Rom 13.02.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Romek, lepiej uważaj. Mnie wczoraj mąż wyśledził. Jak Twoja małżonka siądzie do komputera.......... Monia ale o co chodzi???? Przecież nic złego się tutaj nie dzieje Ty lepiej zajrzyj do mojego dziennika co się tam działo w zeszłym tygodniu jak klikaliśmy z Romkiem i Edmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Romek, lepiej uważaj. Mnie wczoraj mąż wyśledził. Jak Twoja małżonka siądzie do komputera.......... i jak się to skończyło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Romek, lepiej uważaj. Mnie wczoraj mąż wyśledził. Jak Twoja małżonka siądzie do komputera.......... i jak się to skończyło?? W piątek wraca do domu to dopiero się skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Romek, lepiej uważaj. Mnie wczoraj mąż wyśledził. Jak Twoja małżonka siądzie do komputera.......... Monia ale o co chodzi???? Przecież nic złego się tutaj nie dzieje Ty lepiej zajrzyj do mojego dziennika co się tam działo w zeszłym tygodniu jak klikaliśmy z Romkiem i Edmar Romek, a co Ty taki cały w pąsach? Chyba zajrzę do Bobowej wieczorkiem i poczytam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Romek, lepiej uważaj. Mnie wczoraj mąż wyśledził. Jak Twoja małżonka siądzie do komputera.......... i jak się to skończyło?? W piątek wraca do domu to dopiero się skończy. ups no to masz przerąbane załóż jakąs seksi bieliznę albo coś może się udobrucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Romek, lepiej uważaj. Mnie wczoraj mąż wyśledził. Jak Twoja małżonka siądzie do komputera.......... i jak się to skończyło?? W piątek wraca do domu to dopiero się skończy. ups no to masz przerąbane załóż jakąs seksi bieliznę albo coś może się udobrucha coś mi się zdaje, że bez niespodzianki nie odpuści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Romek, lepiej uważaj. Mnie wczoraj mąż wyśledził. Jak Twoja małżonka siądzie do komputera.......... Monia ale o co chodzi???? Przecież nic złego się tutaj nie dzieje Ty lepiej zajrzyj do mojego dziennika co się tam działo w zeszłym tygodniu jak klikaliśmy z Romkiem i Edmar Romek, a co Ty taki cały w pąsach? Chyba zajrzę do Bobowej wieczorkiem i poczytam sobie nic się nie działo ale ciezko ci bedzie wyslietlic bo jedna rozmowa skakała po komentrazach bobowej ,edmar, brazy i nie wiem kogo jescze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Romek, lepiej uważaj. Mnie wczoraj mąż wyśledził. Jak Twoja małżonka siądzie do komputera.......... Monia ale o co chodzi???? Przecież nic złego się tutaj nie dzieje Ty lepiej zajrzyj do mojego dziennika co się tam działo w zeszłym tygodniu jak klikaliśmy z Romkiem i Edmar Romek, a co Ty taki cały w pąsach? Chyba zajrzę do Bobowej wieczorkiem i poczytam sobie nic się nie działo ale ciezko ci bedzie wyslietlic bo jedna rozmowa skakała po komentrazach bobowej ,edmar, brazy i nie wiem kogo jescze A ja myślałam, że tylko ja jestem uzależniona od tego forum ale Wy to już przekroczyliście wszystkie dopuszczalne normy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 13.02.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Boi się, że go wszyskie odwiedzimy i dostanie manto od żonki żeby tylko manto Powiedzcie kiedy przyjedziecie to wyślę żonę na zakupy Trochę daleko mam do Poznania, ale pozostałe panie to chyba Twoje sąsiadki Dokładnie Najbliżej mi do Avy, do Bobowej też bliziutko Sprawdziłam na mapie. Wy to do siebie na piechotę możecie chodzić. na piechotę????? trochę daleko ale rowerem jak najbardziej Już Cię widzę jak tym rowerem jedziesz do domu po kawce z prądem o tak o tak o tak!! kawa z prądem!! kali chcieć ! kali kupić! kali postawić sąsiadowi!! ps. tylko trzeba po drodze bobowa zgarnąc i żone wysłac do sklepu inaczej czowiek będzie sie bał że sam manto dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 13.02.2008 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 A mój małżonek zadzwonił dzisiaj do mnie z tekstem, że jakaś Monika pisze na muratorze, że chce wkleić zdjęcia swojego męża i czy to nie ja bo to dziecko jakieś podobne do naszego? Nie wiem o co mu chodzi, chyba z przepracowania ma jakieś zwidy. Moniś - wyjaśniło sie juz o co biega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 13.02.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 wyedykowałam się juz w zakresie waszych rozmów.. łamatko. i wy jeszcze macie po co do domów wracać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 A mój małżonek zadzwonił dzisiaj do mnie z tekstem, że jakaś Monika pisze na muratorze, że chce wkleić zdjęcia swojego męża i czy to nie ja bo to dziecko jakieś podobne do naszego? Nie wiem o co mu chodzi, chyba z przepracowania ma jakieś zwidy. Moniś - wyjaśniło sie juz o co biega? Wiadomo było od razu o co chodzi. Mój małżonek wszedł sobie na muratora i przeczytał, że zamierzam wkleić jego zdjęcia z dzieciństwa. Ale twarzą w twarz spotkamy się dopiero w piątek i pewnie sobie trochę pogada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 13.02.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 ups.. mój M tez sie nie ucieszył jak zobaczył, że wrzuciłam swoja fotke w ciaży.. a jeszcze mniej sie usmiechnie jak kiedyś odkryje kmentarz ROMa o tym, że lubi take widoki hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 ups.. mój M tez sie nie ucieszył jak zobaczył, że wrzuciłam swoja fotke w ciaży.. a jeszcze mniej sie usmiechnie jak kiedyś odkryje kmentarz ROMa o tym, że lubi take widoki hehehehe Ci nasi Panowie to chyba lekko przewrażliwieni są. Nie to co Romek. On na pewno nie będzie miał oporów i wklei tu swoje zdjęcie. Tylko nie takie z kilometra tylko z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 ups.. mój M tez sie nie ucieszył jak zobaczył, że wrzuciłam swoja fotke w ciaży.. a jeszcze mniej sie usmiechnie jak kiedyś odkryje kmentarz ROMa o tym, że lubi take widoki hehehehe ups dobrze że już po chrzcinach bo musiałbym się pokazać w Twojej miejscowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 ups.. mój M tez sie nie ucieszył jak zobaczył, że wrzuciłam swoja fotke w ciaży.. a jeszcze mniej sie usmiechnie jak kiedyś odkryje kmentarz ROMa o tym, że lubi take widoki hehehehe Ci nasi Panowie to chyba lekko przewrażliwieni są. Nie to co Romek. On na pewno nie będzie miał oporów i wklei tu swoje zdjęcie. Tylko nie takie z kilometra tylko z bliska zdaje sie, że ktoś mnie tu próbuje podpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 ups.. mój M tez sie nie ucieszył jak zobaczył, że wrzuciłam swoja fotke w ciaży.. a jeszcze mniej sie usmiechnie jak kiedyś odkryje kmentarz ROMa o tym, że lubi take widoki hehehehe Ci nasi Panowie to chyba lekko przewrażliwieni są. Nie to co Romek. On na pewno nie będzie miał oporów i wklei tu swoje zdjęcie. Tylko nie takie z kilometra tylko z bliska zdaje sie, że ktoś mnie tu próbuje podpuścić troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.02.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 ładne mi troszeczkę nie mogę się pokazać z bliska bo wszyscy pouciekają i będą mieli nocne koszmary ala Fredi Kruger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 13.02.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 ładne mi troszeczkę nie mogę się pokazać z bliska bo wszyscy pouciekają i będą mieli nocne koszmary ala Fredi Kruger tere fere, taki bajki to Martusi opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts