monia77w1 14.02.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Monisiu to godzimy się?? Na to wychodzi, ale i tak pomęczę Cię jeszcze kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 no..i żeby mi to było ostatni raz a co do zdjęć - ROM - jesteś jak najbradziej PROSZONY o podesłanie czegoś gdzie widac więcej niż umięśnioną klate z daleka ps. klata niczego sobie, nie powiem.. hahaha to tak tylko na zdjęciu wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 no..i żeby mi to było ostatni raz a co do zdjęć - ROM - jesteś jak najbradziej PROSZONY o podesłanie czegoś gdzie widac więcej niż umięśnioną klate z daleka ps. klata niczego sobie, nie powiem.. Obiecuję więcej się nie kłócić i że nie będę strzelała focha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.02.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 no..i żeby mi to było ostatni raz a co do zdjęć - ROM - jesteś jak najbradziej PROSZONY o podesłanie czegoś gdzie widac więcej niż umięśnioną klate z daleka ps. klata niczego sobie, nie powiem.. Chciałm tylko powiedzieć drogim koleżankom, że Romek to taka kokietka jest...w męskim wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 no..i żeby mi to było ostatni raz a co do zdjęć - ROM - jesteś jak najbradziej PROSZONY o podesłanie czegoś gdzie widac więcej niż umięśnioną klate z daleka ps. klata niczego sobie, nie powiem.. Chciałm tylko powiedzieć drogim koleżankom, że Romek to taka kokietka jest...w męskim wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 no..i żeby mi to było ostatni raz a co do zdjęć - ROM - jesteś jak najbradziej PROSZONY o podesłanie czegoś gdzie widac więcej niż umięśnioną klate z daleka ps. klata niczego sobie, nie powiem.. Chciałm tylko powiedzieć drogim koleżankom, że Romek to taka kokietka jest...w męskim wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Na początku przeczytałam kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 no dobra!!!!!!!!!!!!!!!!! niech Wam będzie (czemu ja jestem taki miękki?? ) tylko się nie wystraszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Na początku przeczytałam kobieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 14.02.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 no..i żeby mi to było ostatni raz a co do zdjęć - ROM - jesteś jak najbradziej PROSZONY o podesłanie czegoś gdzie widac więcej niż umięśnioną klate z daleka ps. klata niczego sobie, nie powiem.. Chciałm tylko powiedzieć drogim koleżankom, że Romek to taka kokietka jest...w męskim wydaniu hmm.. w tym momencie na miejscu ROMka to bym jednak napisała phi kokietka? czyli nie traktowac poważnie? oj..a ja chciałam z tym wygranym workiem cementu do Gołusek startowac na rowerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.02.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 No i zapadła cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 oj..a ja chciałam z tym wygranym workiem cementu do Gołusek startowac na rowerze ma się ten dar przekonywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.02.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 no..i żeby mi to było ostatni raz a co do zdjęć - ROM - jesteś jak najbradziej PROSZONY o podesłanie czegoś gdzie widac więcej niż umięśnioną klate z daleka ps. klata niczego sobie, nie powiem.. Chciałm tylko powiedzieć drogim koleżankom, że Romek to taka kokietka jest...w męskim wydaniu no i czego się wścieka???? najpierw prosze doczytać a potem się denerwować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 czyli nie traktowac poważnie? właśnie się zastanawiam czy się znowu nie obrazić tylko sie pogubiłem i nie wiem juz na kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 A wczoraj wspominałeś coś o Fredi Krugerze. Gdzie on jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 No i zapadła cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 14.02.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 ee... jedno wielkie WOW !!!!! taaaaaaaka z Was "para" na Walentynki teraz tylko czas na aktualna Moniś i bobową ps. ściemniasz ROMku - klata nie tylko "tak na zdjęciu wyszła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 A wczoraj wspominałeś coś o Fredi Krugerze. Gdzie on jest? na zdjęciu wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 teraz tylko czas na aktualna Moniś i bobową i na Ave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 A wczoraj wspominałeś coś o Fredi Krugerze. Gdzie on jest? na zdjęciu wyżej Przesadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts