bobowa budowniczowa 14.02.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 ee... jedno wielkie WOW !!!!! taaaaaaaka z Was "para" na Walentynki teraz tylko czas na aktualna Moniś i bobową ps. ściemniasz ROMku - klata nie tylko "tak na zdjęciu wyszła" Zapraszam do mojedo dziennika...tam jestem ujawniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 14.02.2008 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 ee... jedno wielkie WOW !!!!! taaaaaaaka z Was "para" na Walentynki teraz tylko czas na aktualna Moniś i bobową ps. ściemniasz ROMku - klata nie tylko "tak na zdjęciu wyszła" Zapraszam do mojedo dziennika...tam jestem ujawniona właśnie sie zaaonosowałm w twoim dzienniku z prośbami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 teraz tylko czas na aktualna Moniś i bobową i na Ave Nowych zdjęć ze względów oczywistych brak. Fotografującemu ciężko jest zrobić sobie zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 teraz tylko czas na aktualna Moniś i bobową i na Ave Nowych zdjęć ze względów oczywistych brak. Fotografującemu ciężko jest zrobić sobie zdjęcie i taka wdzięcznośc mnie spotkała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 teraz tylko czas na aktualna Moniś i bobową i na Ave Nowych zdjęć ze względów oczywistych brak. Fotografującemu ciężko jest zrobić sobie zdjęcie i taka wdzięcznośc mnie spotkała Narazie mamy 1:1 w ilosci wklejonych zdjęć więc proszę się nie rzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 ee... jedno wielkie WOW !!!!! taaaaaaaka z Was "para" na Walentynki teraz tylko czas na aktualna Moniś i bobową ps. ściemniasz ROMku - klata nie tylko "tak na zdjęciu wyszła" Zapraszam do mojedo dziennika...tam jestem ujawniona Zaraz zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Ava dawaj zdjęcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Ava dawaj zdjęcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hi, hi, hi, następną męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Ava dawaj zdjęcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hi, hi, hi, następną męczy miałem dobrą nauczycielkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 14.02.2008 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 hmm..ale ja być w pracy chyba tylko jakąś kretyńską fotkę tu znajdę na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 hmm..ale ja być w pracy chyba tylko jakąś kretyńską fotkę tu znajdę na kompie a jak myslisz....my gdzie jesteśmy??? kto miałby w domu czas na tyle pisania hihi dawaj nawet kretyńską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 pouszczam Panie na pół godzinki do napisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.02.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 pouszczam Panie na pół godzinki do napisania a ja na godzinkę...muszę popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 A mnie zawsze zastanawiało jak patrzą na to Wasi pracodawcy. Całe dzień przy kompie i jeszcze się chichrają Dla wyjaśnienia, ja pracuję na własny rachunek. Jak nie zrobię to pieniążków niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 14.02.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 ja generalnie mam szafa, ale w zasadzie stanowisko office managera powoduje że to JA prowadze firmę, mam pełna swobodę godzin, swój gabinecik więc nie jest źle choc czasem - tak jak teraz - czas się zabrać do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Miłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 no i się wszyscy rozeszli jak ja wróciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 no i się wszyscy rozeszli jak ja wróciłem Sie nie rozeszli, ja dopiero się rozchodzę. Właśnie zadzwonił ślubny, że ma dla mnie niespodziankę i wraca dzisiaj. No to wypadałoby jakiś obiad ugotować. A potem spotkanie z panem od alarmu. A ja dzisiaj mam strasznego lenia, nic mi się nie chce, a w szczególności pracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 no i się wszyscy rozeszli jak ja wróciłem Sie nie rozeszli, ja dopiero się rozchodzę. Właśnie zadzwonił ślubny, że ma dla mnie niespodziankę i wraca dzisiaj. No to wypadałoby jakiś obiad ugotować. A potem spotkanie z panem od alarmu. A ja dzisiaj mam strasznego lenia, nic mi się nie chce, a w szczególności pracować ugotuj coś dobrego - specjalnego na walentynki Może załagodzisz to co będzie jak przeczyta nasze rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 no i się wszyscy rozeszli jak ja wróciłem Sie nie rozeszli, ja dopiero się rozchodzę. Właśnie zadzwonił ślubny, że ma dla mnie niespodziankę i wraca dzisiaj. No to wypadałoby jakiś obiad ugotować. A potem spotkanie z panem od alarmu. A ja dzisiaj mam strasznego lenia, nic mi się nie chce, a w szczególności pracować ugotuj coś dobrego - specjalnego na walentynki Może załagodzisz to co będzie jak przeczyta nasze rozmowy Chyba nie mam wyjścia, ruszam do garów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts