ava80 29.01.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 któres z Was zrobilo tyle na budowie w 1 dzień co ja? ps. byle szef nie zajrzałdo dziennika bo jakoś terminy dodania postów zbiegly się z czasem ktory powinnam poświęcac na prace za biurkiem dziwne zbiegi okoliczności na tym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 to rzeczywiście KOT - gdzie zawieźć ten worek cementu? do mnie, do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 to rzeczywiście KOT - gdzie zawieźć ten worek cementu? do mnie, do mnie Oczywiście do Rom-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 to rzeczywiście KOT - gdzie zawieźć ten worek cementu? do mnie, do mnie Oczywiście do Rom-ka jescze nigdy w życiu nic nie wygrałem to mój pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 to rzeczywiście KOT - gdzie zawieźć ten worek cementu? do mnie, do mnie Oczywiście do Rom-ka jescze nigdy w życiu nic nie wygrałem to mój pierwszy raz Kiedyś musi być pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ava no pisz dalej bo strasznie jestem ciekawa , jak to było później i na jakim etapie jesteście teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 to rzeczywiście KOT - gdzie zawieźć ten worek cementu? do mnie, do mnie Oczywiście do Rom-ka jescze nigdy w życiu nic nie wygrałem to mój pierwszy raz Kiedyś musi być pierwszy raz tylko czemu tak późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 to rzeczywiście KOT - gdzie zawieźć ten worek cementu? do mnie, do mnie Oczywiście do Rom-ka jescze nigdy w życiu nic nie wygrałem to mój pierwszy raz Kiedyś musi być pierwszy raz tylko czemu tak późno Lepiej późno niż wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 30.01.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 oj widzę, że lubicie pierwsze razy ) dobrze wspominacie wszystkie ..? dzis w pracy juz sie nie dało, ale obiecuję uzupełnic jak najszybciej - szczególnie że w pewnym momencie stanęliśmy i juz nie pójdzie tak szybko Będę potrzebowała porad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 oj widzę, że lubicie pierwsze razy ) dobrze wspominacie wszystkie ..? strasznie sztywno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.01.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Jeśli chodzi po porady to służymy: Rom-ek pewnie wiedzą fachową i doświadczeniem (on już przeżył ten horror zwany "budową wymarzonego domu") a ja w kwestii dupereli (też ważnych) Jeśli chodzi o pierwsze razy...cóż ....bywało różnie... zwłaszcza z niektórymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Jeśli chodzi po porady to służymy: Rom-ek pewnie wiedzą fachową i doświadczeniem (on już przeżył ten horror zwany "budową wymarzonego domu") a ja w kwestii dupereli (też ważnych) Jeśli chodzi o pierwsze razy...cóż ....bywało różnie... zwłaszcza z niektórymi ja wiedzą fachową???? -ło matko ciekawe co by z tego powstało - bo dom pewnie nie jak to z niektórymi??? to ten pierwszy raz był w wieloma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 ava80 ale dzisiaj znowu jestes pracowita podziwiam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 30.01.2008 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Muszę sie sprężać Ja naprawdę dotarłam do etapu gdzie potrzebuję pomocy w kilku kwestiach ,a skoro chce by było chronologicznie to czas nadgonić po latach bo wstyd cieszę sie , że u niektórych było sztywno za pierwszym razem wtedy najfajniej a tym , którzy mieli takich wiele (albo pierwszy raz z wieloma ) to zazdroszczę.. chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.01.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Ja chętnie pomogę!!!!!! A jak nie będę miał czym to przynajmniej dobrym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Witam w Tłusty Czwartek i pączusie przynoszę http://www.dpskluzeka.pl/gotuj/prawdziwe_paczki.png A jeśli chodzi o pierwsze razy to nie miałam na myśli pierwszego razu z wieloma tylko wiele pierwszych razów (chodzi o różne rzeczy, które robiłam po raz pierwszy) no nie wiem czy za bardzo się nie zakręciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.01.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Ava ale fajna łazienka Ci się robi, czy już się zrobiła???? A z ta wełną to naprawdę szczęście miałaś i nawet cena nie okaząła się za wysoka, prawda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.01.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 A jeśli chodzi o pierwsze razy to nie miałam na myśli pierwszego razu z wieloma tylko wiele pierwszych razów (chodzi o różne rzeczy, które robiłam po raz pierwszy) no nie wiem czy za bardzo się nie zakręciłam coś kręcisz zaplątałaś się zupełnie uderz w stół........hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 31.01.2008 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 no więc czas na troche wyjaśnień. Napiszę może co sie jeszcze nie zrobiło (lub własnie robi), żebyście wiedzieli, że choć budowę w sumie zakończyłalm wprowadzając się 16.12.2006 to jednak od roku i miesiąca, żyję trochę na budowie Niestety system gospodarczy ma pewne wady No kredyt nie wystacza na wszystko. ale przytnajmjiej ratka sensowna więc co kwartał jest jakaś sumka do zainwestowania w dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 31.01.2008 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 różne pierwsze razy..hmm.. to mi przypomina moja PIERWSZĄ jazdę samochodem. w któryms momencie zaczęłam złożeczyć na ślimaczenie się innych kierowców. na co mój instruktor: "może ślimaczą się dlatego, że w terenie zabudowanym obowiązuje 50 km/h?" zerknięcie na rozdzielczą: miałam 85.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts