Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Avy i Marka

ava80

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jeśli chodzi po porady to służymy: Rom-ek pewnie wiedzą fachową i doświadczeniem (on już przeżył ten horror zwany "budową wymarzonego domu") a ja w kwestii dupereli :lol: (też ważnych) :lol:

Jeśli chodzi o pierwsze razy...cóż ....bywało różnie... zwłaszcza z niektórymi :oops: :wink:

Jeśli chodzi po porady to służymy: Rom-ek pewnie wiedzą fachową i doświadczeniem (on już przeżył ten horror zwany "budową wymarzonego domu") a ja w kwestii dupereli :lol: (też ważnych) :lol:

Jeśli chodzi o pierwsze razy...cóż ....bywało różnie... zwłaszcza z niektórymi :oops: :wink:

ja wiedzą fachową???? :o :o :o -ło matko ciekawe co by z tego powstało - bo dom pewnie nie :lol:

jak to z niektórymi??? :oops: :oops: :lol: :lol: to ten pierwszy raz był w wieloma??? :oops: :oops: :o :o :o

Muszę sie sprężać :oops:

Ja naprawdę dotarłam do etapu gdzie potrzebuję pomocy w kilku kwestiach ,a skoro chce by było chronologicznie to czas nadgonić po latach bo wstyd :oops:

cieszę sie , że u niektórych było sztywno za pierwszym razem :p :wink:

wtedy najfajniej :p :p :p

a tym , którzy mieli takich wiele (albo pierwszy raz z wieloma :o ) to zazdroszczę..

chyba :roll:

Witam w Tłusty Czwartek i pączusie przynoszę

http://www.dpskluzeka.pl/gotuj/prawdziwe_paczki.png

A jeśli chodzi o pierwsze razy to nie miałam na myśli pierwszego razu z wieloma tylko wiele pierwszych razów (chodzi o różne rzeczy, które robiłam po raz pierwszy) :lol: :lol: no nie wiem czy za bardzo się nie zakręciłam :roll:

A jeśli chodzi o pierwsze razy to nie miałam na myśli pierwszego razu z wieloma tylko wiele pierwszych razów (chodzi o różne rzeczy, które robiłam po raz pierwszy) :lol: :lol: no nie wiem czy za bardzo się nie zakręciłam :roll:

coś kręcisz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zaplątałaś się zupełnie :lol: :lol: :lol:

uderz w stół........hihi

no więc czas na troche wyjaśnień. Napiszę może co sie jeszcze nie zrobiło (lub własnie robi), żebyście wiedzieli, że choć budowę w sumie zakończyłalm wprowadzając się 16.12.2006 to jednak od roku i miesiąca, żyję trochę na budowie :(

Niestety system gospodarczy ma pewne wady :-? No kredyt nie wystacza na wszystko. ale przytnajmjiej ratka sensowna więc co kwartał jest jakaś sumka do zainwestowania w dom 8) :lol:

różne pierwsze razy..hmm..

to mi przypomina moja PIERWSZĄ jazdę samochodem.

w któryms momencie zaczęłam złożeczyć na ślimaczenie się innych kierowców.

na co mój instruktor:

"może ślimaczą się dlatego, że w terenie zabudowanym obowiązuje 50 km/h?"

zerknięcie na rozdzielczą:

miałam 85.... :oops: