monia77w1 14.02.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 No ładnie, nie było mnie przez chwile a tu już o jakiś korzeniach dyskutują a co ty tu robisz? A Ty? ja pracuje ale tobie się dziwie walentynki - mężuś powrócił....... - a Ty na forum Już sobie dobrze zrobiliśmy i pozwolił mi na chwilę nałogu. Poza tym po całym dniu podejmowania decyzji budowlanych chyba mi można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Już sobie dobrze zrobiliśmy dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 A poza tym nic nie wspomniał o jakiś zdjęciach na muratorze i kupił mi prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 A poza tym nic nie wspomniał o jakiś zdjęciach na muratorze i kupił mi prezent bałaś się że wspomni o forum co? a co Ci kupił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 A poza tym nic nie wspomniał o jakiś zdjęciach na muratorze i kupił mi prezent bałaś się że wspomni o forum co? a co Ci kupił?? No trochę się bałam, ale tylko troszeczkę samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 A poza tym nic nie wspomniał o jakiś zdjęciach na muratorze i kupił mi prezent bałaś się że wspomni o forum co? a co Ci kupił?? No trochę się bałam, ale tylko troszeczkę samochód o ja pie......piernicze to jest dopiero prezent A ja sobie pracuje , słucham SDM i postanowiłem na chwilę wejśc na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 No tak jak się cały dzień zamiast pracował siedziało na forum to teraz trzeba popracować. A co Twoja żona na to? Co ja się głupio pytam, mój też w drugim pokoju też pracuje, ale mój to pracoholik. Jak ktoś go chce odciążyć od pracy to się mało chłopina nie popłacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Chyba lubimy podobną muzykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 No tak jak się cały dzień zamiast pracował siedziało na forum to teraz trzeba popracować. A co Twoja żona na to? Co ja się głupio pytam, mój też w drugim pokoju też pracuje, ale mój to pracoholik. Jak ktoś go chce odciążyć od pracy to się mało chłopina nie popłacze. żona już śpi a ja robię jej robotę swoją przecież zrobiłem w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Chyba lubimy podobną muzykę no nie mów mój faworyt: http://www.youtube.com/watch?v=t1-ZicnIpw8&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 No tak jak się cały dzień zamiast pracował siedziało na forum to teraz trzeba popracować. A co Twoja żona na to? Co ja się głupio pytam, mój też w drugim pokoju też pracuje, ale mój to pracoholik. Jak ktoś go chce odciążyć od pracy to się mało chłopina nie popłacze. żona już śpi a ja robię jej robotę swoją przecież zrobiłem w pracy ale jej zazdroszczę, mój w domu to robi tylko bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 po macieżyńskim dogadała się z pracodawcą że będzie pracować w domu, na pełen etat, ale przy Martusi się nie da tyle pracować. Na 4 godziny przychodzi opiekunka ale to za mało.Szczególnie teraz ma strasznie dużo roboty więc ja nadrabiam wieczorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 No fajnie, że możecie pogodzić pracę z opieką nad dzieckiem. U nas nie było szans, Szymek był cały czas chory a Paweł prawie cały tydzień poza domem. Teraz też tydzień w przedszkolu, tydzień w domu. Ale nie ma zmiłuj się od 25 lutego ruszam do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 No fajnie, że możecie pogodzić pracę z opieką nad dzieckiem. U nas nie było szans, Szymek był cały czas chory a Paweł prawie cały tydzień poza domem. Teraz też tydzień w przedszkolu, tydzień w domu. Ale nie ma zmiłuj się od 25 lutego ruszam do pracy. wcale mi się to nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 A to moja ulubiona: http://pl.youtube.com/watch?v=pI5qVOfQyXE Zresztą ja lubię bardzo różną muzykę, ale to dłuższy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 No fajnie, że możecie pogodzić pracę z opieką nad dzieckiem. U nas nie było szans, Szymek był cały czas chory a Paweł prawie cały tydzień poza domem. Teraz też tydzień w przedszkolu, tydzień w domu. Ale nie ma zmiłuj się od 25 lutego ruszam do pracy. wcale mi się to nie podoba Mi też . To straszne, że dopiero po 17 będę mogła siąść do netu. No chyba, że po drodze zahaczę jakąś kafejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 A to moja ulubiona: http://pl.youtube.com/watch?v=pI5qVOfQyXE Zresztą ja lubię bardzo różną muzykę, ale to dłuższy temat. no to musimy sobie kiedyś porozmawiać. Jeżeli chodzi o piosenkę "Z nim będziesz szczęsliwsza" to przez wiele lat była to dla mnie ulubiona piosenka. Mam do niej ogromny sentyment. Ale kiedys stwierdziłem że strasznie jest ona smutna i zawsze słuchając ją wpadam w jakąś taka melancholię. Włączałem ją sobie często kiedy miałem zły nastój i było mi źle. W tej chwili nie chce wpadac w takie nastroje i dlatego rzadko jej słucham. Ale fajnie, że mi ją przypomniałaś. Dzięki niej powracają wspomnienia - także te dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 o jeszcze to : http://www.youtube.com/watch?v=G3Z-vLieMTI&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.02.2008 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 ja piernicze ale mi sie zebrało na wspomnienia właśnie to znalazlem: http://www.youtube.com/watch?v=QmlgKINJNsY&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 14.02.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Jak będę miała gg to sobie pogadamy jutro zmobilizuję męża to mi zainstaluje. A na razie mówię dobranoc. Jutro wpadnę rano się przywitać, a że czeka mnie dzień poza domem to dobiero po 17 siądę do internetu. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts