Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Avy i Marka

ava80

Recommended Posts

No ładnie, nie było mnie przez chwile a tu już o jakiś korzeniach dyskutują :lol:

a co ty tu robisz? :o :o :o

A Ty?

ja pracuje :cry:

ale tobie się dziwie :o :o :o :o

walentynki - mężuś powrócił....... - a Ty na forum :o

Już sobie dobrze zrobiliśmy i pozwolił mi na chwilę nałogu. Poza tym po całym dniu podejmowania decyzji budowlanych chyba mi można?

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A poza tym nic nie wspomniał o jakiś zdjęciach na muratorze i kupił mi prezent :lol:

bałaś się że wspomni o forum co? :wink: :wink:

a co Ci kupił??

No trochę się bałam, ale tylko troszeczkę :wink:

samochód :lol: :lol: :lol:

o ja pie......piernicze :D :D :D :D

to jest dopiero prezent

A ja sobie pracuje , słucham SDM i postanowiłem na chwilę wejśc na forum :D

No tak jak się cały dzień zamiast pracował siedziało na forum to teraz trzeba popracować. A co Twoja żona na to? Co ja się głupio pytam, mój też w drugim pokoju też pracuje, ale mój to pracoholik. Jak ktoś go chce odciążyć od pracy to się mało chłopina nie popłacze.

żona już śpi a ja robię jej robotę :D :D

swoją przecież zrobiłem w pracy :lol:

No tak jak się cały dzień zamiast pracował siedziało na forum to teraz trzeba popracować. A co Twoja żona na to? Co ja się głupio pytam, mój też w drugim pokoju też pracuje, ale mój to pracoholik. Jak ktoś go chce odciążyć od pracy to się mało chłopina nie popłacze.

żona już śpi a ja robię jej robotę :D :D

swoją przecież zrobiłem w pracy :lol:

ale jej zazdroszczę, mój w domu to robi tylko bałagan :(

No fajnie, że możecie pogodzić pracę z opieką nad dzieckiem. U nas nie było szans, Szymek był cały czas chory a Paweł prawie cały tydzień poza domem. Teraz też tydzień w przedszkolu, tydzień w domu. Ale nie ma zmiłuj się od 25 lutego ruszam do pracy.

wcale mi się to nie podoba :cry:

No fajnie, że możecie pogodzić pracę z opieką nad dzieckiem. U nas nie było szans, Szymek był cały czas chory a Paweł prawie cały tydzień poza domem. Teraz też tydzień w przedszkolu, tydzień w domu. Ale nie ma zmiłuj się od 25 lutego ruszam do pracy.

wcale mi się to nie podoba :cry:

Mi też :( . To straszne, że dopiero po 17 będę mogła siąść do netu. No chyba, że po drodze zahaczę jakąś kafejkę :lol:

A to moja ulubiona:

http://pl.youtube.com/watch?v=pI5qVOfQyXE

Zresztą ja lubię bardzo różną muzykę, ale to dłuższy temat.

no to musimy sobie kiedyś porozmawiać.

Jeżeli chodzi o piosenkę "Z nim będziesz szczęsliwsza" to przez wiele lat była to dla mnie ulubiona piosenka. Mam do niej ogromny sentyment. Ale kiedys stwierdziłem że strasznie jest ona smutna i zawsze słuchając ją wpadam w jakąś taka melancholię. Włączałem ją sobie często kiedy miałem zły nastój i było mi źle. W tej chwili nie chce wpadac w takie nastroje i dlatego rzadko jej słucham. Ale fajnie, że mi ją przypomniałaś. Dzięki niej powracają wspomnienia - także te dobre :D