Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Avy i Marka

ava80

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zdjęć jeszcze nie ma. Będę miała go albo dzisiaj wieczorem albo dopiero w poniedziałek :( Trzeba załatwic jeszcze jakiś Vat czy coś takiego no i wydział komunikacji. Chciałam civica a dostałam micrę :-? ale nareszcie koniec proszenia się innych o autko. A tak wogóle to od jakiś 7 lat jeździmy autami służbowymi, paliwko do oporu i zrobiliśmy się strasznie skąpi. Ciężko się mężusiowi wydawało wczoraj pieniążki :wink:

ale ci zazdroszcze

ja jezdze starym trupem który sie ciagle psuje

ehhhhhhhhhhhhh :cry:

Po co zabrałeś żonie siekierę :lol: Miałbyś już nowy samochodzik :lol:

Psujące się samochody to koszmar, a szczególnie płacenie za naprawy. Musisz zmienić pracę na taką, w której dają samochód służbowy. Komfort niesamowity :lol:

no własnie :evil: :evil: :evil: :evil:

ale jest jeden minus - moze jak zmienie prace to nie bede mó gł siedziec na forum :wink:

Romek nie zmieniaj pracy ...wystarczy zmienić samochód... przecież wykończenie Twojego domku może być dla banku troszkę droższe prawda? :roll: a zrobisz we własnym zakresie i reszta podwyższonego kredytu zostanie na dołożenie do autka :lol:

no własnie :evil: :evil: :evil: :evil:

ale jest jeden minus - moze jak zmienie prace to nie bede mó gł siedziec na forum :wink:

Romek nie zmieniaj pracy ...wystarczy zmienić samochód... przecież wykończenie Twojego domku może być dla banku troszkę droższe prawda? :roll: a zrobisz we własnym zakresie i reszta podwyższonego kredytu zostanie na dołożenie do autka :lol:

hahaha przejrzałaś mnie :lol: :lol:

zamierzałem tak zrobić

w kosztorys będę spisywał ceny z robocizną a co sie da będę sobił sam z rodzinką

weszłam dziś rano na forum i ....padłam od biurko :o

co wyściew tu robili w środku walentynkowej nocy?? :o :o :o

to juz naprawdę nie można sobie na skojnie iść do łóżka, żeby nastała cisza nocna?? :p :p :lol: :lol:

własnie słucham SDM, które podesłaliście wczoraj (wprawdzie sobie nawzajem, ale i tak posłucham tere fere :p )

tak. to były czasy..

teraz próbuję odrestaurować troche pamięć bo szukam piosenki o codzienności. To znaczy o byciu we dwoje, ale nie w stylu "I love you, I love you" tylko cos bardziej jak Jantar "Pozwolił nam los" albo Kayah i Kilijański mięli takie wspólne coś :roll:

pamiętacie jekies kawałki? :roll: :oops:

Nie licz tylko bierz kredyt i zmieniaj. Mój tata też tak wiecznie reperował i reperował aż się wkurzyłam i zabrałam go wczoraj do komisu. I też ma nowy samochód. Nawet sama mu wybrałam :lol:

polecam nowe autka ;)

wprawdzie nie stac nas kupno za casha ale na leasing na firmę M to tak :)

i w dodatku ma 7 lat gwarancji (no..generalnie 5 na ważne rzeczy)

ale komfot wielki, usterek nie ma... a jak się zaczną za 3-4 lata to się sprzeda bo akurat spłacimy leasing ;)

i juz będzie jakieś 30-40 tys na kolejne autko :lol: