ava80 15.02.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Dzień Dobry Ava w ostatnim poście w dzienniczku piszesz o płytach gipsowych. Możesz mi powiedzieć skąd je zamawiałaś? mój ulubiony sklepik w okresie "ciężkiej" budowy czyli... castorama ps. wtedy mieli najkorzystniej cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ava dokładnie, stary samochód to skarbonka bez dna. Ładujesz kasę i tylko szlag cię trafia. Miłego słuchania muzyki I odwiedz nas czasem wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 weszłam dziś rano na forum i ....padłam od biurko co wyściew tu robili w środku walentynkowej nocy?? Monika mówiła ze zrobili sobie dobrze i uciekła na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Dzień Dobry Ava w ostatnim poście w dzienniczku piszesz o płytach gipsowych. Możesz mi powiedzieć skąd je zamawiałaś? mój ulubiony sklepik w okresie "ciężkiej" budowy czyli... castorama ps. wtedy mieli najkorzystniej cenowo a nie liroy???? masz rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ava też lubisz SDM??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Nie licz tylko bierz kredyt i zmieniaj. Mój tata też tak wiecznie reperował i reperował aż się wkurzyłam i zabrałam go wczoraj do komisu. I też ma nowy samochód. Nawet sama mu wybrałam polecam nowe autka wprawdzie nie stac nas kupno za casha ale na leasing na firmę M to tak i w dodatku ma 7 lat gwarancji (no..generalnie 5 na ważne rzeczy) ale komfot wielki, usterek nie ma... a jak się zaczną za 3-4 lata to się sprzeda bo akurat spłacimy leasing i juz będzie jakieś 30-40 tys na kolejne autko dobra to zakladam firme i kupuje samochody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 weszłam dziś rano na forum i ....padłam od biurko co wyściew tu robili w środku walentynkowej nocy?? Monika mówiła ze zrobili sobie dobrze i uciekła na forum Tak było, potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 weszłam dziś rano na forum i ....padłam od biurko co wyściew tu robili w środku walentynkowej nocy?? Monika mówiła ze zrobili sobie dobrze i uciekła na forum Tak było, potwierdzam to musiało bybc kiepsko jak uciekłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 weszłam dziś rano na forum i ....padłam od biurko co wyściew tu robili w środku walentynkowej nocy?? Monika mówiła ze zrobili sobie dobrze i uciekła na forum Tak było, potwierdzam to musiało bybc kiepsko jak uciekłaś Mądralo, a Ty co robiłeś przed komputerem? I zaprzeczam wszelkim plotkom jakoby było źle. Mój mąż robi mi dobrze. Chyba będę musiał wykasować co niektóre posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Mój mąż robi mi dobrze cieszę się odważne stwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Mądralo, a Ty co robiłeś przed komputerem? ja mam alibi bo pracowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Mądralo, a Ty co robiłeś przed komputerem? ja mam alibi bo pracowałem aż Ci się palce przegrzewały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Mój mąż robi mi dobrze cieszę się odważne stwierdzenie bo ja odważna kobieta jestem i mówię co myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.02.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Aniu co tak późno??? No nie złość się tak tygrysku juz jestem...a jak przeczytałam wszystko odkąd mnie nie było ...to....no....lekko mnie szoknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Mądralo, a Ty co robiłeś przed komputerem? ja mam alibi bo pracowałem aż Ci się palce przegrzewały i to przez Ciebie częściej tak proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Aniu co tak późno??? No nie złość się tak tygrysku juz jestem...a jak przeczytałam wszystko odkąd mnie nie było ...to....no....lekko mnie szoknęło czemu??? co tam wyczytałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.02.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Mądralo, a Ty co robiłeś przed komputerem? ja mam alibi bo pracowałem aż Ci się palce przegrzewały i to przez Ciebie częściej tak proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Mądralo, a Ty co robiłeś przed komputerem? ja mam alibi bo pracowałem aż Ci się palce przegrzewały i to przez Ciebie częściej tak proszę Nie ma sprawy, z przyjemnoscią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 hahaha biedna Ania nie wie o co chodzi tak to jest jak się opuszcza zajęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.02.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 hahaha biedna Ania nie wie o co chodzi tak to jest jak się opuszcza zajęcia Proszę się tu ze mnie nie śmiać...ja się domyślam o co chodzi i dlatego taka zdziwiona jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts