ava80 15.02.2008 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ava też lubisz SDM??? aż się czasem dziwię ile rzeczy lubię z tych o których tu piszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 hahaha biedna Ania nie wie o co chodzi tak to jest jak się opuszcza zajęcia Proszę się tu ze mnie nie śmiać...ja się domyślam o co chodzi i dlatego taka zdziwiona jestem Ale my tu kulturalnie o muzyce, drinka wypiliśmy, nic innego nie robiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ava też lubisz SDM??? aż się czasem dziwię ile rzeczy lubię z tych o których tu piszecie A co masz na myśli, oczywiście oprócz muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ava też lubisz SDM??? aż się czasem dziwię ile rzeczy lubię z tych o których tu piszecie forumowicze to taka juz pokręcona rasa przyciagają sie wszyscy nawzajem hahaha a wiecie co jest dziwne - wogóle nie rozmawiamy o budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 15.02.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 hahaha biedna Ania nie wie o co chodzi tak to jest jak się opuszcza zajęcia Proszę się tu ze mnie nie śmiać...ja się domyślam o co chodzi i dlatego taka zdziwiona jestem Ale my tu kulturalnie o muzyce, drinka wypiliśmy, nic innego nie robiliśmy mhm....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ava też lubisz SDM??? aż się czasem dziwię ile rzeczy lubię z tych o których tu piszecie A co masz na myśli, oczywiście oprócz muzyki robienie do.............yyyyyyyyyyyyyyy to ja juz nic nie mówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Ava też lubisz SDM??? aż się czasem dziwię ile rzeczy lubię z tych o których tu piszecie A co masz na myśli, oczywiście oprócz muzyki robienie do.............yyyyyyyyyyyyyyy to ja juz nic nie mówie Romek, pociągnijmy Avę za język. Chyba to jej wątek i powinna coś wiecej powiedzieć nam o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 o Monisiu poruszyłaś ciekawą kwestię wszyscy tu o sobie opowiadają, chwalą się, odkrywają, pokazują zdjęcia a właścicielką wątku nie Ava przywołuję Cię do porządku!!! a ten znowu o zdjęciach co za namol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 o Monisiu poruszyłaś ciekawą kwestię wszyscy tu o sobie opowiadają, chwalą się, odkrywają, pokazują zdjęcia a właścicielką wątku nie Ava przywołuję Cię do porządku!!! a ten znowu o zdjęciach co za namol popieram, popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 15.02.2008 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 hehe..lubię oglądać kobiety w ciaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 15.02.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 i forum muratora lubię.. i niebieskie drinki... btw. drinków - jutro u mnie impreza spóźniona karnawałowa PRZEBIERAĆ SIĘ ZA COŚ I ZAPRASZAM Z POŁÓWKAMI!!! ps. tymi z łóżka i tymi z procentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 i forum muratora lubię.. i niebieskie drinki... btw. drinków - jutro u mnie impreza spóźniona karnawałowa PRZEBIERAĆ SIĘ ZA COŚ I ZAPRASZAM Z POŁÓWKAMI!!! ps. tymi z łóżka i tymi z procentami Ava, Romek to chyba co innego miał na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 i forum muratora lubię.. i niebieskie drinki... btw. drinków - jutro u mnie impreza spóźniona karnawałowa PRZEBIERAĆ SIĘ ZA COŚ I ZAPRASZAM Z POŁÓWKAMI!!! ps. tymi z łóżka i tymi z procentami Ava, Romek to chyba co innego miał na myśli co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 i forum muratora lubię.. i niebieskie drinki... btw. drinków - jutro u mnie impreza spóźniona karnawałowa PRZEBIERAĆ SIĘ ZA COŚ I ZAPRASZAM Z POŁÓWKAMI!!! ps. tymi z łóżka i tymi z procentami ale już po karnawale to ja się przebiorę za ....Rom-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 15.02.2008 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 i forum muratora lubię.. i niebieskie drinki... btw. drinków - jutro u mnie impreza spóźniona karnawałowa PRZEBIERAĆ SIĘ ZA COŚ I ZAPRASZAM Z POŁÓWKAMI!!! ps. tymi z łóżka i tymi z procentami Ava, Romek to chyba co innego miał na myśli hmm.. że niby mam się jeszcze bardziej odkryć?? korzenie też lubię i jak mi mój m robi dobrze tak jak twój tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 robienie do...... no właśnie co to miało znaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 15.02.2008 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 robienie do...... no właśnie co to miało znaczyć? ?? co miało co znaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.02.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 i forum muratora lubię.. i niebieskie drinki... btw. drinków - jutro u mnie impreza spóźniona karnawałowa PRZEBIERAĆ SIĘ ZA COŚ I ZAPRASZAM Z POŁÓWKAMI!!! ps. tymi z łóżka i tymi z procentami Ava, Romek to chyba co innego miał na myśli hmm.. że niby mam się jeszcze bardziej odkryć?? korzenie też lubię i jak mi mój m robi dobrze tak jak twój tobie Widzisz Romek, Ava też to lubi. Tylko Ty nie powiedziałeś co lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 i forum muratora lubię.. i niebieskie drinki... btw. drinków - jutro u mnie impreza spóźniona karnawałowa PRZEBIERAĆ SIĘ ZA COŚ I ZAPRASZAM Z POŁÓWKAMI!!! ps. tymi z łóżka i tymi z procentami Ava, Romek to chyba co innego miał na myśli hmm.. że niby mam się jeszcze bardziej odkryć?? korzenie też lubię i jak mi mój m robi dobrze tak jak twój tobie normalnie się posikałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.02.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 robienie do...... no właśnie co to miało znaczyć? hihih do..............brze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts