Rom 18.02.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ja spadam do sklepu na zakupy., pap pa kobieta + zakupy = kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 18.02.2008 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ja spadam do sklepu na zakupy., pap pa kobieta + zakupy = kłopoty ożesz TY!! to nie My tylko Wy jesteście katastrofą w sklepie dowolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ja spadam do sklepu na zakupy., pap pa kobieta + zakupy = kłopoty Romek jakie kłopoty????? Kobieta + zakupy = wolna chata i zero bręczenia, a potem nagroda dla ukochanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ja spadam do sklepu na zakupy., pap pa kobieta + zakupy = kłopoty Romek jakie kłopoty????? Kobieta + zakupy = wolna chata i zero bręczenia, a potem nagroda dla ukochanego Romkowi pewnie chodzi o kłopoty finansowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ja spadam do sklepu na zakupy., pap pa kobieta + zakupy = kłopoty Romek jakie kłopoty????? Kobieta + zakupy = wolna chata i zero bręczenia, a potem nagroda dla ukochanego Romkowi pewnie chodzi o kłopoty finansowe Ale czym są kłopoty finansowe w obliczu nagrody i pełnego oddania żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.02.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ja spadam do sklepu na zakupy., pap pa kobieta + zakupy = kłopoty Romek jakie kłopoty????? Kobieta + zakupy = wolna chata i zero bręczenia, a potem nagroda dla ukochanego Romkowi pewnie chodzi o kłopoty finansowe Ale czym są kłopoty finansowe w obliczu nagrody i pełnego oddania żony Bezcenne Ach, te kobiety My to już wiemy jak naszym panom dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 hahahahha uderz w stół........ ale się PAnie od razu ożywiły Chodziło oczywiście o kłopoty finansowe. Dowiaduje się potem że były jakieś niesamowite promocje i po prostu grzechem by było z nich nie skorzystać juz ja Was znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 hahahahha uderz w stół........ ale się PAnie od razu ożywiły Chodziło oczywiście o kłopoty finansowe. Dowiaduje się potem że były jakieś niesamowite promocje i po prostu grzechem by było z nich nie skorzystać juz ja Was znam No bo tak właśnie jest. My przecież tylko na promocjach wydajemy pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Od razu kłopoty. Jedzenie byłam kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Od razu kłopoty. Jedzenie byłam kupić nie mów mi o jedzeniu..bo mi żołądek do d... ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Ava no jak ten obiad? udał się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 18.02.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Od razu kłopoty. Jedzenie byłam kupić nie mów mi o jedzeniu..bo mi żołądek do d... ucieka Miejmy nadzieję, że Ci żona przygotowała obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Od razu kłopoty. Jedzenie byłam kupić nie mów mi o jedzeniu..bo mi żołądek do d... ucieka Romek a Ty śniadania w pracy nie jesz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 jem o 11 ale bardzo mało - odchudzam się o 17 już żąłądek umiera z głodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.02.2008 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Od razu kłopoty. Jedzenie byłam kupić nie mów mi o jedzeniu..bo mi żołądek do d... ucieka Miejmy nadzieję, że Ci żona przygotowała obiadek mam nadzieje że cos dobrego a nie jakaś zupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 18.02.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 no więc M powiedział że pycha. Iże nawet nie widać ani nie smakuje jak cos z resztek po sobotniej imprezie zgodnie z instrukcja sporo włożylam do jednej miski, ale zrezygnowałam z zapiekanki na korzyśc sałatki. Do tego znalazlam w zamrażarce bagietke ziołową, która SIUP powędrowała do piekarnika było mniam. I w miare lekko, bo my wczoraj do 14ej na kacu ps. ROM - nie lubisz zup?? to sie z moim m polubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 jem o 11 ale bardzo mało - odchudzam się o 17 już żąłądek umiera z głodu Tak się nie można odchudzać I żeby mi to bylo przedostatni raz Nie wolno dopuszczać do tego żeby człowiek odczuwał głód. Zjedz w międzyczasie jakiś owoc, jogurt, wypij kefir albo co tam lubisz. Jak organizm wie że będzie głodny to magazynuje coś tam, bo wie że będą braki, a jak wie że co jakiś czas coś dostanie to wtedy będzie spalał na bieżąco Ja się tak wymądrzam, ale nie umiem tego powiedzieć fachowo Sama też się odchudzam, ale doszłam do wniosku po tylu próbach, że to jest związane z moimi problemami zdrowotnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.02.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2008 Od razu kłopoty. Jedzenie byłam kupić nie mów mi o jedzeniu..bo mi żołądek do d... ucieka Miejmy nadzieję, że Ci żona przygotowała obiadek mam nadzieje że cos dobrego a nie jakaś zupe Dzisiaj to Ty powinieneś zjeść dobry rosół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts