ava80 19.02.2008 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Od razu kłopoty. Jedzenie byłam kupić nie mów mi o jedzeniu..bo mi żołądek do d... ucieka Miejmy nadzieję, że Ci żona przygotowała obiadek mam nadzieje że cos dobrego a nie jakaś zupe Dzisiaj to Ty powinieneś zjeść dobry rosół ee..rosół? nieeee.. jakąs dobra pomidorową albo ogórkową... o pieczarkowej nie wspomnę.. MNIAM! a tymczasem musi wystarczyć herbata DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dzień Dobry Nie było wczoraj zupy Był za to makaron spagetti mniam mniam Ava ociągasz się coś z dzienniczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 19.02.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Dzień Dobry Nie było wczoraj zupy Był za to makaron spagetti mniam mniam Ava ociągasz się coś z dzienniczkiem bo sama robie łazienkę po zalaniu dzis tak na deser kilka finałowych zdjęc salonu - jeszcze nie do końca taki ma byc bo będa zmiany na wiosnę, ale na razie sobie żyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 jakie zalanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 19.02.2008 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 jakie zalanie??? ee.. to nie pisałam? miały wejść tylko meble. niestety z okazji niedawnych burz dostaliśmy dodatkowy prezent niespodziankę czyli zalanie syfitów w łazience i kuchni pojawiły sie paskudne plamy na suficie z gk i lekko na ściankach kominów,, bo przy nich opierzenie puściło więc ja od 10 dni zdzieram, tytnkuję, nakładam gładź, szpachluję, szlifije i maluję sufit w łazience (każdy etap do około 2h roboty, ale trzeba czekać . No i robię to po proacy i położeniu małej spać czyli start o 20-21 dodatkowo wymieniłam pseudookna w łazience (zobaczycie na fotkach o co chodzi jak zamieszczę), no i przesuwałam wannę (pisałam wam o zielonej GK). Na koneic okazało się jeszcze że do umywaliki która kupiłam nie pasuje bateria z kompletu wybranego do łazienki, więc musiałm kupic 3 nowe (umywalka, wanna, prysznic) i jestem na etapie wymieniania tylko mi się wczoraj teflon skończył przesunięcie wanny (widzimisię moje ) oznacza zrobienie półeczki za wanną, czyli robienie stelarza, okartonowanie, gładź, płytki.. generalnie REMONT mi wyszedł CAŁEJ ŁAZIENKI!! a miały się tylko zamontowac meble... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ava widziałem salon co macie na podłodze - dywan, wykładzina ???? Pytam bo muszę coś kupić - mała kula się po zkocu ale wyjeżdza na zimne panele więc musze nad czyms pomyśleć. Aha dla mnie 20m to wystarczająco - po cholerę więcej Mam identyczną lampę w salonie - ala Ikea Mama ndadzieję ją kiedyś zmienić bo strasznie mi sie nie podoba haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 właśnie doczytałem że to dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 więc ja od 10 dni zdzieram, tytnkuję, nakładam gładź, szpachluję, szlifije i maluję sufit w łazience (każdy etap do około 2h roboty, ale trzeba czekać . No i robię to po proacy i położeniu małej spać czyli start o 20-21 sama to wszystko robisz???????????????????????????????? kurcze musze wziąść z Ciebie przykład. Ciągle nie ma kiedy czegokolwiek robić. Wracam z pracy, zajmuje się małą,pozostaje tylko wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Od razu kłopoty. Jedzenie byłam kupić nie mów mi o jedzeniu..bo mi żołądek do d... ucieka Miejmy nadzieję, że Ci żona przygotowała obiadek mam nadzieje że cos dobrego a nie jakaś zupe Dzisiaj to Ty powinieneś zjeść dobry rosół ee..rosół? nieeee.. jakąs dobra pomidorową albo ogórkową... o pieczarkowej nie wspomnę.. MNIAM! a tymczasem musi wystarczyć herbata DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM! Na przeziębienie najlepszy jest rosół..... jak się dzisiaj czujesz Romku???? Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Na przeziębienie najlepszy jest rosół..... jak się dzisiaj czujesz Romku???? Dzień dobry Dziękuję Nie widzę żadnej poprawy, no może trochę mniej smarkam Ale mam dla Was dobrą wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Na przeziębienie najlepszy jest rosół..... jak się dzisiaj czujesz Romku???? Dzień dobry Dziękuję Nie widzę żadnej poprawy, no może trochę mniej smarkam Ale mam dla Was dobrą wiadomość Jaką, jaką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Na przeziębienie najlepszy jest rosół..... jak się dzisiaj czujesz Romku???? Dzień dobry Dziękuję Nie widzę żadnej poprawy, no może trochę mniej smarkam Ale mam dla Was dobrą wiadomość No Romek nie każ się prosić kobietom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Jutro będziecie mogły odetchnąć - nie będzie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Jutro będziecie mogły odetchnąć - nie będzie mnie Cooooooo???? Chyba coś ściemniasz. Jak my wytrzymamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 musicie czasem ode mnie odpocząć bo Wam się znudzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Jutro będziecie mogły odetchnąć - nie będzie mnie No i to jest ta niespodzianka???? To mi się wcale nie podoba A co się stało że Cię nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Jutro będziecie mogły odetchnąć - nie będzie mnie Cooooooo???? Chyba coś ściemniasz. Jak my wytrzymamy? No zobacz Edytko on się z tego smieje to chyba mu się podoba, że go nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 No zobacz Edytko on się z tego smieje to chyba mu się podoba, że go nie będzie Albo taki kokiet z niego i chcę abyśmy go prosiły, by nas nie zostawiał. Wiesz, taka męska próżność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 No zobacz Edytko on się z tego smieje to chyba mu się podoba, że go nie będzie Albo taki kokiet z niego i chcę abyśmy go prosiły, by nas nie zostawiał. Wiesz, taka męska próżność. Już kiedyś mówiłam, że on jest męską kokietką (a przeczytał kobietką i się oburzył) Ale nie będziemy sie prosić co nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ale nie będziemy sie prosić co nie Tak jest, my też mamy swój honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts