bobowa budowniczowa 19.02.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ale nie będziemy sie prosić co nie Tak jest, my też mamy swój honor No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 19.02.2008 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ava widziałem salon co macie na podłodze - dywan, wykładzina ???? Pytam bo muszę coś kupić - mała kula się po zkocu ale wyjeżdza na zimne panele więc musze nad czyms pomyśleć. Aha dla mnie 20m to wystarczająco - po cholerę więcej Mam identyczną lampę w salonie - ala Ikea Mama ndadzieję ją kiedyś zmienić bo strasznie mi sie nie podoba haha mówię dywan ale w sumie to te wielkie wykładziny dywanowe a metry wiszą takie na rolkach w welu sklepach. Dokładnie z tego samego powodu w październiku położyliśmy toto na podłodze - nawet gdybym miała ogrzewanie podłogowe w salonie (a nie mam) to uważam że zabawa z małym dzieckiem na podłodze jest do bani. Zdecudowanie milej robi się koziołki, siedzi, turla - na czymś miłym i miekkim A lampa w salonie to JEST IKEA ale tez planuje zmienić na cos bardziej "twarzowego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 19.02.2008 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 musicie czasem ode mnie odpocząć bo Wam się znudzę z krótkich lakonicznych wypowiedzi okraszonych uśmieszkami wynika że to panu sie tu nudzi co ? na 4 kobiety nie dajemy rady ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 musicie czasem ode mnie odpocząć bo Wam się znudzę z krótkich lakonicznych wypowiedzi okraszonych uśmieszkami wynika że to panu sie tu nudzi co ? na 4 kobiety nie dajemy rady ?? A właśnie że nie!!!! nie nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 O wróciłeś... a już myślałam, że się pogniewałeś Myślę, że teraz czas na drugą kawkę http://www.spengler.pl/img/kawa_rys.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 O dziękuję - z pianką- taka jaką lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 O dziękuję - z pianką- taka jaką lubię Wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 19.02.2008 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 O dziękuję - z pianką- taka jaką lubię Wiem... wy cos kręcicie łobuzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 O dziękuję - z pianką- taka jaką lubię Wiem... wy cos kręcicie łobuzy... MY ŁOBUZY przeciez jesteśmy grzeczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 a wiecie co sobie właśnie pomyślałem...że takie niebudowlane dzienniczki są ciekawsze od budowlanych Budowlanka to straszna nuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.02.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 O dziękuję - z pianką- taka jaką lubię Wiem... wy cos kręcicie łobuzy... A dlaczego tak myślisz? Ja po prostu wiem, że Romek lubi kawę z pianką aha i jeszcze lubi whisky z colą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.02.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Ja po prostu wiem, że Romek lubi kawę z pianką aha i jeszcze lubi whisky z colą no to teraz się już wogóle zdradziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Ja po prostu wiem, że Romek lubi kawę z pianką aha i jeszcze lubi whisky z colą no to teraz się już wogóle zdradziłaś ale o co chodzi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 20.02.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Ja po prostu wiem, że Romek lubi kawę z pianką aha i jeszcze lubi whisky z colą no to teraz się już wogóle zdradziłaś ale o co chodzi????? bo ja myśle że ta dwójka coś tu kręci wszyscy wszystko wiedzą i pamiętają o piankach i colach zażyłosc jakaś czy co ? hihi jakna forum budowlane to ludzie się nie xle poznają. nie uważacie? pozdrawiamy swoich nieforumowych partnerów, całujemy dzieci, martwimy sie jak sa chore, współdzielimy pieluszki (tak tak ROMku ) zajefajnie a M zdradza nam upodobania ROMka - robi się coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.02.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Ja po prostu wiem, że Romek lubi kawę z pianką aha i jeszcze lubi whisky z colą no to teraz się już wogóle zdradziłaś ale o co chodzi????? a kto to wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Ja po prostu wiem, że Romek lubi kawę z pianką aha i jeszcze lubi whisky z colą no to teraz się już wogóle zdradziłaś ale o co chodzi????? a kto to wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.02.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 jakna forum budowlane to ludzie się nie xle poznają. nie uważacie? pozdrawiamy swoich nieforumowych partnerów, całujemy dzieci, martwimy sie jak sa chore, współdzielimy pieluszki (tak tak ROMku ) to do mnie??? nie rozumiem??? a M zdradza nam upodobania ROMka - robi się coraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 a M zdradza nam upodobania ROMka - robi się coraz lepiej a to przepraszam o kim...bo się pogubilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 20.02.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 jakna forum budowlane to ludzie się nie xle poznają. nie uważacie? pozdrawiamy swoich nieforumowych partnerów, całujemy dzieci, martwimy sie jak sa chore, współdzielimy pieluszki (tak tak ROMku ) to do mnie??? nie rozumiem??? a M zdradza nam upodobania ROMka - robi się coraz lepiej i pieluszkach było kilka dni temu i o sikaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 20.02.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 a M zdradza nam upodobania ROMka - robi się coraz lepiej a to przepraszam o kim...bo się pogubilam o rety, ale ze mnie gapa myślałam o naszej koleżance - Szymkowej mamusi - a to przecież TY zdradziłac nam ulubione rzeczy ROMka. Strsznie mi wstyd Wybaczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts