TomKa 20.02.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witam wszystkich serdecznie! Jak tak sobie czytałam i czytałam, to zauważyłam, że tu nieźle się bawicie. Super! To ja tak w sekrecie podpowiem, że Romowi cukru jeszcze trzeba do tej kawki z pianką . A z tematów ubocznych: ava co to za glazura w tej błękitnej łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.02.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witam wszystkich serdecznie! Jak tak sobie czytałam i czytałam, to zauważyłam, że tu nieźle się bawicie. Super! To ja tak w sekrecie podpowiem, że Romowi cukru jeszcze trzeba do tej kawki z pianką . A z tematów ubocznych: ava co to za glazura w tej błękitnej łazience? Czy przed Wami da się coś ukryć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 20.02.2008 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witam wszystkich serdecznie! Jak tak sobie czytałam i czytałam, to zauważyłam, że tu nieźle się bawicie. Super! To ja tak w sekrecie podpowiem, że Romowi cukru jeszcze trzeba do tej kawki z pianką . A z tematów ubocznych: ava co to za glazura w tej błękitnej łazience? Czy przed Wami da się coś ukryć? to nie kwestia krycia się tylko szwendania po różnych komentarzach i paplania przez nijakiego seniora R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.02.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witam wszystkich serdecznie! Jak tak sobie czytałam i czytałam, to zauważyłam, że tu nieźle się bawicie. Super! To ja tak w sekrecie podpowiem, że Romowi cukru jeszcze trzeba do tej kawki z pianką . A z tematów ubocznych: ava co to za glazura w tej błękitnej łazience? Czy przed Wami da się coś ukryć? to nie kwestia krycia się tylko szwendania po różnych komentarzach i paplania przez nijakiego seniora R. a w jakim sensie ten "senior" he???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 20.02.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Witam wszystkich serdecznie! Jak tak sobie czytałam i czytałam, to zauważyłam, że tu nieźle się bawicie. Super! To ja tak w sekrecie podpowiem, że Romowi cukru jeszcze trzeba do tej kawki z pianką . A z tematów ubocznych: ava co to za glazura w tej błękitnej łazience? Czy przed Wami da się coś ukryć? to nie kwestia krycia się tylko szwendania po różnych komentarzach i paplania przez nijakiego seniora R. a w jakim sensie ten "senior" he???? ... bo nad Juniorem, dopiero co niektórzy pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Przez cały dzień nie przychodziły mi mail'e z powiadomieniem a tu tyle wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.02.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Przez cały dzień nie przychodziły mi mail'e z powiadomieniem a tu tyle wpisów. zaniedbałaś się!!!! skandal!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Przez cały dzień nie przychodziły mi mail'e z powiadomieniem a tu tyle wpisów. zaniedbałaś się!!!! skandal!!!!! To wszystko przez komputer. POza tym dzisiaj musiałam pojechać do stolycy i miałam przez to stracone pół dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 20.02.2008 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Przez cały dzień nie przychodziły mi mail'e z powiadomieniem a tu tyle wpisów. zaniedbałaś się!!!! skandal!!!!! To wszystko przez komputer. POza tym dzisiaj musiałam pojechać do stolycy i miałam przez to stracone pół dnia oo.. a co dobrego w stolycy rozdawali, że wolałas tam jechac niż do nas zajrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2008 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Zebym ja wolała to nie powiem. Do banku z wnioskiem o wypłatę kolejnej transzy musiałam się udać 100 razy wolę z Wami się pośmiać niż tam jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 20.02.2008 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 eh..ale i tak pozazdrościć ..po kasę pojechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2008 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Narazie to wniosek tylko złożyłam. Na pieniążki pewnie trochę poczekam bo mój "kochany" bank ma zawsze jakieś ale tylko nie za bardzo wiedzą o co im chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 20.02.2008 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Narazie to wniosek tylko złożyłam. Na pieniążki pewnie trochę poczekam bo mój "kochany" bank ma zawsze jakieś ale tylko nie za bardzo wiedzą o co im chodzi. a w jakim banku masz? bo ostatnio świetnie rekamuje sie TEN: za...ta puenta na końcu http://www.team404.com/bph/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.02.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 a M zdradza nam upodobania ROMka - robi się coraz lepiej a to przepraszam o kim...bo się pogubilam o rety, ale ze mnie gapa myślałam o naszej koleżance - Szymkowej mamusi - a to przecież TY zdradziłac nam ulubione rzeczy ROMka. Strsznie mi wstyd Wybaczysz? Jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.02.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Narazie to wniosek tylko złożyłam. Na pieniążki pewnie trochę poczekam bo mój "kochany" bank ma zawsze jakieś ale tylko nie za bardzo wiedzą o co im chodzi. a w jakim banku masz? bo ostatnio świetnie rekamuje sie TEN: za...ta puenta na końcu http://www.team404.com/bph/ Przeprzepraszam, że wczoraj uciekłam bez pożegnania, ale komputer mi się zawiesił i już nie chciało mi się odpalać go jeszcze raz. Film zajefajny Ja ma kredyt w GE MOney. Tam na początku byli mili teraz obsługa wyglada podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.02.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Dzień DobryA ja mam w Millenium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.02.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 i jak obsługa, nie było problemu z wypłatą transz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.02.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 i jak obsługa, nie było problemu z wypłatą transz? a pewnie że były kurwica mnie brała niby wysyłali kasę a na koncie miałem po tygodniu!!!!! ciągle sie czyms tłumaczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.02.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 A mi codziennie mówią, że dzisiaj wyjdą pieniądze i tak przez tydzień i oczywiście nie ma winnych Sami święci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.02.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 a teraz niespodzianka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts