Rom 27.02.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 To i tak lepiej ode mnie. ile masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.02.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ava ciekawy ten wątek łazienkowya co było dalej?pokaż jak teraz wygląda ta łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 To i tak lepiej ode mnie. ile masz? nie powiem bo się wstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.02.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 To i tak lepiej ode mnie. ile masz? nie powiem bo się wstydzę ile masz lat? 12?? op temat łazienkowy sie rozwija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 12 kończę w sierpniu Czekamy na łazienkę. Narazie widzę, ze czajnik już macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.02.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 ava ja przez rok miałem łazienke bez płytek, surowe sciany i betonmasakraa do dzisiaj nie mam uwywalki - bo nie wiem jaki blat zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 27.02.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ava ciekawy ten wątek łazienkowy a co było dalej? pokaż jak teraz wygląda ta łazienka pisze dla siebie i potomnych- buduję klimacik i zagęszczam atmoseferkę jeszcze trochę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 ava ja przez rok miałem łazienke bez płytek, surowe sciany i beton masakra a do dzisiaj nie mam uwywalki - bo nie wiem jaki blat zrobic a może stelaż z karton gipsu a na to płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.02.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 ava ja przez rok miałem łazienke bez płytek, surowe sciany i beton masakra a do dzisiaj nie mam uwywalki - bo nie wiem jaki blat zrobic a może stelaż z karton gipsu a na to płytki chciałem tak i nada sie waham marzył mi sie marmur (tylko cmentaż daleko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 ja nie lubię marmuru. Wolałabym albo drewno albo jakieś ładne płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ava, co to za szybki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 27.02.2008 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ava, co to za szybki? najzwyklejsze szybki tylko okleina dobrana do wzoru kwiatowego na płytkach sama oklejałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ava, co to za szybki? najzwyklejsze szybki tylko okleina dobrana do wzoru kwiatowego na płytkach sama oklejałam pomysł super mini tron też mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.02.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ava bardzo podobają mi sie Twoje płytki w łazience. W ogóle uwielbiam beże i brązy Mam tylko wątpliwości co do brudu widocznego na ciemnych kolorach .Powiedz prosze jak się sprawują płytki pod kątem czyszczenia, czy zostają smugi, ślady, kropki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ava, ile zapłaciłaś za szafkę pod umywalkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 27.02.2008 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ava bardzo podobają mi sie Twoje płytki w łazience. W ogóle uwielbiam beże i brązy Mam tylko wątpliwości co do brudu widocznego na ciemnych kolorach .Powiedz prosze jak się sprawują płytki pod kątem czyszczenia, czy zostają smugi, ślady, kropki???? hmm... łazienka wygląda troche jak pokój. naprawde fajne wrażenie po sterylnych lazienkach znajomych.. ja sie tam zapali świeczki i wejdzie do gorącaj wody to jest tak..przytulnie. polecam! na ścianach, dekorach etc nie ma problemu żadnego. Faktucznie podłoga mnie wykańcza, ale wcale nie przez kropki od wody masakryczny jest PUDER młodej! Naprawdę z kropkami nie ma problemu bo wystarczy przetrzeć szmatką jka juz sie naprawde naleje, ale mam ciemna połogę (rozjaśniona ładnie przez biel obudowy wanny, wc i umywalkę); tyle że nie przewidziałmże przewijanie małej w łazience to będzie kłopot Nie używam kremu tylko puder na pupę i jak tylko posypię więcej albo młoda dorwie i potrząśnie to faktycznie mam co robić.. z drugiej strony wydaje mi się że u mnie to po prostu widać, ale przecież jak ktos ma jasna łazienkę to może tego tak ne widzi na pierwszy rzut oka, ale sprzątać MUSI TAK SAMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 27.02.2008 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Ava, ile zapłaciłaś za szafkę pod umywalkę? kupowałam wszystko razem łącznie z lustrem więc nie wiem ile sama umywalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 27.02.2008 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 znikam dziś i jutro urlop więc wzięłam sie za projekt: BIURO DOMOWE podeślę wam fotki jak wyglądało/wygląda a po weekendzie powinno być cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 znikam dziś i jutro urlop więc wzięłam sie za projekt: BIURO DOMOWE podeślę wam fotki jak wyglądało/wygląda a po weekendzie powinno być cacy Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.02.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 znikam dziś i jutro urlop więc wzięłam sie za projekt: BIURO DOMOWE podeślę wam fotki jak wyglądało/wygląda a po weekendzie powinno być cacy Czekamy z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts