Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Avy i Marka

ava80

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ava bardzo podobają mi sie Twoje płytki w łazience. W ogóle uwielbiam beże i brązy :lol: Mam tylko wątpliwości co do brudu widocznego na ciemnych kolorach :roll: .Powiedz prosze jak się sprawują płytki pod kątem czyszczenia, czy zostają smugi, ślady, kropki????

hmm...

łazienka wygląda troche jak pokój.

naprawde fajne wrażenie po sterylnych lazienkach znajomych..

ja sie tam zapali świeczki i wejdzie do gorącaj wody to jest tak..przytulnie.

polecam!

na ścianach, dekorach etc nie ma problemu żadnego. Faktucznie podłoga mnie wykańcza, ale wcale nie przez kropki od wody :cry:

masakryczny jest PUDER młodej!

Naprawdę z kropkami nie ma problemu bo wystarczy przetrzeć szmatką jka juz sie naprawde naleje, ale mam ciemna połogę (rozjaśniona ładnie przez biel obudowy wanny, wc i umywalkę); tyle że nie przewidziałmże przewijanie małej w łazience to będzie kłopot :cry:

Nie używam kremu tylko puder na pupę i jak tylko posypię więcej albo młoda dorwie i potrząśnie to faktycznie mam co robić.. :roll: :roll:

z drugiej strony wydaje mi się że u mnie to po prostu widać, ale przecież jak ktos ma jasna łazienkę to może tego tak ne widzi na pierwszy rzut oka, ale sprzątać MUSI TAK SAMO :wink: