Edmar70 29.02.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Przywitam się u tutaj Doberek!!! Romku nie martw się za wczasu. Może to nie jest nic groźnego. Ania dobrze podpowiada, możliwe, że wystarczą plastry. Moja młodsza pociecha też musiała takie mieć naklejone. Trwało to kilka tygodni, a potem już śladu nie było. Ale to koniecznie musi stwierdzić chirurg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.02.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dziękuję Robaczki Kochane Uspokoiłyście mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.02.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dziękuję Robaczki Kochane Uspokoiłyście mnie Nie ma za co w końcu od czego ma sie przyjaciół, choćby nawet wirtualnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.02.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dziękuję Robaczki Kochane Uspokoiłyście mnie Nie ma za co w końcu od czego ma sie przyjaciół, choćby nawet wirtualnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.02.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dziękuję Robaczki Kochane Uspokoiłyście mnie Nie ma za co w końcu od czego ma sie przyjaciół, choćby nawet wirtualnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.03.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.03.2008 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dzień dobry Dzień dobry Panu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 03.03.2008 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 a jednak mnie nie opuściliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.03.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 a jednak mnie nie opuściliście zawiedziona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 03.03.2008 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 a jednak mnie nie opuściliście zawiedziona? jak możesz? zniknęłam na weekend, wracam tutaj i ZONK poczyłam się jakbym wróciła do pustego okradzionego domu jak weekend? ja dzielnie reperowałam związekna kolejne tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.03.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 a jednak mnie nie opuściliście Najprędzej to Pani nas opuściła a nie my Panią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.03.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dzień doberek!!! Ava fajowo, że zamieściłaś fotki z tynkowania. Jeszcze nie miałam okazji widzieć jak to się robi, a przecież sama będę takie miała. A jakie są u Ciebie - cem.-wap., czy gipsowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.03.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ava, komplecik ogrodowy jest super Skąd go wytrzasnęłaś i ile dalaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.03.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dzień dobry Edytko, jak tam małżonek po spotkaniu klasowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 03.03.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dzień doberek!!! Ava fajowo, że zamieściłaś fotki z tynkowania. Jeszcze nie miałam okazji widzieć jak to się robi, a przecież sama będę takie miała. A jakie są u Ciebie - cem.-wap., czy gipsowe? gipsowe - są delikatniejsze, od razu można malować no i łatwiej oddychają ale wybór należy do każdego indywidualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.03.2008 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dzień dobry Edytko, jak tam małżonek po spotkaniu klasowym? Małe zwłoczki do domu przywiozłam. Ale generalnie bardzo zadowolony i rozbawiony. Tylko, że opowiedzieć o wrażeniach mógł dopiero na drugi dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 03.03.2008 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ava, komplecik ogrodowy jest super Skąd go wytrzasnęłaś i ile dalaś?[/quote tak jak pisałam- na razie mam tylko zdjęcie (najgorsze jest to że jakiś czas temu je zdałnołdowałam, ale nie zapisalam od kogo i skąd ; więc to chyba plagiat) nie mam tego zestawu, ale planuję sama robić w ramach zajęc ZPT w lecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.03.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dzień doberek!!! Ava fajowo, że zamieściłaś fotki z tynkowania. Jeszcze nie miałam okazji widzieć jak to się robi, a przecież sama będę takie miała. A jakie są u Ciebie - cem.-wap., czy gipsowe? gipsowe - są delikatniejsze, od razu można malować no i łatwiej oddychają ale wybór należy do każdego indywidualnie A ile czasu schły? Bo u mnie prawdopodobnie ma to potrwać ok. 2 m-ce. Trochę długo nic nie będzie można robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.03.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Ava, komplecik ogrodowy jest super Skąd go wytrzasnęłaś i ile dalaś?[/quote tak jak pisałam- na razie mam tylko zdjęcie (najgorsze jest to że jakiś czas temu je zdałnołdowałam, ale nie zapisalam od kogo i skąd ; więc to chyba plagiat) nie mam tego zestawu, ale planuję sama robić w ramach zajęc ZPT w lecie To ja z niecierpliwością czekam na zdjęcia z dokładnym opisem Tak mi się podoba, ze chyba będzie kolejny plagiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 03.03.2008 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Dzień doberek!!! Ava fajowo, że zamieściłaś fotki z tynkowania. Jeszcze nie miałam okazji widzieć jak to się robi, a przecież sama będę takie miała. A jakie są u Ciebie - cem.-wap., czy gipsowe? gipsowe - są delikatniejsze, od razu można malować no i łatwiej oddychają ale wybór należy do każdego indywidualnie A ile czasu schły? Bo u mnie prawdopodobnie ma to potrwać ok. 2 m-ce. Trochę długo nic nie będzie można robić. zrobione miesiąc temu i jeszcze są wilgotne - ale tylko dlatego że to deszczowy luty był i zimny w lecie schły mi w domu jakieś 3 tygodnie po tym czasie wchodziły pozostałe ekipy "ścienne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts