Rom 26.03.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Edytko wierzysz mu? Mało przekonywujący jak dla mnie Dla mnie też. Wiesz jak to jest. Facevi naogół tylko gadają a potem wychodzi szydło z worka. z worka....to co innego wychodzi A co bo ja od kilku dni jakoś mało kumata jestem. i myslisz ze sie dam nabrac ze nie wiesz o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Romku, my tu wcale nie ryczymy i nie podpuszczamy Cię tylko ciekawe jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.03.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Edytko wierzysz mu? Mało przekonywujący jak dla mnie Dla mnie też. Wiesz jak to jest. Facevi naogół tylko gadają a potem wychodzi szydło z worka. z worka....to co innego wychodzi A co bo ja od kilku dni jakoś mało kumata jestem. Ptaszek albo kot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Romek, ale z Ciebie niedowiarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.03.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Edytko wierzysz mu? Mało przekonywujący jak dla mnie Dla mnie też. Wiesz jak to jest. Facevi naogół tylko gadają a potem wychodzi szydło z worka. z worka....to co innego wychodzi A co bo ja od kilku dni jakoś mało kumata jestem. Ptaszek albo kot orzeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Edytko wierzysz mu? Mało przekonywujący jak dla mnie Dla mnie też. Wiesz jak to jest. Facevi naogół tylko gadają a potem wychodzi szydło z worka. z worka....to co innego wychodzi A co bo ja od kilku dni jakoś mało kumata jestem. Ptaszek albo kot Romek, jak Ci się podoba ta teoria. A moze inaczej. Jak się ona ma do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.03.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Romku, my tu wcale nie ryczymy i nie podpuszczamy Cię tylko ciekawe jesteśmy tak tak a jak zaczynam odpowiadac to słysze coś o krowie która ryczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.03.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Edytko wierzysz mu? Mało przekonywujący jak dla mnie Dla mnie też. Wiesz jak to jest. Facevi naogół tylko gadają a potem wychodzi szydło z worka. z worka....to co innego wychodzi A co bo ja od kilku dni jakoś mało kumata jestem. Ptaszek albo kot orzeł Oooo cię krecę to aż tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.03.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Edytko wierzysz mu? Mało przekonywujący jak dla mnie Dla mnie też. Wiesz jak to jest. Facevi naogół tylko gadają a potem wychodzi szydło z worka. z worka....to co innego wychodzi A co bo ja od kilku dni jakoś mało kumata jestem. Ptaszek albo kot Romek, jak Ci się podoba ta teoria. A moze inaczej. Jak się ona ma do Ciebie orzeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Orzeł Musimy się zapytać Ani czy widziała nad Poznaniem jakiegoś orła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Romku, my tu wcale nie ryczymy i nie podpuszczamy Cię tylko ciekawe jesteśmy tak tak a jak zaczynam odpowiadac to słysze coś o krowie która ryczy Ja tam żadnej krowy nie słyszę raczej orła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.03.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Orzeł Musimy się zapytać Ani czy widziała nad Poznaniem jakiegoś orła albo nad konarzewem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.03.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Orzeł Musimy się zapytać Ani czy widziała nad Poznaniem jakiegoś orła Oplułam monitorhttp://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/szczescie_01.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Orzeł Musimy się zapytać Ani czy widziała nad Poznaniem jakiegoś orła albo nad konarzewem O żesz, tam też latasz Duży masz rewir. I wszyskim dajesz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.03.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Orzeł Musimy się zapytać Ani czy widziała nad Poznaniem jakiegoś orła albo nad konarzewem O żesz, tam też latasz Duży masz rewir. I wszyskim dajesz radę skupiłem się na jednym "gnieździe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Orzeł Musimy się zapytać Ani czy widziała nad Poznaniem jakiegoś orła albo nad konarzewem O żesz, tam też latasz Duży masz rewir. I wszyskim dajesz radę skupiłem się na jednym "gnieździe" To z Ciebie żaden orzeł tylko najzwyklejszy kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.03.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ale za to jak dziobać potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ale za to jak dziobać potrafi uwierzę jak usłyszę to z ust tej którą dziobiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Najpierw był THE BEST, potem orzeł a stanęło na zwykłym kogucie I jak tu wierzyć facetom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.03.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Najpierw był THE BEST, potem orzeł a stanęło na zwykłym kogucie I jak tu wierzyć facetom widicznie niektórym wystarczy bo nie narzekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts