monia77w1 26.03.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Najpierw był THE BEST, potem orzeł a stanęło na zwykłym kogucie I jak tu wierzyć facetom widicznie niektórym wystarczy bo nie narzekają cieszę się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 26.03.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 no dobra.. kogutów w konarzewie na pęczki, ale rasowego po 30stce nie widziałam.. no chyba że z dumy to sie aż w powietrzu unosi.. ale wtedy to już nie okgut tylko paw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 no dobra.. kogutów w konarzewie na pęczki, ale rasowego po 30stce nie widziałam.. no chyba że z dumy to sie aż w powietrzu unosi.. ale wtedy to już nie okgut tylko paw nie mogę To było naprawdę dobre Ava Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.03.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 no dobra.. kogutów w konarzewie na pęczki, ale rasowego po 30stce nie widziałam.. no chyba że z dumy to sie aż w powietrzu unosi.. ale wtedy to już nie okgut tylko paw nie mogę To było naprawdę dobre Ava dardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 26.03.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 no dobra.. kogutów w konarzewie na pęczki, ale rasowego po 30stce nie widziałam.. no chyba że z dumy to sie aż w powietrzu unosi.. ale wtedy to już nie okgut tylko paw nie mogę To było naprawdę dobre Ava dardzo dobre no to jak..? PAWia szukać po okolicznych łąkach?? w kreszowym dresie i sofixach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 no dobra.. kogutów w konarzewie na pęczki, ale rasowego po 30stce nie widziałam.. no chyba że z dumy to sie aż w powietrzu unosi.. ale wtedy to już nie okgut tylko paw nie mogę To było naprawdę dobre Ava dardzo dobre no to jak..? PAWia szukać po okolicznych łąkach?? w kreszowym dresie i sofixach??? Ava, przechodzisz dzisiaj sama siebie No to czekamy na Romka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 26.03.2008 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 no dobra.. kogutów w konarzewie na pęczki, ale rasowego po 30stce nie widziałam.. no chyba że z dumy to sie aż w powietrzu unosi.. ale wtedy to już nie okgut tylko paw nie mogę To było naprawdę dobre Ava dardzo dobre no to jak..? PAWia szukać po okolicznych łąkach?? w kreszowym dresie i sofixach??? Ava, przechodzisz dzisiaj sama siebie No to czekamy na Romka może i nieźle m idzie, ale zaraz sie ROMek obrazi no chyba że jego wielkopolskiej dumy koguta vel pawia dotyczącej umiejętności i werwy jest nie do ruszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ja myślę, że sie nie obrazi i tak jak my dobrze się bawi Prawda Romku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Mój m. nie ma jak na razie problemów a 30-stkę już przekroczył. I nic mu nie dosypuję A mój to prawie ma 40-chę i też jeszcze może To ja jestem dobrej myśli, że i mój dociągnie do 40-stki Zaraz wpadnie Romek i będzie bronił honoru panów z Wielkoposki to mnie pocieszyłyście Na jakiś debilnych forach znalzłam takie info o 30latkach i mnie zmroziło myślałam że mam sie czego bać sama mam od siebie młodszego więc na razie nie narzekam, bo 30stki nie dobił ale jak tu słyszę że i 40latkowi sie wiedzie w pozycji horyzontalnej to jestem spokojna na najbliższe klikanaście lat No i wyszło Ava na jakich to innych forach przesiadujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.03.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 świetnie się bawię i nie zamierzam się na nikogo obrażać Ava Ty nie szukaj pawia tylko bociana z długim czerwonym "dziobem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 świetnie się bawię i nie zamierzam się na nikogo obrażać Ava Ty nie szukaj pawia tylko bociana z długim czerwonym "dziobem" Na bociana to Ty lepiej Romek uważaj. Nawet nie dziobniesz a rodzina sie powiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.03.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 świetnie się bawię i nie zamierzam się na nikogo obrażać Ava Ty nie szukaj pawia tylko bociana z długim czerwonym "dziobem" Na bociana to Ty lepiej Romek uważaj. Nawet nie dziobniesz a rodzina sie powiekszy a to akurat pozytywny skutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 26.03.2008 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 jeśli dziobiesz za dużo to będziesz miał sporo tych pozytywnych skutków co do forów - zweryfikowaliście opinie do do 30latków. w wielu kwestiach to ja się jednak z ludzmi na forach zgadzam. tak jak tu z Wami ps. jeśli ja zobaczę w pobliżu domu jakiegoś bociana to zastrzelę mojego m Młoda na razie robi szkód i zamieszania za 5cioraczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A w jakich kwestiach sie zgadzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.03.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 A w jakich kwestiach sie zgadzasz mno własnie w jakich??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ava jak zwykle zaczęła temat i uciekła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.03.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ava jak zwykle zaczęła temat i uciekła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 26.03.2008 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ava jak zwykle zaczęła temat i uciekła. uciec nie uciekła, ale Prezes sie leni więc ktoś musi tu pracować bo nam firma padnie zgadzam się? hmm.. że mam wysoko podsypane pod domem że fajny ten komplet ogrodowy który znalazłam że nie ma fajnych płotów i widoków podjazdów pod dom na forum że maluchy 1,5roczne śpią dłużej niż roczne że zapalenie płuc jest też poszpitalne że basen dla 2,5 mies dziecka to wariactwo (więc jestem WARIATKĄ ) że kolor srebrzysty w makijaży wygląda xle że trzeba robić zbiorcze paczki dl Zambii bo jest taniej że kuria w Poznaniu jest masakryczna i działa na nerwy WRR że bordo z białym wygląda jak krew albo falaga narodowa że faceci to nieudany gatunek.. że na kurkę wiosenną dla młodej za wcześnie że szukanie sensownych butów dziecięcych poniżej 70 zł to igła w stogu że fotograf MM robi dzieła sztuki a nie fotki że matki karmiące powyżej 2 lat powinny dostać medal..albo karnet do psychiatry eh.. to tylko kilka kwestii z ostatnich dwóch tygodni z różnych forów, dyskusji, artykułów co do których swoje skromne zdanie wyraziłam gdzieś tam w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.03.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ale się rozpisałaś wiesz że co do jedengo się nie zgodzę i już Ty wiesz do czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 26.03.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ale się rozpisałaś wiesz że co do jedengo się nie zgodzę i już Ty wiesz do czego tere fere a własnie że to prawda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts