ava80 28.03.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Normalnie jestem w szoku Jak znajdujecie na to wszystko czas. Jescze przy małym dziecku Ja mam tylko jedną pracę i doba i tak jest dla mnie za krótka. to dużo? ja oprócz tego 2 razy w tyg na siłowni, M na squashu, w pt młoda ma basen, a ja w pon korepetycji udzielam z aglika )) i jeszcze mamy czas na kino, spacery i gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.03.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Normalnie jestem w szoku Jak znajdujecie na to wszystko czas. Jescze przy małym dziecku Ja mam tylko jedną pracę i doba i tak jest dla mnie za krótka. to dużo? ja oprócz tego 2 razy w tyg na siłowni, M na squashu, w pt młoda ma basen, a ja w pon korepetycji udzielam z aglika )) i jeszcze mamy czas na kino, spacery i gości jak wy to robicie ja po robocie jestem wypompowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.03.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Wypompowany, a gdzie czas i ochota na małe co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.03.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Wypompowany, a gdzie czas i ochota na małe co nieco No własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.03.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Wypompowany, a gdzie czas i ochota na małe co nieco No własnie Taki orzeł z Romka a wiecznie zmęczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.03.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Wypompowany, a gdzie czas i ochota na małe co nieco No własnie Taki orzeł z Romka a wiecznie zmęczony Przecież doszliśmy do tego, że żaden z niego orzeł a zwykły kogut i dziobie tylko jedną kurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.03.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Wypompowany, a gdzie czas i ochota na małe co nieco No własnie Taki orzeł z Romka a wiecznie zmęczony Przecież doszliśmy do tego, że żaden z niego orzeł a zwykły kogut i dziobie tylko jedną kurę Ale widać, że nawet tak jedna kurka ma przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.03.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Tak mówił Romek, ciekawe jaka jest wersja kury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.03.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Tak mówił Romek, ciekawe jaka jest wersja kury Oj tego to się chyba nie dowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.03.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Tak mówił Romek, ciekawe jaka jest wersja kury Oj tego to się chyba nie dowiemy Niestety, a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.03.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Tak mówił Romek, ciekawe jaka jest wersja kury Oj tego to się chyba nie dowiemy Niestety, a szkoda Może lepiej że nie, niech nie wie co Romciu na forum wyprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.03.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Chyba tak. Jakby się dowiedziała to by się skończyła forumowa działalność Romka i nudno by było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.03.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Chyba tak. Jakby się dowiedziała to by się skończyła forumowa działalność Romka i nudno by było. No właśnie, kto by nas kokietował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.03.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Chyba tak. Jakby się dowiedziała to by się skończyła forumowa działalność Romka i nudno by było. No właśnie, kto by nas kokietował? No właśnie. Musiałybyśmy zrobić casting na nową kokietkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.03.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Chyba tak. Jakby się dowiedziała to by się skończyła forumowa działalność Romka i nudno by było. No właśnie, kto by nas kokietował? No właśnie. Musiałybyśmy zrobić casting na nową kokietkę Hmmm... Nie ma takiego drugiego - spontanicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.03.2008 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Też mi się tak zdaje. Już widzę minę Romka jak o przeczyta. Napuszy się jak prawdziwy kogut albo paw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.03.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Też mi się tak zdaje. Już widzę minę Romka jak o przeczyta. Napuszy się jak prawdziwy kogut albo paw Tak tak dosyć już tych komplimentów co za dużo to nie zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.03.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Też mi się tak zdaje. Już widzę minę Romka jak o przeczyta. Napuszy się jak prawdziwy kogut albo paw Tak tak dosyć już tych komplimentów co za dużo to nie zdrowo Dokładnie, koniec komplementów Rozpuścimy go i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.03.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Też mi się tak zdaje. Już widzę minę Romka jak o przeczyta. Napuszy się jak prawdziwy kogut albo paw Tak tak dosyć już tych komplimentów co za dużo to nie zdrowo Dokładnie, koniec komplementów Rozpuścimy go i tyle Teraz my poczekamy na komplementy pod naszym adresem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.03.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Też mi się tak zdaje. Już widzę minę Romka jak o przeczyta. Napuszy się jak prawdziwy kogut albo paw Tak tak dosyć już tych komplimentów co za dużo to nie zdrowo Dokładnie, koniec komplementów Rozpuścimy go i tyle Teraz my poczekamy na komplementy pod naszym adresem No właśnie. My mu tu wazelinkę serwujemy a on nam jeszcze nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts