Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Avy i Marka

ava80

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Super rodzinka.

A że uwielbiam babki w ciąży :oops: (dziecko w brzuchu to jedyny cud dodający kobiecie sexapilu) - to muszę powiedzieć, że ślicznie wyglądałaś :D

Tak samo sobie pomyślałam! Pięknie wygladałaś z brzuszkiem, teraz z córeczką - równie pięknie. A jak czytałam o załatwianiu różnych spraw przez "ciężarówkę", to uśmiałam się do łez :lol: :lol: :lol: W ogóle to Ty chyba jesteś w czepku urodzona - tak szybko udalo się Wam zamieszkać we własnym domu! Pozdrawiam i zapraszam do bywania w grupce Agnieszek :)

hmm..

powiedzmy, że diody wykorzystuję gdy muszę coś osiągnać... :wink:

(np. zgodę na rózowawo- liliowy kolor sufitu w łazience :roll: )

a pytanie bezośrednio do CiebieROM (i wszystkich którzy moga pomóc :( )

potrzebna dosć pilnie spycharka - Konarzewo (czyli Komorniki, Chomecice, Palędzie, Dopiewo, Stęszew, Rsnowo etc)

nie moge znaleźć żadnej firmy ;(

a czas zrobic porządki z terenem dookoła.

ktos cos wie?

jakies namiary? koszt takich usług? za godzine? za to "co " mają zrobić?

Możesz cos więcej napisać o tych listwach przypodłogowych?

Czy to drewno czy plastik?? Ile kosztowały i gdzie kupowałaś???

Chce kupic takie drewniane i chętnie bym się dowiedział czegoś na ten temat

Dzieki za info o listwach .

W sumie masz rację co do tych drewnianych listew. Nie pomuślałem o ty - one są idealnie proste i nie da się ich tak wygiąc jak plastikowych. Więc jeżeli moje ściany są nierówne to miejscami listwa będzie przywierać do ściany a miejscami zrobi się szpara :cry: :cry: I co ja mam teraz zrobić??? :cry: :cry:

Hihi Ava ciekawy sposób prowadzenia rozmowy :lol: :lol:

Ja pisze w komentarzach a Ty odpowiadasz w dzienniczku :lol: :lol:

A mogłabys mi podać chociaż orientacyjnie jaki jest koszt tej biblioteczki?? Mam taki pusty korytarz i nieciekawie to wygląda. Przydałaby się taka biblioteczka. Chciałem się zorientowac jaki to rząd wielkości taka szafa

Ava,

nie uwierzysz ale jeszcze 3 tygodnie temu taki sam kolor na ścianach ( ja to się śmieję, że nie karmazynowy przypływ tylko burdelowy :wink: ). Miałam bo mój kochany małżonek przemalował sypialnię na biało i czuję się jak w szpitalu. Okropność. Ale w nowym domku nie odpuszczę, sypialnia ma być burdelowa i już.

hmm..

czy jest burdelowa to nie wiem, bo czerwona jest tylko jedna ściana. Postaram się dzis lepiej ja sfotografowac to zobaczysz, że nie jest tak "burdelowo" jak może wyglądać, bo te boczna ściany sa waniliowe, a meble w ciemnym orzechu ;)

Może jak mąż zobaczy, że w sumie jest elegancko to da sie przekonac do jednej ściany?

chciałam kiedyś fajna szafe np. z rattanu, albo taka nowoczesną z poziomymi listewkami.

Jednak M przekonał mnie do starej dobrej z lustrznymi drzwiami..

I dobrze , że dałam się przekonać

:p :p :p

:oops: :oops: