YreQ 01.02.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Super rodzinka. A że uwielbiam babki w ciąży (dziecko w brzuchu to jedyny cud dodający kobiecie sexapilu) - to muszę powiedzieć, że ślicznie wyglądałaś Poczytam dziennik w wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 A że uwielbiam babki w ciąży (dziecko w brzuchu to jedyny cud dodający kobiecie sexapilu) Oooo...a mieliśmy już skończyć gadać w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amonite 01.02.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Super rodzinka. A że uwielbiam babki w ciąży (dziecko w brzuchu to jedyny cud dodający kobiecie sexapilu) - to muszę powiedzieć, że ślicznie wyglądałaś Tak samo sobie pomyślałam! Pięknie wygladałaś z brzuszkiem, teraz z córeczką - równie pięknie. A jak czytałam o załatwianiu różnych spraw przez "ciężarówkę", to uśmiałam się do łez W ogóle to Ty chyba jesteś w czepku urodzona - tak szybko udalo się Wam zamieszkać we własnym domu! Pozdrawiam i zapraszam do bywania w grupce Agnieszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 01.02.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 A że uwielbiam babki w ciąży (dziecko w brzuchu to jedyny cud dodający kobiecie sexapilu) Oooo...a mieliśmy już skończyć gadać w tym temacie nic mi o tym nie wiadomo - z braku czasu nie przeczytałam komentarzy od dechy do dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.02.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Cześć Avo, dopisuję się do ogladaczy Waszego domku. Domek rośnie w zatrważającym tempie a w komentarzach wesolutko, że ho ho pozdrowionka Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 04.02.2008 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 OGLĄDACZY nigdy zbyt wielu juz z kilkanaście postów bedę potrzebowała Waszej pomocy w podejmowaniu Strasznie Ważnych Decyzji na razie zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.02.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 ava ale mi się podobają diody w sypialni. ciekawe w jakich sytuacjach je wykorzystujesz? A truskawkami sie nie przejmuj - tym elementem wyposażenia sypialni naprawdę nikt się nie przejmuje. Jakbyś o tym nie wspomniała to nawet bym nie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 04.02.2008 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 hmm.. powiedzmy, że diody wykorzystuję gdy muszę coś osiągnać... (np. zgodę na rózowawo- liliowy kolor sufitu w łazience ) a pytanie bezośrednio do CiebieROM (i wszystkich którzy moga pomóc ) potrzebna dosć pilnie spycharka - Konarzewo (czyli Komorniki, Chomecice, Palędzie, Dopiewo, Stęszew, Rsnowo etc) nie moge znaleźć żadnej firmy ;( a czas zrobic porządki z terenem dookoła. ktos cos wie? jakies namiary? koszt takich usług? za godzine? za to "co " mają zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.02.2008 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ava mam w domu wizytówkę faceta z Gołusek który świadczy takie usługi.Ale nigdy nie korzystałem z jego usług więc nie mam pojęcia co i jak.Poszukam dzisiaj wieczorkiem w domu i Ci podampozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.02.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Możesz cos więcej napisać o tych listwach przypodłogowych?Czy to drewno czy plastik?? Ile kosztowały i gdzie kupowałaś???Chce kupic takie drewniane i chętnie bym się dowiedział czegoś na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.02.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Fajna ta biblioteczkato gotowa kupna czy własnej roboty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.02.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Możesz cos więcej napisać o tych listwach przypodłogowych? Czy to drewno czy plastik?? Ile kosztowały i gdzie kupowałaś??? Chce kupic takie drewniane i chętnie bym się dowiedział czegoś na ten temat Dzieki za info o listwach . W sumie masz rację co do tych drewnianych listew. Nie pomuślałem o ty - one są idealnie proste i nie da się ich tak wygiąc jak plastikowych. Więc jeżeli moje ściany są nierówne to miejscami listwa będzie przywierać do ściany a miejscami zrobi się szpara I co ja mam teraz zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.02.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Hihi Ava ciekawy sposób prowadzenia rozmowy Ja pisze w komentarzach a Ty odpowiadasz w dzienniczku A mogłabys mi podać chociaż orientacyjnie jaki jest koszt tej biblioteczki?? Mam taki pusty korytarz i nieciekawie to wygląda. Przydałaby się taka biblioteczka. Chciałem się zorientowac jaki to rząd wielkości taka szafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.02.2008 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Coraz bardziej sie wgryzam w Twój dziennik i coraz bardziej mi się podoba. Pomysły na wnętrza masz bardzo fajne. Lece czytać bo sie przyznam że dotychczas ze względu na tempo w jakim prowadzisz dziennik mam małe zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.02.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Ava, nie uwierzysz ale jeszcze 3 tygodnie temu taki sam kolor na ścianach ( ja to się śmieję, że nie karmazynowy przypływ tylko burdelowy ). Miałam bo mój kochany małżonek przemalował sypialnię na biało i czuję się jak w szpitalu. Okropność. Ale w nowym domku nie odpuszczę, sypialnia ma być burdelowa i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 04.02.2008 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 hmm.. czy jest burdelowa to nie wiem, bo czerwona jest tylko jedna ściana. Postaram się dzis lepiej ja sfotografowac to zobaczysz, że nie jest tak "burdelowo" jak może wyglądać, bo te boczna ściany sa waniliowe, a meble w ciemnym orzechu Może jak mąż zobaczy, że w sumie jest elegancko to da sie przekonac do jednej ściany? chciałam kiedyś fajna szafe np. z rattanu, albo taka nowoczesną z poziomymi listewkami. Jednak M przekonał mnie do starej dobrej z lustrznymi drzwiami.. I dobrze , że dałam się przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.02.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 ajjajajajajajajjajaja i po co ja pytałem droga ta szafeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.02.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 U mnie cała sypialnia była na czerwono i każdemu kto zobaczył kojarzyła się z jednym. No i wszyscy byli pod wrażeniem. A mi się Twoja sypialnia bardzo podoba. Jest super. Przede wszystkim ma swój charakter i nie jest nijaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 04.02.2008 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 w jwdnym ludziska mieli rację. sypialnia powinna się kojarzyć raczej z dwoma.. osobami ps. czerwony pasuje jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.02.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 w jwdnym ludziska mieli rację. sypialnia powinna się kojarzyć raczej z dwoma.. osobami ps. czerwony pasuje jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts