monia77w1 07.04.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A dużo podjadacie? Dużo, bardzo dużo, szczególnie w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Moniu kwiatki dla ciebie:http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/2201_2006-0204.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A dużo podjadacie? Dużo, bardzo dużo, szczególnie w nocy dla mnie tam każda pora jest dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A dużo podjadacie? Dużo, bardzo dużo, szczególnie w nocy dla mnie tam każda pora jest dobra dla mnie też tylko nie zawsze mam kucharza pod reką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Moniu kwiatki dla ciebie: http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/2201_2006-0204.JPG dziękuję ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 07.04.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 hmm..no ze mną nie jest tak źle więc dużo nie muszę. ale przemiana materii to jedyna dobra rzecz odziedziczona po ojcu więc wiem , że moge podjadać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A dużo podjadacie? Dużo, bardzo dużo, szczególnie w nocy dla mnie tam każda pora jest dobra dla mnie też tylko nie zawsze mam kucharza pod reką to wtedy z podjadania nici...pozostaje pościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 hmm..no ze mną nie jest tak źle więc dużo nie muszę. ale przemiana materii to jedyna dobra rzecz odziedziczona po ojcu więc wiem , że moge podjadać.. Ava, chyba nie załapałaś o co nam chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ava piękne biuro teraz macie.Meble superWklej jescze zdjęcie z wyposażeniem.Podoba mi się pomysł z płytą zapobiegającą kopaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A dużo podjadacie? Dużo, bardzo dużo, szczególnie w nocy dla mnie tam każda pora jest dobra dla mnie też tylko nie zawsze mam kucharza pod reką to wtedy z podjadania nici...pozostaje pościć Ale post wzmaga apetyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 hmm..no ze mną nie jest tak źle więc dużo nie muszę. ale przemiana materii to jedyna dobra rzecz odziedziczona po ojcu więc wiem , że moge podjadać.. Ava, chyba nie załapałaś o co nam chodzi A o co nam chodzi? A ja myślę że załapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A dużo podjadacie? Dużo, bardzo dużo, szczególnie w nocy dla mnie tam każda pora jest dobra dla mnie też tylko nie zawsze mam kucharza pod reką to wtedy z podjadania nici...pozostaje pościć Ale post wzmaga apetyt ale po poście jedzienie lepiej smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 07.04.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ava piękne biuro teraz macie. Meble super Wklej jescze zdjęcie z wyposażeniem. Podoba mi się pomysł z płytą zapobiegającą kopaniu pół weekendu spędzilam na przenoszeniu wszystkiego dzis powinien być finał wkleje fotki jak wygląda tak "na gotowo" i "roboczo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 07.04.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A dużo podjadacie? Dużo, bardzo dużo, szczególnie w nocy dla mnie tam każda pora jest dobra dla mnie też tylko nie zawsze mam kucharza pod reką to wtedy z podjadania nici...pozostaje pościć Ale post wzmaga apetyt ale po poście jedzienie lepiej smakuje cholera..skończce o jedzeniu bo dzis tylko jedna kapkę miałam a wracam do domu o 21ej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.04.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ava biuro prima sort. A w takich kolorach będziesz wciąż czuła się świeżo i radośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ava piękne biuro teraz macie. Meble super Wklej jescze zdjęcie z wyposażeniem. Podoba mi się pomysł z płytą zapobiegającą kopaniu pół weekendu spędzilam na przenoszeniu wszystkiego dzis powinien być finał wkleje fotki jak wygląda tak "na gotowo" i "roboczo" Wklejaj szybko bo potem mnie nie będzie i nic nie zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 07.04.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ava piękne biuro teraz macie. Meble super Wklej jescze zdjęcie z wyposażeniem. Podoba mi się pomysł z płytą zapobiegającą kopaniu pół weekendu spędzilam na przenoszeniu wszystkiego dzis powinien być finał wkleje fotki jak wygląda tak "na gotowo" i "roboczo" Wklejaj szybko bo potem mnie nie będzie i nic nie zobacze buu dopiero wieczorem w domu bo nie mam fotek na fotosiku :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 A to dzisiaj wieczorem jeszcze będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 07.04.2008 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 kurcze..tak się zastanawiam.. ponad 5 tys wyświetleń naszego dziennika, a w komentarzach 5 osób w sumie boja sie ludziska pisać? pytać? doradzać? starszymy jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 kurcze..tak się zastanawiam.. ponad 5 tys wyświetleń naszego dziennika, a w komentarzach 5 osób w sumie boja sie ludziska pisać? pytać? doradzać? starszymy jakoś? Ja się wcale im nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts