Rom 07.04.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 kurcze..tak się zastanawiam.. ponad 5 tys wyświetleń naszego dziennika, a w komentarzach 5 osób w sumie boja sie ludziska pisać? pytać? doradzać? starszymy jakoś? Ja się wcale im nie dziwię CO MASZ NA MYSLI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 kurcze..tak się zastanawiam.. ponad 5 tys wyświetleń naszego dziennika, a w komentarzach 5 osób w sumie boja sie ludziska pisać? pytać? doradzać? starszymy jakoś? Ja się wcale im nie dziwię CO MASZ NA MYSLI? To samo co ty głodomorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 kurcze..tak się zastanawiam.. ponad 5 tys wyświetleń naszego dziennika, a w komentarzach 5 osób w sumie boja sie ludziska pisać? pytać? doradzać? starszymy jakoś? Ja się wcale im nie dziwię CO MASZ NA MYSLI? To samo co ty głodomorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 07.04.2008 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 kurcze..tak się zastanawiam.. ponad 5 tys wyświetleń naszego dziennika, a w komentarzach 5 osób w sumie boja sie ludziska pisać? pytać? doradzać? starszymy jakoś? Ja się wcale im nie dziwię CO MASZ NA MYSLI? To samo co ty głodomorze jak widze takie seriw "wytrzeszczów" to już sie nie dziwię że nie piszą a ja rad potrzbuję :/ ktos wie po ile są tuby kolumny? takie do 3 m wysokości? i ile kosztuje zrobienie takiej kolumny? dam rade sama? ee.. to znaczy bez ekipy "specjalistów"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.04.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ava, ja nie mam pojęcia. U mnie są drewniane słupy ale z tego co się orientuję to takie filary wylewa się betonem z betoniarni, nie ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.04.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ava zrobienie takiego słupa jest dziecinnie prostekupujesz gotowa tubę z liroy - nie pamietam ile ona kosztowała , zalewasz betonem, przed ustanieniem tuby w środek musisz dać zbrojenie z prętów. Tube poziomujesz i zalewasz betonem.Mam tylko pytanie - to ten filar ma podtrzymywać - bo jeżeli piętro domu to ja bym nie ryzykował z betonem z betoniarki tylko kupił gotowy mocny beton z betoniarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.04.2008 04:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Dzień dobry, i gdzie te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 08.04.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ava zrobienie takiego słupa jest dziecinnie proste kupujesz gotowa tubę z liroy - nie pamietam ile ona kosztowała , zalewasz betonem, przed ustanieniem tuby w środek musisz dać zbrojenie z prętów. Tube poziomujesz i zalewasz betonem. Mam tylko pytanie - to ten filar ma podtrzymywać - bo jeżeli piętro domu to ja bym nie ryzykował z betonem z betoniarki tylko kupił gotowy mocny beton z betoniarni spoko woda - nie wiem czy pamietasz, ale ja mam parteróweczkę więc musi co najwyżej wytrzymac jakiś nieduży daszek nad drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 08.04.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Dzień dobry, i gdzie te zdjęcia zdjęcia wsiąkły sprzęt odmówił wczoraj posłuszeństwa i nie dało sie zrobić :/ musze dziś do tego zajrzeć, ale to też znowu po 22ej jak juz wyeksmituje m do studgartu a małą do łóżka .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 10.04.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dzień dobry, i gdzie te zdjęcia zdjęcia wsiąkły sprzęt odmówił wczoraj posłuszeństwa i nie dało sie zrobić :/ musze dziś do tego zajrzeć, ale to też znowu po 22ej jak juz wyeksmituje m do studgartu a małą do łóżka .. A ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.04.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Dzień dobry A co tu taka cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.04.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Hej Ava Co u Ciebie tak cichutko Dlaczego się wogóle nie odzywasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 22.04.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 I am back praca masakryczna, poczatek sezonu w PL, ściganie i poszukiwanie wykonawców najbliższych okolic chaty i szukanie rozwiązan budowlanych a do tego młoda ma bezobjawowe zapalenie oskrzeli Ale generalnie back, bo w tym tyg urlop i "posiedzenia" w domu - ja kuruje a sama mam chwile oddechu eh.. co tam u WAs ROBACZKI?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Gdzieś Ty się kobieto tyle czasu podziewała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.04.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ava nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Wpadła, napisała 1 posta i już jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.04.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 nie chce z nami gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 22.04.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 kurde.. mody na sukces nie dacie w spokoju obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 kurde.. mody na sukces nie dacie w spokoju obejrzec nie mogę Naprawdę to ogladasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 22.04.2008 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 kurde.. mody na sukces nie dacie w spokoju obejrzec nie mogę Naprawdę to ogladasz tf człowiek po raz pierwszy od roku ma kilka dni urlopu i cały czas głównie telewizor ogladam i anie telewizję więc jem sniadanie i gapię sie co leci Warto po latach spotkać znajomych - szczegolnie że ostatnio jakich wiadziałam to mieli po pare lat mniej a wiecie , że Ridge to sie dzis calował z córką swojego przyszywanego ojca i własnej aktualnej narzeczonej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts