Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Avy i Marka

ava80

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kurcze..tak się zastanawiam..

ponad 5 tys wyświetleń naszego dziennika, a w komentarzach 5 osób w sumie :wink:

boja sie ludziska pisać? pytać? doradzać?

starszymy jakoś? :o :o

Ja się wcale im nie dziwię :roll: :lol:

CO MASZ NA MYSLI?

To samo co ty głodomorze :wink:

:o :o :o :o :o :o

jak widze takie seriw "wytrzeszczów" to już sie nie dziwię że nie piszą :p

a ja rad potrzbuję :/

ktos wie po ile są tuby kolumny?

takie do 3 m wysokości?

i ile kosztuje zrobienie takiej kolumny? dam rade sama?

ee.. to znaczy bez ekipy "specjalistów"?

Ava zrobienie takiego słupa jest dziecinnie proste

kupujesz gotowa tubę z liroy - nie pamietam ile ona kosztowała , zalewasz betonem, przed ustanieniem tuby w środek musisz dać zbrojenie z prętów. Tube poziomujesz i zalewasz betonem.

Mam tylko pytanie - to ten filar ma podtrzymywać - bo jeżeli piętro domu to ja bym nie ryzykował z betonem z betoniarki tylko kupił gotowy mocny beton z betoniarni

Ava zrobienie takiego słupa jest dziecinnie proste

kupujesz gotowa tubę z liroy - nie pamietam ile ona kosztowała , zalewasz betonem, przed ustanieniem tuby w środek musisz dać zbrojenie z prętów. Tube poziomujesz i zalewasz betonem.

Mam tylko pytanie - to ten filar ma podtrzymywać - bo jeżeli piętro domu to ja bym nie ryzykował z betonem z betoniarki tylko kupił gotowy mocny beton z betoniarni

spoko woda - nie wiem czy pamietasz, ale ja mam parteróweczkę więc musi co najwyżej wytrzymac jakiś nieduży daszek nad drzwiami ;)

I am back :lol:

praca masakryczna, poczatek sezonu w PL, ściganie i poszukiwanie wykonawców najbliższych okolic chaty i szukanie rozwiązan budowlanych a do tego młoda ma bezobjawowe zapalenie oskrzeli :roll:

Ale generalnie back, bo w tym tyg urlop i "posiedzenia" w domu - ja kuruje a sama mam chwile oddechu :)

eh..

co tam u WAs ROBACZKI?? :wink:

kurde..

mody na sukces nie dacie w spokoju obejrzec :p

nie mogę :lol: :lol: :lol: Naprawdę to ogladasz :o :o :o

tf :p

człowiek po raz pierwszy od roku ma kilka dni urlopu i cały czas głównie telewizor ogladam i anie telewizję więc jem sniadanie i gapię sie co leci :p

Warto po latach spotkać znajomych - szczegolnie że ostatnio jakich wiadziałam to mieli po pare lat mniej :lol: :lol:

a wiecie , że Ridge to sie dzis calował z córką swojego przyszywanego ojca i własnej aktualnej narzeczonej??? :o :o :o