Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Avy i Marka

ava80

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie oglądam tego badziewia ale podziwiam scenarzystów za ich pomyśły. Naprawdę trzeba mieć fantazję :roll:

hehe

fantazję to musze mieć do niedzieli.

za kazdym razem wymyslam inny sposob podania Natalii antybiotyku :/

Młoda już wszystko czai a to paskudztwo jest płunne(ale gęste i o proszkowym mietowym posmaku) więc pluje i wyje.

no cóż. po to zostałam matką żeby teraz kombinowac :p

Odpukać, mój syn zawsze chętnie brał leki. Nawet te ohydne. Mówiłam mu, że jak chce być zdrowy i bawić się z innymi dziećmi to musi brać leki i już. A co się dzieje z Twoim maleństwem, że bierze antybiotyk?

no to gratuluję takiego rozumnego półtoraroczniaka.

Natalia nie stety choc rozumie wiele to określenia typu "dla twojego dobra" nie docieraja do jej 18miesięcznego mózgu :p

Jest roche za mala na takie tłumaczenia :roll:

A dlaczego antybiotyk?

w sumie ma 18 miesiecy i nie choruje a brała antybiotyk do tej pory raz przez 3 dni w marcu rok temu.

teraz dostala w ciągu 24h bezobjawowego zapalenie oskrzeli - zero kaszlu, zero gorączki, przeziębienia tec.

Po prstu wstała w sobote i zaczęła "świszczeć" przy oddychaniu.

eh.. dzieciaki

Czy Ridge to taki z czornymi włosami w kształcie fali? :lol: :lol: :lol: :lol: ,

co jest z Natalką??

ta..

Ridż to ten :)

Teraz ma wersje "długowłosą"

a Nati ok.

je, spi, bawi sie , psoci, nie gorączkuje, maltretuje kota na tyle na ile Sierściuch pozwili..

Tylko oddycha i kaszle jak gruxlik bo jej sie w końcu wszystko "odrywa" po antybiotyku.

do wczoraj tylko świszczała bez kaszlu nawet :wink: :lol: :lol:

Nie pozostaje mi nic innego tylko pilnowac by nie poszło dalej. Więc sobie siedzimy w domu i szukam kogoś kto mi elewacje wykona :/

no właśnie do kogo to pytanie?

no chyba romek poszedł zmienac gatki?

na jakie?

w jakieś słoniki? delfinki? bokserki w kratkę? szorty do kolan? slipki z diabełkiem?

:oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ava, proszę cIę, słoniki, delfinki, masakra. Mój mąż jakiś czas temu kupił sobie z bałwankami. Powiedziałam mu, że niech sobie nosi jak jest w trasie a nie w domu.