monia77w1 22.04.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Nie oglądam tego badziewia ale podziwiam scenarzystów za ich pomyśły. Naprawdę trzeba mieć fantazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 22.04.2008 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Nie oglądam tego badziewia ale podziwiam scenarzystów za ich pomyśły. Naprawdę trzeba mieć fantazję hehe fantazję to musze mieć do niedzieli. za kazdym razem wymyslam inny sposob podania Natalii antybiotyku :/ Młoda już wszystko czai a to paskudztwo jest płunne(ale gęste i o proszkowym mietowym posmaku) więc pluje i wyje. no cóż. po to zostałam matką żeby teraz kombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Odpukać, mój syn zawsze chętnie brał leki. Nawet te ohydne. Mówiłam mu, że jak chce być zdrowy i bawić się z innymi dziećmi to musi brać leki i już. A co się dzieje z Twoim maleństwem, że bierze antybiotyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 22.04.2008 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Odpukać, mój syn zawsze chętnie brał leki. Nawet te ohydne. Mówiłam mu, że jak chce być zdrowy i bawić się z innymi dziećmi to musi brać leki i już. A co się dzieje z Twoim maleństwem, że bierze antybiotyk? no to gratuluję takiego rozumnego półtoraroczniaka. Natalia nie stety choc rozumie wiele to określenia typu "dla twojego dobra" nie docieraja do jej 18miesięcznego mózgu Jest roche za mala na takie tłumaczenia A dlaczego antybiotyk? w sumie ma 18 miesiecy i nie choruje a brała antybiotyk do tej pory raz przez 3 dni w marcu rok temu. teraz dostala w ciągu 24h bezobjawowego zapalenie oskrzeli - zero kaszlu, zero gorączki, przeziębienia tec. Po prstu wstała w sobote i zaczęła "świszczeć" przy oddychaniu. eh.. dzieciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.04.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Czy Ridge to taki z czornymi włosami w kształcie fali? , co jest z Natalką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Zapalenie oskrzeli, przerąbana sprawa. Szymon od urodzenia brał jakieś leki i był przyzwyczajony. Chociaż początki też były trudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Czy Ridge to taki z czornymi włosami w kształcie fali? , co jest z Natalką?? Tak to ten. Ale on chyba nie jest ze żadną Natalką. Dzisiaj całował się ze swoją byłą żoną, ale nie pamiętam jak ona się nazywa. Wiem tylko, że ona przeleciała cały możliwy towar w tym serialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 22.04.2008 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Czy Ridge to taki z czornymi włosami w kształcie fali? , co jest z Natalką?? ta.. Ridż to ten Teraz ma wersje "długowłosą" a Nati ok. je, spi, bawi sie , psoci, nie gorączkuje, maltretuje kota na tyle na ile Sierściuch pozwili.. Tylko oddycha i kaszle jak gruxlik bo jej sie w końcu wszystko "odrywa" po antybiotyku. do wczoraj tylko świszczała bez kaszlu nawet Nie pozostaje mi nic innego tylko pilnowac by nie poszło dalej. Więc sobie siedzimy w domu i szukam kogoś kto mi elewacje wykona :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ale gafę walnęłam. Myślałam, ze w tym durnym filmie jest jakaś Natalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.04.2008 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ale gafę walnęłam. Myślałam, ze w tym durnym filmie jest jakaś Natalka posikałem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ale gafę walnęłam. Myślałam, ze w tym durnym filmie jest jakaś Natalka posikałem się to teraz się chyba trzeba przebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.04.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 no to lece zmienić majtki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 no to lece zmienić majtki Tylko wracaj szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 22.04.2008 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 no to lece zmienić majtki Tylko wracaj szybko a w jakim kolorze bielizne lubisz najbardziej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 no to lece zmienić majtki Tylko wracaj szybko a w jakim kolorze bielizne lubisz najbardziej.... Ja czy Romek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.04.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 no właśnie do kogo to pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 22.04.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 no właśnie do kogo to pytanie? no chyba romek poszedł zmienac gatki? na jakie? w jakieś słoniki? delfinki? bokserki w kratkę? szorty do kolan? slipki z diabełkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 no właśnie do kogo to pytanie? no chyba romek poszedł zmienac gatki? na jakie? w jakieś słoniki? delfinki? bokserki w kratkę? szorty do kolan? slipki z diabełkiem? Ava, proszę cIę, słoniki, delfinki, masakra. Mój mąż jakiś czas temu kupił sobie z bałwankami. Powiedziałam mu, że niech sobie nosi jak jest w trasie a nie w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.04.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 A ja myślałem że chodzi o to jaką bieliznę lubię u kobiet No dobra najbardziej lubię czarną - mówię o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.04.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 I zadne slipki, zadne szorty tylko bokserki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts