monia77w1 22.04.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Zawsze nas podpuści i potem ucieknie No właśnie, wiecej się jej nie damy podpuścić. Od teraz Ava zaczyna tematy a my kończymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 22.04.2008 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 hmm..cwicze wyobraźnie a konto póxniejszego podawania antybiotyku.. z pamięci wygrzebuje fotkę ROMka, która kiedys dojrzalam..teraz bokserki..teraz dobieram czarny... uuu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 hmm..cwicze wyobraźnie a konto póxniejszego podawania antybiotyku.. z pamięci wygrzebuje fotkę ROMka, która kiedys dojrzalam.. teraz bokserki.. teraz dobieram czarny... uuu.... Ale nam nie o to chyba chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.04.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Bielizna....hm...fajny temat poruszyliście Czekam na dalszy rozwój wypadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Bielizna....hm...fajny temat poruszyliście Czekam na dalszy rozwój wypadków A my czekamy Aniu na Twoją wypowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.04.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Bielizna....hm...fajny temat poruszyliście Czekam na dalszy rozwój wypadków A my czekamy Aniu na Twoją wypowiedź Proszę bardzo..... Lubię różną bieliznę i czarną i białą i kolorową (oczywiście z wyjątkiem takich kolorów, których nie lubię). Wszystko zależy od okoliczności ...... Może być z koronką lub bez, może być haftowana, wytłaczana i gładka. Generalnie lubię taką bieliznę, która dobrze na mnie leży, podkreśla co trzeba i ukrywa co trzeba A u mężczyzn lubie i slipy i bokserki (ale takie opięte a nie takie dyndające nogawki), nie lubię białego koloru i stringów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 22.04.2008 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Zawsze nas podpuści i potem ucieknie No właśnie, wiecej się jej nie damy podpuścić. Od teraz Ava zaczyna tematy a my kończymy. buhaha.. mnie sie po prostu stronki pomyliły i cały czas siedziałam na 22 giej i myślalam ze nikt nic wiecej nie napisał - więc to i wyobrażaniu ROMka bylo odp na ostatni post na 22... a wy tu juz o koronkach..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Zawsze nas podpuści i potem ucieknie No właśnie, wiecej się jej nie damy podpuścić. Od teraz Ava zaczyna tematy a my kończymy. buhaha.. mnie sie po prostu stronki pomyliły i cały czas siedziałam na 22 giej i myślalam ze nikt nic wiecej nie napisał - więc to i wyobrażaniu ROMka bylo odp na ostatni post na 22... a wy tu juz o koronkach..? no to jak już jesteś na 23 stronie to chyba najwyższy czas nadrobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 22.04.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Ava a Ty co lubisz? znowu tajemnice i sekrety wyciągaja.. nadrabiam. nie uważam że koronki sa dla syarych bab. Moze keidys tak było ale to co teraz mozna znaleźc na subtelnej.pl na przyklad to cuda nie koronki. No i nie "gryzą" juz tak jak te sprzed lat kolorki - dominuje i mnie biel i czerń. Jeśli kolorowe to bardziej młodzieńczy styl - np. z szortami, cos żółtego.. Ostatnio podoba mi sie kombinacja roż i czarna koronka.. Komplety tak. Stringi tak. Bardotki nie. Pas do pończoch - to zależy o której godzinie bo po północy padam na dziób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Nie wiem kto tu pierwszy zaczął tajemnice wyciągać Ja tam po północy dopiero zaczynam żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.04.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Co do koronek to ja ich nie lubię i już. Ale o gustach się nie dyskutuje.Lubię czerń i czekoladowy brąz. Białą bieliznę noszę bo pod jasną bluzkę innej nie założę. Nie lubię koloru granatowego, szarego i beżowego. Róż tak ale brudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.04.2008 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 No ładnie A ja myślałem że nikt tu nic więcej nie napisał.....a się okazuje że nie dostawałem na maila potwierdzeń A co powiecie o gorsetach??? Dla mnie - okropne no i kiepskie zdejmowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.04.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 No ładnie A ja myślałem że nikt tu nic więcej nie napisał.....a się okazuje że nie dostawałem na maila potwierdzeń A co powiecie o gorsetach??? Dla mnie - okropne no i kiepskie zdejmowanie To wszystko zależy od sposobu zapinania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.04.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 no no rozwiń temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.04.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 No ....wiesz....hm......można tak za sznureczek pociągnąć.... ...i zatrzaski jednym ruchem rozpiąć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 25.04.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 No ....wiesz....hm......można tak za sznureczek pociągnąć.... ...i zatrzaski jednym ruchem rozpiąć .... no tego to nawet ja się chętnie dowiem jakim cudem twój facet rozpina te chol... zatrzeski jednym ruchem???!! Bo u nas to za chiny ludowe nie chce wyjsć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.04.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 No ....wiesz....hm......można tak za sznureczek pociągnąć.... ...i zatrzaski jednym ruchem rozpiąć .... no tego to nawet ja się chętnie dowiem jakim cudem twój facet rozpina te chol... zatrzeski jednym ruchem???!! Bo u nas to za chiny ludowe nie chce wyjsć... Ja nie mówię, że mój rozpina...bo ja gorsetów nie noszę, ale trzeba wybierać takie na zatrzaski a nie na haftki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.04.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 No ....wiesz....hm......można tak za sznureczek pociągnąć.... ...i zatrzaski jednym ruchem rozpiąć .... no tego to nawet ja się chętnie dowiem jakim cudem twój facet rozpina te chol... zatrzeski jednym ruchem???!! Bo u nas to za chiny ludowe nie chce wyjsć... Ja nie mówię, że mój rozpina...bo ja gorsetów nie noszę, ale trzeba wybierać takie na zatrzaski a nie na haftki haftki????? ło matko a co to jest???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.04.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 No ....wiesz....hm......można tak za sznureczek pociągnąć.... ...i zatrzaski jednym ruchem rozpiąć .... no tego to nawet ja się chętnie dowiem jakim cudem twój facet rozpina te chol... zatrzeski jednym ruchem???!! Bo u nas to za chiny ludowe nie chce wyjsć... a jak to u Was wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.04.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Ava możesz mi jescze wyjaśnić co to jest suchy mur?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts