Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Avy i Marka

ava80

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bielizna....hm...fajny temat poruszyliście :lol:

Czekam na dalszy rozwój wypadków :D :D

A my czekamy Aniu na Twoją wypowiedź :D

Proszę bardzo..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lubię różną bieliznę i czarną i białą i kolorową (oczywiście z wyjątkiem takich kolorów, których nie lubię). Wszystko zależy od okoliczności ......

Może być z koronką lub bez, może być haftowana, wytłaczana i gładka. Generalnie lubię taką bieliznę, która dobrze na mnie leży, podkreśla co trzeba i ukrywa co trzeba :D :D :D

A u mężczyzn lubie i slipy i bokserki (ale takie opięte a nie takie dyndające nogawki), nie lubię białego koloru i stringów :lol:

Zawsze nas podpuści i potem ucieknie :evil: :evil: :evil: :evil:

No właśnie, wiecej się jej nie damy podpuścić. Od teraz Ava zaczyna tematy a my kończymy.

buhaha..

mnie sie po prostu stronki pomyliły i cały czas siedziałam na 22 giej :oops: :oops:

i myślalam ze nikt nic wiecej nie napisał - więc to i wyobrażaniu ROMka bylo odp na ostatni post na 22...

a wy tu juz o koronkach..? :o

Zawsze nas podpuści i potem ucieknie :evil: :evil: :evil: :evil:

No właśnie, wiecej się jej nie damy podpuścić. Od teraz Ava zaczyna tematy a my kończymy.

buhaha..

mnie sie po prostu stronki pomyliły i cały czas siedziałam na 22 giej :oops: :oops:

i myślalam ze nikt nic wiecej nie napisał - więc to i wyobrażaniu ROMka bylo odp na ostatni post na 22...

a wy tu juz o koronkach..? :o

no to jak już jesteś na 23 stronie to chyba najwyższy czas nadrobić zaległości :roll:

Ava a Ty co lubisz?

znowu tajemnice i sekrety wyciągaja.. :p

nadrabiam.

nie uważam że koronki sa dla syarych bab. Moze keidys tak było ale to co teraz mozna znaleźc na subtelnej.pl na przyklad to cuda nie koronki. No i nie "gryzą" juz tak jak te sprzed lat :evil:

kolorki - dominuje i mnie biel i czerń. Jeśli kolorowe to bardziej młodzieńczy styl - np. z szortami, cos żółtego..

Ostatnio podoba mi sie kombinacja roż i czarna koronka..

Komplety tak.

Stringi tak.

Bardotki nie.

Pas do pończoch - to zależy o której godzinie bo po północy padam na dziób :p

No ....wiesz....hm......można tak za sznureczek pociągnąć.... :lol: ...i zatrzaski jednym ruchem rozpiąć :wink: ....

no tego to nawet ja się chętnie dowiem :o :o :o

jakim cudem twój facet rozpina te chol... zatrzeski jednym ruchem???!! :evil: :evil: :evil:

Bo u nas to za chiny ludowe nie chce wyjsć... :evil: :roll:

Ja nie mówię, że mój rozpina...bo ja gorsetów nie noszę, ale trzeba wybierać takie na zatrzaski a nie na haftki :roll: 8) :lol:

No ....wiesz....hm......można tak za sznureczek pociągnąć.... :lol: ...i zatrzaski jednym ruchem rozpiąć :wink: ....

jakim cudem twój facet rozpina te chol... zatrzeski jednym ruchem???!! :evil: :evil: :evil:

Ja nie mówię, że mój rozpina...bo ja gorsetów nie noszę, ale trzeba wybierać takie na zatrzaski a nie na haftki :roll: 8) :lol:

:o :o :o :o :o :o

haftki?????

ło matko

a co to jest????

:o :o :o :o :o

a jak to u Was wychodzi? :wink: :lol: