Rom 15.05.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Ja mam chyba naokrągło gemelę. Ale tłumaczę sobie że z małym dzieckiem to tak jest u mnie troche cięzko wytłumaczyc dzieckiem walające sie obuwie, porozstawiane szklanki, książki wszędzie i papierzyska oczywiście że sie da wytłumaczyć nie masz czasu sprzątnąć bo się dzieckiem zajmujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 15.05.2008 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Ja mam chyba naokrągło gemelę. Ale tłumaczę sobie że z małym dzieckiem to tak jest u mnie troche cięzko wytłumaczyc dzieckiem walające sie obuwie, porozstawiane szklanki, książki wszędzie i papierzyska oczywiście że sie da wytłumaczyć nie masz czasu sprzątnąć bo się dzieckiem zajmujesz MÓJ GENIUSZ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.05.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.05.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Tutaj też cisza i nikogo nie ma. Ale wiedzę, że kącik bałaganiarza już założyliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.05.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Tutaj też cisza i nikogo nie ma. Ale wiedzę, że kącik bałaganiarza już założyliście a co ? chcesz się dołąćzyć?? W kupie raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.05.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Tutaj też cisza i nikogo nie ma. Ale wiedzę, że kącik bałaganiarza już założyliście a co ? chcesz się dołąćzyć?? W kupie raźniej O nie, na mnie nie liczcie. Ja z tych co spać nie mogą jak mają bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.06.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Ava, nareszcie się odezwałaś Gdzie się tyle czasu podziewałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.06.2008 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 A gdzie zdjęcia tego płota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 04.06.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 A gdzie zdjęcia tego płota? fotosik zastrajkował w trakcie więc sie wściekłam WRR a płot fajny.. dzis wieczorem będą online hm..zreszta zerkne na fotosa może cos sie jednak zdałnlołdowało z kompa.. a propos - wczoraj trafiłam na ciebie na nk zajrzałam pooglądać jekie fotki ludzie wstawiają- nadal masz dwoje znajomych i zdjęcie z końca świata dawno mnie tam nie było ale jak połaziłam po galeriach znajomych to oniemiałam. naprawde co druga osoba wrzuca fotki z wyajzdów, jachtów, egzotyków, podrózy, jakies z galowych imprez, slubów. masakra. Nomalnych zdjęć nie ma tylko takie odfajkowane i koniecznie z opisem na jakiej to wyspie! buhaha.. usmiałam się. sama zjedździłam europę ale jakoś nie pwadłam na pomysł wrzucania takich fotek i to w ilości 40 sztuk.. czy tylko ja taka dziwna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Cześć Avo nie jestes dziwna, raczej normalna. Już się jakis zcas temu na jednym z wątków muratora nasmiewalismy z takich zdjeć. Po cichu Ci powiem, że Romek jest jeszcze pod Romkiem jako Romkien na NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Zaraz mnie Romek opierdzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 04.06.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Cześć Avo nie jestes dziwna, raczej normalna. Już się jakis zcas temu na jednym z wątków muratora nasmiewalismy z takich zdjeć. Po cichu Ci powiem, że Romek jest jeszcze pod Romkiem jako Romkien na NK kurde..ale sie maskuje.. inna sprawa że ja wam od miesięcy jakieś romanse przypisuję bo za dużo o sobie wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Cześć Avo nie jestes dziwna, raczej normalna. Już się jakis zcas temu na jednym z wątków muratora nasmiewalismy z takich zdjeć. Po cichu Ci powiem, że Romek jest jeszcze pod Romkiem jako Romkien na NK kurde..ale sie maskuje.. inna sprawa że ja wam od miesięcy jakieś romanse przypisuję bo za dużo o sobie wiecie No ładnie Jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 04.06.2008 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Cześć Avo nie jestes dziwna, raczej normalna. Już się jakis zcas temu na jednym z wątków muratora nasmiewalismy z takich zdjeć. Po cichu Ci powiem, że Romek jest jeszcze pod Romkiem jako Romkien na NK kurde..ale sie maskuje.. inna sprawa że ja wam od miesięcy jakieś romanse przypisuję bo za dużo o sobie wiecie No ładnie Jak możesz ja mogę??? hehehe tere fere poczytajcie sobie własne wypowiedzi wasze drugie połowy powinny sie niexle czerwienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ava, bez przesady To, ze sie dobrze bawimy to chyba nic strasznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.06.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ale się uśmiałem............ Ava ponosi Cię wyobraźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.06.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 dawno mnie tam nie było ale jak połaziłam po galeriach znajomych to oniemiałam. naprawde co druga osoba wrzuca fotki z wyajzdów, jachtów, egzotyków, podrózy, jakies z galowych imprez, slubów. masakra. Nomalnych zdjęć nie ma tylko takie odfajkowane i koniecznie z opisem na jakiej to wyspie! buhaha.. usmiałam się. sama zjedździłam europę ale jakoś nie pwadłam na pomysł wrzucania takich fotek i to w ilości 40 sztuk.. czy tylko ja taka dziwna? Mam to samo odczucie. Ludziska to chyba jakieś kompleksy mają? W końcu muszą czymś zaimponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 04.06.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 znacie powiedzenie.. uderz w stół...? z moja wyobraźnia wszystko w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.06.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 znacie powiedzenie.. uderz w stół...? z moja wyobraźnia wszystko w normie Ava, nie będę komentowała Twoich wyssanych z palca domysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 04.06.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 z palca z palca.. nie z palca tylko z lektury ale jakoś nie umiecie wyczuc zazdrości, że sie ludziska znają na odległosć a tak dobrze kontaktują i kwiatki wysyłają.. dobrze wiedzieć że ludzie poznani w necie potrafia sie tak dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts