Rom 22.08.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 aaa.. Wlasnie slub hehe to dopiero za tydzień 30.08 zapraszam na 15.00 do św.Wojciecha Impreza będzie )))))) wlasnie dlatego mnie tu nie ma - dopinanie budowy, dziecko, dwie prace, organizacja ślubu i odrobina snu skutecznie uniemozliwia chocby godzine online na luzie.. :/ Cześć Ava Nareszcie się pojawiłaś Myslałem że się już śmiertelnie na nas obraziłaś i dałaś sobie spokój z forum. Ale na szczęście się myliłem. I proszę zaglądać częściej na forum Trzymam kciuki za ślub. Szkoda że nie wiem gdzie ten św. Wojciech bo bym wpadł Lete zobaczyć co w dzienniczku napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.08.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Ava szafa rzeczywiście przeszła wspaniałą metamorfozę Chociaż w pierwszej wersji bardzo mi się podobał uchyt do halogenu Fajnie to wyszło - te kamyszki, bambusy i kokos. Ja chyba ne miałbym takiego pomysłu - ten pomysł to Twoja własna inwencja twórcza? Fajnie to musi też wyglądać w nocy - chociaż zdjęcia mało wyraźne i kiepsko widać. Pasy na korytarzu też fajnie wyszły - może i u mnie to by sie sprawdziło. Na razie mam długi koryutarz pomalowany na jeden kolor i jakoś tak mdło wygląda. Chociaz ja bym się chyba nie zdecydował na tą czerwień. To na tyle komentarzy. Pozdrawiam i zapraszam częściej na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 22.08.2008 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 hehe b tam w ogóle nie ma czerwieni pasy sa w kolorach duluxa beże: piasek pustyni rzymski poranek jasny: biała czekolada kontrast: Moulin Rouge - wrzos..? ps. pomysł mój autorski. Kokos i krety t pamiątki. Bambus i kamienie - Leroy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.08.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Ale się czepiasz Może i to nie jest czerwony - ale na pewno podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 22.08.2008 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Pamiętam ROM że pomogłes z koparką. A nie masz kogoś kto wanne ziemi mógłby mi przywieźć z okolicy..? Jakies 15 ton by mnie ratowało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrbasia 23.08.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Witam serdecznie! Prosze podaj namiary na firme -( nadawce tego słynnego maila), ktora robiła ten piękny płot.Jestem z Poznania moj email [email protected] Pozdrawiam i zycze szybkiego zamieszkania w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.08.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Pamiętam ROM że pomogłes z koparką. A nie masz kogoś kto wanne ziemi mógłby mi przywieźć z okolicy..? Jakies 15 ton by mnie ratowało.... Ava specjalnie for you: Roman Duda - 602-573-144 Ziemia ze Skórzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 29.08.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 :* senkju ale to juz next week po sobocie Zamówię jako mężatka.. chętnych zapraszam do sw. wojciecha na 15 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.09.2008 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ava - moje gratulacje z okazji zamążpójścia Życzę wszystkiego czego Wam trzeba: autostrady wiodącej do nieba bez żadnych ograniczeń prędkości, do tego jeszcze ogromu radości z każdego, coraz szczęśliwszego dnia, który spełnia Wasze marzenia. Żeby Wam nigdy nie zabrakło w domu talerza klusek i makaronu słońca bez końca, kwiatów pachnących, a tuz za oknem ptaków śpiewających. Każde z tych życzeń na pewno się spełni, ponieważ płynie prosto z serca głębi. i czekam na zdjęcia ślubne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 01.09.2008 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Będą zaraz po urlopie czyli w połowie miesiąca. Razem z fotkami łupka )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.09.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 A gdzie ten urlop spędzacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.09.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ja tez czekam na zdjęcia Kochana Avuniu ja Wam życze przede wszystkim zdrowia, miłości, szczęscia i oby życie serwowało Wam tylko szczęśliwe chwile a kłopoty omiały Was wielkim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.09.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Ava, już jedno zjecie ze ślubu widziałam. Ślicznie wyglądałaś Mam nadzieję, ze wkleisz coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.09.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Ava, już jedno zjecie ze ślubu widziałam. Ślicznie wyglądałaś Mam nadzieję, ze wkleisz coś jeszcze ja też widziałem Ślicznie wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.09.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Coś nam się koleżanka opóźnia z wklejaniem zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 16.10.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Koleżanka to już wogóle nas zostawiła na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.10.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Też tak mi się zdaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.10.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ava no co Ty .......no..........wcięlo Cię gdzieś i nie puszcza A ja żadnego zdjęcia nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.10.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ava no co Ty .......no..........wcięlo Cię gdzieś i nie puszcza A ja żadnego zdjęcia nie widziałam zajrzyj na nk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 18.10.2008 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 oo... jak dobrze widzieć Was tutaj Dzieje sie sporo dlatego murator kuleje Obiecalam sobie że okolice wrzuce najszybciej jak się. Pan skończył 2 dni przed slubem a póxniej to tak mijało z dnia na dzień... hmm..ktoś mnie wyczaił na nk..? nie ma już człowiek gdzie sie ukryć jeśli raz sie w necie pojawił "do wklejenia" baaardzo szybko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts