monia77w1 26.08.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Ava jak zdrówko?Jak córcia?Dawno się nie odzywalas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 26.08.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 żyję jakoś ostatnie miesiące były intensywne ale właśnie skończyłam prace nad duzym projektem i wypalił jeszcze tylko z miesiąc się pobujam ze sponsorami i sfinalizowanie płatności na rzecz podopiecznej www.panny-mlode.pl a z domowych rzeczy? salon i kuchnia nabrały nowych barw, taras betonowy ale jest wkrótce w dzienniku twarz i nogi..hmm.. tu bez większych zmian. nadal głównie wózek, od 3 tygodni próbuję szurać nogami przy balkoniku.. zobaczymy jak to będzie z chodzeniem i czuciem na brodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.08.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Ava weszłam sobie na stronę i widzę, ze ostro zaangażowałaś się w akcję pomocy za Amelki.Przy okazji obejrzałam sobie zdjęcia i filimik.Musiałaś miec super ślub. Mam nadzieję, że to wkrótce nastąpi dość szybko i nie karzesz czekać w nieskonczoność. I tradycyjnie dużo, dużo zdrówka i wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.08.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ava jestem pełna podziwu dla Twojego zaangażowania w tak duży projekt. Ukłony dla Ciebie Mam nadzieję, i wierzę, że z Waszym zdrowiem będzie coraz lepiej i za jakiś czas staniecie wszyscy na własnych nogach i zapomnicie o bólu i cierpieniu. Monia, filmiku to ja nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.08.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Aniu tutaj jest: http://www.panny-mlode.pl/sesja-2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 09.09.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Czas chyba zamknąć dziennik, bo nawet dla inspiracji swojego rodzinnego, domowego, ZWYKŁEGO "gniazdka" ciężko mi już czegokolwiek tutaj szukać No tak! Jak powiedziała, tak zrobiła! A mnie jest szkoda... Bo czytałam twój dziennik z zapałem... Przykro mi było jak oglądałam zdjęcia z wypadku Podziwiałam zdolności waszego brukarza... Przeżywałam z wami paskudny kolor tynku i podobało mi się rozwiązanie przez was zaproponowane... i nie mogłam się doczekać dalszych foto relacji z placu boju, a ty mi taką tutaj stresującą sytuację fundujesz!!! Wiesz, według mnie, fajnie jest popatrzeć, jak inni wydają grube pieniądze na spełnianie swoich marzeń i potrafią dzielić się swoją radością z innymi. Miło jest spotkać osoby zdecydowane, które potrafią określić swoje potrzeby i w sposób rozsądny dążyć do celu. Ludzie są różni (jak już pewnie zauważyłaś ) ale ja najbardziej cenię tych, którzy mają swoje zdanie! Spójrz ilu mieliście kibiców podczas waszej wędrówki do "domku marzeń". Pomyśl ilu właśnie zawiodłaś? Nie wszyscy lubią przepych! Są tacy, którzy gustują w skromniejszych rozwiązaniach. I to nie zawsze ze względu na ekonomię, ale na zdrowy rozsądek i skalę wartości - tak jak Ty. Znajomy remontuje dom po dziadkach (sentymentalny jest chłopak, kawaler, kocha zwierzęta -PRZYSTOJNY, no ale ja mam męża! ), forsy ma jak lodu, a "inspiracji" do domu szuka na zaprzyjaźnionym złomowisku - ludzie czasami takie cuda wyrzucają Dokończ dziennik, proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 16.09.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Musze powiedzieć, że z zasady zgadzam się z przedmówczyniami Ja uważam, że każdy powinien przede wszystkim dobrze się czuć we własnym domku Ava, odezwij się, jak się czujesz? jak mała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 16.09.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 mała chyba ok, ostatni tomograf będzie 28 października i trzymam za niego kciuki - najgorzej że musi być w pełnej narkozie :/ jak powiedza że sie wodniaki wchłoneły to znaczy że z Nataliajuz zupełnie ok - złamana przegroda nosa, szczęki i noga juą ok. jeszcze troche psych askrzywiona i płaczliwa ale na to wiecej czasu potrzeba ze mna tak sobie - raz lepiej raz gorzej więc nie bardzo jest o czym pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 16.09.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Hej Ava widok z tarasu jak z obrazka a ogród zimowy bardzom mnie intryguje. Strasznie ciekawa jestem efektu koncowego. Trzymam kciuki za Natalkę i badania no i za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.09.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ciesze się, że się odezwałaś Ava Trzymam kciuki za Waszą całą rodzinkę. Koniecznie daj znać po badaniach jak Natalka. Wierzę, że wszystko będzie ok. Ale trochę Ty mnie martwisz. Czy już chodzisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 17.09.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witaj! Miło, że znalazłaś siły do kontynuowania dziennika, pomimo tylu przeciwności. Życzę powrotu do zdrowia, cieszę się, że z Twoją córuś lepiej 28 października - moja rocznica ślubu Przykro mi z Twojego powodu. Sporo czasu minęło od wypadku. Czasami z gorszych wypadków ludzie wychodzą bez szwanku, a czasami giną w niewinnej stłuczce, niestety Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 15.11.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Cześć Ava odezwij się do nas. Co tam u Was, jak zdrówko? No i najserdeczniejsze chodz spóźnione życzenia dla Natalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 20.12.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://img137.imageshack.us/img137/4579/mikoajzlodu.jpgZdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobroć wśród Was gości.By Wam wszystko pasowało...By kłopotów było mało...Byście zawsze byli zdrowi...By problemy były z głowy...By się wiodło znakomicie i wesołe było życie!Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia towarzyszy wszystkim przez cały Nowy Rok 2010. Życzymy, aby dla Was był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe i społeczne oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdziak19 21.12.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Śliczny domek!! Twoja pozytywna energia jest niesamowita!! Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, przesyłam buziaki dla Córci! Magdziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.12.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Ava pogodnych i spokojnych świąt w gronie najblizszych.I daj znac co u Was, jak sie czujecie.Mam nadzieję, ze wszystko w porządku. http://www.angelsms.pl/coca/choinka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 30.12.2009 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witam wszystkich po ponad 2 miesiącach Obiecuje solennie w najbliższy weekend nadrobić, bo trochę się pozmieniało w domu A dla Wszystkich pamiętających życzenia świąteczno - noworoczno - zimowe pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.12.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Ale niespodzianka Nareszcie się odezwałaś. A Natalka super, śliczna dziewczynka. Jak tam Wasze zdrówko? Mam nadzieje, ze juz lepiej. Z niecierpliwością czekam na nowe wpisy w dzienniczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 30.12.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 No! Naprawdę miło, że do swojego dzienniczka wpisy uzupełnicie! Będzie o czym czytać po takiej nieobecności... Dziesięć, dziewięć ... głośno liczę! A Wam, moi drodzy życzę: - wanny szampana, seksu do rana, niech ciało swawoli, głowa nie boli, niech pamięć nie zawodzi, alkohol nie szkodzi! Spełniają się marzenia, gdy rok cyfrę zmienia! http://img96.imageshack.us/img96/6959/imprezasylwestrowaszamp.jpg Do wszystkich, którzy przysłali mi życzenia rok temu - niestety nie spełniły się! Bądźcie tak mili i na rok 2010 przysyłajcie mi raczej: pieniądze, alkohol albo bony do biedronki. Szczęśliwego Nowego Roku 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.12.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU http://www.solidarnosc.org.pl/poznan/rseir/image/fajerwerki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.01.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Chyba ktos obiecywał uzupełnić dzienniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts