Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Avy i Marka

ava80

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

żyję ;)

jakoś :p

ostatnie miesiące były intensywne ale właśnie skończyłam prace nad duzym projektem i wypalił ;)

jeszcze tylko z miesiąc się pobujam ze sponsorami i sfinalizowanie płatności na rzecz podopiecznej ;)

www.panny-mlode.pl

a z domowych rzeczy?

salon i kuchnia nabrały nowych barw, taras betonowy ale jest ;)

wkrótce w dzienniku :D

twarz i nogi..hmm.. tu bez większych zmian. nadal głównie wózek, od 3 tygodni próbuję szurać nogami przy balkoniku.. zobaczymy jak to będzie z chodzeniem i czuciem na brodzie...

Ava

weszłam sobie na stronę i widzę, ze ostro zaangażowałaś się w akcję pomocy za Amelki.

Przy okazji obejrzałam sobie zdjęcia i filimik.

Musiałaś miec super ślub.

Mam nadzieję, że to wkrótce nastąpi dość szybko i nie karzesz czekać w nieskonczoność.

I tradycyjnie dużo, dużo zdrówka i wytrwałości.

Ava jestem pełna podziwu dla Twojego zaangażowania w tak duży projekt. Ukłony dla Ciebie :lol:

Mam nadzieję, i wierzę, że z Waszym zdrowiem będzie coraz lepiej i za jakiś czas staniecie wszyscy na własnych nogach i zapomnicie o bólu i cierpieniu.

Monia, filmiku to ja nie widziałam :roll:

• 2 weeks później...
Czas chyba zamknąć dziennik, bo nawet dla inspiracji swojego rodzinnego, domowego, ZWYKŁEGO "gniazdka" ciężko mi już czegokolwiek tutaj szukać

No tak! Jak powiedziała, tak zrobiła! A mnie jest szkoda... Bo czytałam twój dziennik z zapałem...

Przykro mi było jak oglądałam zdjęcia z wypadku :cry:

Podziwiałam zdolności waszego brukarza...

Przeżywałam z wami paskudny kolor tynku i podobało mi się rozwiązanie przez was zaproponowane...

i nie mogłam się doczekać dalszych foto relacji z placu boju, a ty mi taką tutaj stresującą sytuację fundujesz!!! :evil:

Wiesz, według mnie, fajnie jest popatrzeć, jak inni wydają grube pieniądze na spełnianie swoich marzeń i potrafią dzielić się swoją radością z innymi. :o :p

Miło jest spotkać osoby zdecydowane, które potrafią określić swoje potrzeby i w sposób rozsądny dążyć do celu. :D

Ludzie są różni (jak już pewnie zauważyłaś :wink: ) ale ja najbardziej cenię tych, którzy mają swoje zdanie!

Spójrz ilu mieliście kibiców podczas waszej wędrówki do "domku marzeń". Pomyśl ilu właśnie zawiodłaś? :cry:

Nie wszyscy lubią przepych! Są tacy, którzy gustują w skromniejszych rozwiązaniach. I to nie zawsze ze względu na ekonomię, ale na zdrowy rozsądek i skalę wartości - tak jak Ty.

Znajomy remontuje dom po dziadkach (sentymentalny jest chłopak, kawaler, kocha zwierzęta -PRZYSTOJNY, no ale ja mam męża! :oops: ), forsy ma jak lodu, a "inspiracji" do domu szuka na zaprzyjaźnionym złomowisku - ludzie czasami takie cuda wyrzucają :o :lol:

Dokończ dziennik, proszę!

mała chyba ok, ostatni tomograf będzie 28 października i trzymam za niego kciuki - najgorzej że musi być w pełnej narkozie :/

jak powiedza że sie wodniaki wchłoneły to znaczy że z Nataliajuz zupełnie ok - złamana przegroda nosa, szczęki i noga juą ok.

jeszcze troche psych askrzywiona i płaczliwa ale na to wiecej czasu potrzeba

ze mna tak sobie - raz lepiej raz gorzej więc nie bardzo jest o czym pisać ;)

Witaj! Miło, że znalazłaś siły do kontynuowania dziennika, pomimo tylu przeciwności. Życzę powrotu do zdrowia, cieszę się, że z Twoją córuś lepiej :p 28 października - moja rocznica ślubu :wink: Przykro mi z Twojego powodu. Sporo czasu minęło od wypadku. :cry: Czasami z gorszych wypadków ludzie wychodzą bez szwanku, a czasami giną w niewinnej stłuczce, niestety :cry: :evil: Pozdrawiam

• 1 month później...
  • 1 month później...

http://img137.imageshack.us/img137/4579/mikoajzlodu.jpg

Zdrowia, szczęścia, pomyślności i niech dobroć wśród Was gości.

By Wam wszystko pasowało...

By kłopotów było mało...

Byście zawsze byli zdrowi...

By problemy były z głowy...

By się wiodło znakomicie i wesołe było życie!

Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia towarzyszy wszystkim przez cały Nowy Rok 2010.

Życzymy, aby dla Was był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe i społeczne oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań!

• 2 weeks później...

No! Naprawdę miło, że do swojego dzienniczka wpisy uzupełnicie! Będzie o czym czytać po takiej nieobecności... :lol:

Dziesięć, dziewięć ... głośno liczę!

A Wam, moi drodzy życzę:

- wanny szampana, seksu do rana,

niech ciało swawoli, głowa nie boli,

niech pamięć nie zawodzi, alkohol nie szkodzi!

Spełniają się marzenia, gdy rok cyfrę zmienia!

http://img96.imageshack.us/img96/6959/imprezasylwestrowaszamp.jpg

Do wszystkich, którzy przysłali mi życzenia rok temu - niestety nie spełniły się! Bądźcie tak mili i na rok 2010 przysyłajcie mi raczej: pieniądze, alkohol albo bony do biedronki. Szczęśliwego Nowego Roku 2010

• 3 weeks później...