Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Avy i Marka

ava80

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

odezwał się ten, którego chyba z rok nie było :p

zaniedbuję - wiem :/ 22ego marca miałam kolejną - 7ma operację i dup*. Lewy skokowy chyba jednak nie do uratowania i będę k*de kuleć :/

sporo się zmieniło, salon nie do poznania..

no i startujemy z ogrodem..wsiąkły mi gdzieś zdjęcia ale zrobię co mogę by popisać trochę na bieżąco. a jak wasze chatki? :p

tu jeszcze raz ja bo tak forum siedzę..

trafiliście może kiedyś na wątki jak zrobić teraz z desek taniej niż z jakiegoś egzotyka za 130 m2? :(

i poszukuje basenu ogrodowego - ktoś robił? są tu wątki? jakieś 3x5 m? może zadaszony, albo tylko kryty folą, z tworzywa?

bo jak wrzuciłam "basen" w wyszukiwarkę to mi pokazało posty z dowcipami forumowiczów....

:lol:

łał :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale się cieszę, że jesteście :D

jeśli chodzi o taras nie wiem jak go taniej zrobić :roll: ja mam wyłożony kostka pozbrukową klinkierową i jestem zadowolona. Żadnej konserwacji, olejowania, nawet myć nie trzeba (tak jak np. kafle), szlaucha biorę i po kłopocie :lol:

A jeśli chodzi o basen to wejdź sobie do komentarzy anjamen, ona basen na ogrodzie zbudowała :lol:

Buziaki

kurcze..czy wam też tak ciężko się przestawić czy jestem jakimś wyjątkiem? :/ ogranicza zdjęcia do 4 w poście, ale wrzucam dwa z fotosika i juz krzyczy,że max - chyba dlatego, że w przekierowaniu do zdjęcia dużego z miniaturki dwukrotnie się odnośnik pojawia.. i traktuje dwa jak 4ry :/

Ava

nic lepiej nie mów. Siedzę od 3 godzin i walczę z tym nowym gów..nianym forum i krew mnie zalewa.

Nie mogę wysłac priva bo adresat ma powyzej 50 wiadomości, nie moge znaleźć swoich wątków i jeszcze tak się muli, ze normalnie zaraz mnie trafi.

Co do domku bardzo fajne zmiany i bardzo fajny narożnik.

Można sobie poleniuchować

Edytowane przez monia77w1

jestem jestem ;)

tylko nie wiem kiedy was ewentualnie łapac.

na co dzien w biurze w 5 osób więc jak ci zagadają przez ramie to ciężko skrobac na muratorze..

a wieczorami siedze i sie zastanawiam jak uwidocznic dziennik teraz - bo nawet jak tu robie posta to go nie widac na liście dzienników budowy ;(