Rom 08.02.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Cześć Romku, czemu nie. Plaża, palmy, drinki........ marzenia hhahhaa ale i tak nie oddałabyś swojego diabełka za żadne skarby Apropo - diabełek już śpi??? Czy nadal diabełkuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.02.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Masz rację, nie oddałabym za żadne skarby. Romku, czy widziałeś kiedyś śpiącego diabła? A tak na poważnie to mój mąż wrócił po tygodniu nieobecności w domu więc ciężko będzie diabełka przed północą ułożyć spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Masz rację, nie oddałabym za żadne skarby. Romku, czy widziałeś kiedyś śpiącego diabła? A tak na poważnie to mój mąż wrócił po tygodniu nieobecności w domu więc ciężko będzie diabełka przed północą ułożyć spać. TAK PÓŹNO???? I Ty na to pozwalasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.02.2008 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Masz rację, nie oddałabym za żadne skarby. Romku, czy widziałeś kiedyś śpiącego diabła? A tak na poważnie to mój mąż wrócił po tygodniu nieobecności w domu więc ciężko będzie diabełka przed północą ułożyć spać. TAK PÓŹNO???? I Ty na to pozwalasz?? Pewnie, że pozwalam bo w tym czasie mogę sobie posiedzieć na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 no tak to jest argument A kiedy Twój dzienniczek Moniko zobaczymy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.02.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 no tak to jest argument A kiedy Twój dzienniczek Moniko zobaczymy?? ten tego no, ale o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 no tak to jest argument A kiedy Twój dzienniczek Moniko zobaczymy?? ten tego no, ale o co chodzi? HAHAHHAA a ja bym odpowiedział sprytniej : "Zaraz jak przeczytam Twój" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.02.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 no tak to jest argument A kiedy Twój dzienniczek Moniko zobaczymy?? ten tego no, ale o co chodzi? HAHAHHAA a ja bym odpowiedział sprytniej : "Zaraz jak przeczytam Twój" No właśnie, a jak się ma Twój dziennik A tak wogóle to od marca już nie będę miała tyle czasu na przesiadywanie na forum.\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 A tak wogóle to od marca już nie będę miała tyle czasu na przesiadywanie na forum.\ czemu????? ale mam nadzieję, że to chwilowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.02.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 A tak wogóle to od marca już nie będę miała tyle czasu na przesiadywanie na forum.\ czemu????? ale mam nadzieję, że to chwilowe?? Do tej pory pracowałam tylko domu i zajmowało mi to całe dwa dni a teraz, z powodu braku ludzi i przede wszystkim pewnych ludzi, muszę pomóc mojemu mężowi w terenie. On tak jest zalatany, że przyjeżdza tylko na sobotę i niedzielę do domu. Zajmie mi to pewnie ze 2 dni tygodniowo i będzie trwać do końca sierpnia albo września. Już mnie małżonek pocieszył, że nie będzie źle bo sobie zarobię na kostkę przed domkiem i na super kuchnię. A ja planowałam przepuścić na kiecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 11.02.2008 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 JAk trochę zaoszczędzisz na kuchni i kostce to i na kiecki zostanie - w sierpniu wyprzedaże pełna podziwu dla Waszych diabełków =- moja chyba się domysliła że planuję sprzedaż wiązaną bo: w sobotę spała do 11:20 a w niedizlę do 10:15 położona normalnie około 20.30.. aż chodziłam sprawdzac czy zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Monisiu dobrze że to tylko dwa dni w tygodniu. No jakoś to przezyje Ava jak ty to robisz??????????? Zdradz mi sekret??????? Martusia właśnie ząbkuje i mam wrażenie że dzisiejszej nocy nie spałem wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.02.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Romku, tylko nie wiem jak ja to przeżyję Co do ząbków to mój diabełek darł się w niebogłosy. Spałam po 3 godziny i żadne żele nie pomagały. Wreszcie pediatra przepisała mi jakiś lek na zamówienie i Szymek przestał płakać. Na widok tegu żelu aż piszczał (chyba mu smakował). Raz spróbowałam tego żelu i faktycznie nieźle znieczulał. Nie było porównania do gotoych z apteki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.02.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 JAk trochę zaoszczędzisz na kuchni i kostce to i na kiecki zostanie - w sierpniu wyprzedaże pełna podziwu dla Waszych diabełków =- moja chyba się domysliła że planuję sprzedaż wiązaną bo: w sobotę spała do 11:20 a w niedizlę do 10:15 położona normalnie około 20.30.. aż chodziłam sprawdzac czy zyje No ładnie dzieciaczka zestresowałaś Też bym się bała wstać Co do kiecek to sobie żartuje. Teraz numerem 1 jest budowa i nic nie jest ważniejsze, nawet fatałaszki ale nie powiem, żebym nie lubiła ich kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Romku, tylko nie wiem jak ja to przeżyję Co do ząbków to mój diabełek darł się w niebogłosy. Spałam po 3 godziny i żadne żele nie pomagały. Wreszcie pediatra przepisała mi jakiś lek na zamówienie i Szymek przestał płakać. Na widok tegu żelu aż piszczał (chyba mu smakował). Raz spróbowałam tego żelu i faktycznie nieźle znieczulał. Nie było porównania do gotoych z apteki. Martusia budzi się co chwilę, płacze i się rzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.02.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Romku, tylko nie wiem jak ja to przeżyję Co do ząbków to mój diabełek darł się w niebogłosy. Spałam po 3 godziny i żadne żele nie pomagały. Wreszcie pediatra przepisała mi jakiś lek na zamówienie i Szymek przestał płakać. Na widok tegu żelu aż piszczał (chyba mu smakował). Raz spróbowałam tego żelu i faktycznie nieźle znieczulał. Nie było porównania do gotoych z apteki. Martusia budzi się co chwilę, płacze i się rzuca Ja dawałam Szymkowi jeszcze czopki homeopatyczne: Viburcol i Spascupreel. Jeden jest uspakajający a drugi rozkurczowy. Są naprawdę super. Spróbujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.02.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 A tak wogóle Romku to będzie dobrze Przy drugich ząbkach nie będzie już płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 A tak wogóle Romku to będzie dobrze Przy drugich ząbkach nie będzie już płakać ufffffffffff kto to wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.02.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 A tak wogóle Romku to będzie dobrze Przy drugich ząbkach nie będzie już płakać ufffffffffff kto to wytrzyma Nie poddawaj się, w końcu jesteś mężczyzną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 A tak wogóle Romku to będzie dobrze Przy drugich ząbkach nie będzie już płakać ufffffffffff kto to wytrzyma Nie poddawaj się, w końcu jesteś mężczyzną zastanawiają mnie te uśmieszki na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts