Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Avy i Marka

ava80

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

za mną ostatnio 7ma operacja (22 marca) - tym razem lewy skokowy.. jeszcze zabandażowana, kulam sie jakoś. Generalnie kiepsko z noga i za dobrze nie będzie, wiem od lekarza że nie mam sobie robić nadziej na to że będę normalnie chodzić, o tańcach i sporcie nie wspominając.

Na razie powyciagali tylko metal, blachy, śruby i gwoździe z lewej nogi bo stan zapalny sie robił. Pozostała prawa noga i łydka i udo no i twarz...

Zobaczymy. staram się zając pracą i nie myśleć ;)

Młoda miała 1 kwietnia rezonans w pełnej narkozie i po 14ym dowiem się co z jej glową - czekamy na wyniki

Znalzałam foty z malowania jej pokoju na 3cie urodziny ;) wrzucę w tym tygodniu ;)

Hej Słonko! Cieszę się że sobie radzicie!

Mój T pomaga koledze z dawnych lat - przez przypadek dowiedział się, że M miał wypadek samochodowy, a że sam wymaga rehabilitacji - wspólnie się dopingują. Było źle, nie jest dobrze, ale mamy nadzieję, że będzie lepiej! Najważniejsze, że M się nie poddaje - ale na początku było bardzo trudno!

Ściskam mocno - Aga

• 4 months później...
  • 3 weeks później...
  • 2 months później...

oj ekipa..

wątek nie umarł - po raz kolejny wylądowałam na stole - 8ma operacja powypadkowa i 12sta w ciągu ostatnich 5 lat..

idę na rekord :p

jednak nastroje od sierpnia były w związku z tym kiepskie i trzymałam się z daleka.

co do zdradzania - przykro mi to stwierdzić, ale OBOJE SIĘ MYLICIE :p

na zdradzanie żadna płeć nie ma "pierwszeństwa" - idą łeb w łeb :p

pozdrowionka i dajcie znać gdzie siedzicie przez ostatni kwartał ;)

Z młodą ok. Jeszcze się bawimy z ortodontą, bo możliwe że od pęknięcia szczęki teraz jej się zgryz krzywi - ale równie dobrze może to być wina gum do zucia :p

Kończę właśnie zabawy sądowe z jej odszkodowaniem, mojej sprawy końca raczej nie widać - podobnie jak operacji ;)

Koło gwiazdki mi gips ściągną po 3 miesiącach - to dopiero będzie impreza ;)