monia77w1 11.02.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 to ja już się nie odzywam i siedzę cichutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.02.2008 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Żartowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 11.02.2008 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 oj..chyba sie nie obraził..? w końcu po fotce widać że córunia tatusia więc wszystko zniesie krótkoterminowo był lew i znikł a tak z innej beczki - czy osoby z formu sie spotykają? czasem odnoszę takie wrażenie czytając niektóre dzienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Żartowałam no mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.02.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Żartowałam no mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 oj..chyba sie nie obraził..? w końcu po fotce widać że córunia tatusia więc wszystko zniesie krótkoterminowo był lew i znikł a tak z innej beczki - czy osoby z formu sie spotykają? czasem odnoszę takie wrażenie czytając niektóre dzienniki krótkoterminowo był tygrysek ale usilne prośby niektórych forumowiczów spowodowały powrót do ziewającej Marci. Z tego co czytam to ludzie z foruma spotykają sie w realu. Ja dotychczas się ukrywam i z nikim się nie spotkałem. a Wy się spotkałyście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.02.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Ja się spotykam. Akurat złożyło się, że budujemy się niedaleko od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.02.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 A z niektórymi to się częściej widuję niż pisuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 A Ty Ava ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.02.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Ava, ile macie m2 sufitów podwieszanych? U mnie trzeba będzie zrobić coś ok. 40 i już się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 11.02.2008 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 buhahah u nas 135 nie masz się więc chyba co bać ps. tylko, że u nas robota własnoręczna - pod okiem słynnego murarzo - płytkarzo - gipsarzo - stolarza no ja własnie z nikim sie niduje poza Muriel, która jednak prywatnie jest mi bliska od dobrych 7 lat a czasem pzyznam miałabym ochotę pogadac z kims o budowie, pomysłach, poradach, nowinkach - mój M to raczej typ decydenta. To znaczy ja szukam ekip, opcji, pomysłów, rozwiązań, jemu podkładam pod nos 2-3 wybrane przez mnie i sie pytam czy któraś ewentualnie baaaaardzo na nie Taka rola inwestorki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 11.02.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 135 m mówisz, to odetchnęłam ufff. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Moniko fajne to nowe zdjęcie Szymka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 12.02.2008 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Moniko fajne to nowe zdjęcie Szymka w pełni sie zgadzam )w jakim wieku jest twó synek? ROM - tak z ciekawości - czemu nie masz swojego dziennika? wscibstwo mam we krwi i chciałam zobaczyć cos więcej niż kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 ROM - tak z ciekawości - czemu nie masz swojego dziennika? wscibstwo mam we krwi i chciałam zobaczyć cos więcej niż kuchnię jak zaczynałem budowę to mało byłem aktywny na forum i nie miałem czasu prowadzić dziennik. Teraz mieszkając i wykańczając powoli pozapominałem już wiele szczegółów i ciężko byłoby mi to wszystko odtworzyć. Trochę tego żałuję bo to fajna pamiątka i fajnie byłoby poczytać sobie o tym wszystkim za parę lat. No ale trudno. Za to skupiłem się na dzienniczkach innych budujących. Domek wygląda mniej więcej tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.02.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Moniko fajne to nowe zdjęcie Szymka w pełni sie zgadzam )w jakim wieku jest twó synek? ROM - tak z ciekawości - czemu nie masz swojego dziennika? wscibstwo mam we krwi i chciałam zobaczyć cos więcej niż kuchnię Dzięki śliczne. Szymek ma 4,5 roku. Romku widziałam Twoją ślicznotkę w komentarzach Tomki. Może wklej tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Moniko fajne to nowe zdjęcie Szymka w pełni sie zgadzam )w jakim wieku jest twó synek? ROM - tak z ciekawości - czemu nie masz swojego dziennika? wscibstwo mam we krwi i chciałam zobaczyć cos więcej niż kuchnię Dzięki śliczne. Szymek ma 4,5 roku. Romku widziałam Twoją ślicznotkę w komentarzach Tomki. Może wklej tutaj mówisz i masz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.02.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Prześliczną masz dziewczynę. Co to się będzie działo za parę lat to boję się pomyśleć. Ty pewnie też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.02.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Prześliczną masz dziewczynę. Co to się będzie działo za parę lat to boję się pomyśleć. Ty pewnie też? Dziękuję Monisiu Zamknę w garażu z ksiązkami W zamian poproszę o Szymka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.02.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Prześliczną masz dziewczynę. Co to się będzie działo za parę lat to boję się pomyśleć. Ty pewnie też? Dziękuję Monisiu Zamknę w garażu z ksiązkami W zamian poproszę o Szymka Oj będzie mały problem. Nie mam nic nowego a mój małż zabrał aparat a wraca dopiero w piątek. Ale wieczorkiem mogę zeskanować coś z przeszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts