ava80 23.01.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Wprawdzie już po fakcie samej "budowy" per se, ale jeśli komuś cos przyjdzie do głowy to zapraszamy nadal "wykańczamy" dom i siebie a polem do popisu będzie najbliższa okolica naszego domu i sam dom z zewnątrz do napisania ludziska budujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.01.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Cześc Avoidę sobie właśnie poczytać o twoich zmaganiach z budowąpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 29.01.2008 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 zmagania na chwile obecna w fazie początkowej ale własnie uzupełniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Normalnie jestem pod wrażeniem Waszej determinacji Gratulacje!!!! Oby tak dalej i dajcie jakieś zdjęcia ze środka, nie każcie czekać tak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Cześć BB Dawno nie rozmawialiśmy ava80 masz niesamowite tempo...ciężko mi nadążyć w czytaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Cześć BB Dawno nie rozmawialiśmy ava80 masz niesamowite tempo...ciężko mi nadążyć w czytaniu Cześć Rom-ku myślę, że u avy80 też możemy sobie pogadać, no chyba, że nas wyrzuci jak zaczniemy poruszać tematy zupełnie nie związane z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Cześć BB Dawno nie rozmawialiśmy ava80 masz niesamowite tempo...ciężko mi nadążyć w czytaniu Cześć Rom-ku myślę, że u avy80 też możemy sobie pogadać, no chyba, że nas wyrzuci jak zaczniemy poruszać tematy zupełnie nie związane z budową tym bardziej że to nasza krajanka z tego samego fyrtla co my som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Cześć BB Dawno nie rozmawialiśmy ava80 masz niesamowite tempo...ciężko mi nadążyć w czytaniu Cześć Rom-ku myślę, że u avy80 też możemy sobie pogadać, no chyba, że nas wyrzuci jak zaczniemy poruszać tematy zupełnie nie związane z budową tym bardziej że to nasza krajanka z tego samego fyrtla co my som No ... pyra poznańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 A ja mam do nich bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 A ja mam do nich bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 ava80 czy na zdjęciu to myszka????? ale tempo nabrał Twój dziennikuffffffnormalnie nie moge nadążyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 ava80 czy na zdjęciu to myszka????? ale tempo nabrał Twój dziennik uffffff normalnie nie moge nadążyć Ja tam żadnej myszki nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 ava80 czy na zdjęciu to myszka????? ale tempo nabrał Twój dziennik uffffff normalnie nie moge nadążyć Ja tam żadnej myszki nie widzę NO O TO CHODZI ŻE JEJ NIE WIDAĆ musisz spojrzec oczami wybraźni postaraj się bo ci się ten worek przyda a może to kot??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 ava80 czy na zdjęciu to myszka????? ale tempo nabrał Twój dziennik uffffff normalnie nie moge nadążyć Ja tam żadnej myszki nie widzę NO O TO CHODZI ŻE JEJ NIE WIDAĆ musisz spojrzec oczami wybraźni postaraj się bo ci się ten worek przyda a może to kot??? Ja nie kumam czy Ty już wypiłeś tą Whisky Jaki worek, jaki kot i jaka mysz Nic nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 i wydało się!!!!!! nie jesteś na bierząco z dziennikiem zajrzyj tam ogłoszony był konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.01.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No ja nie wiedziałam, że jak my sobie tutaj pogaduszki urządzamy to ava ciężko pracuje Oczywiście, że to jest KOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 No ja nie wiedziałam, że jak my sobie tutaj pogaduszki urządzamy to ava ciężko pracuje Oczywiście, że to jest KOT ale i tak byłem pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.01.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Romciu, Bobuś - przywołuję Was do porządku!!! Natychmiast wracać do swoich dzienników. Ava się za głowę złapie, na to co Wy tu wyprawiacie. Ja też tu się chyba przyłączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.01.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Romciu, Bobuś - przywołuję Was do porządku!!! Natychmiast wracać do swoich dzienników. Ava się za głowę złapie, na to co Wy tu wyprawiacie. Ja też tu się chyba przyłączę no nareszcie jesteś a ja jestem wytłumaczony - bo nie mam swojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 29.01.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Ava się rzeczywiście podłamała poziomem konnkursow az wstyd żeby dla muratorowców takie kiepskie konkursy ogłaszać to rzeczywiście KOT - gdzie zawieźć ten worek cementu? tak na powaznie-j serdecznie zapraszam, wyrzucać nie planuję, znam Was troche z forum bo siedze tu od kilku lat jeśli chodzi o wnętrza to juz dużo nie brakuje do stanu obecnego trochę tynku,farby, płytek i paneli dajcie mi dobe na uzupełnienie - w koncu dzis sie napracowałam - od zalania posadzek, przez ścianki działowe, drzwi i okna, na elektryce skończywszy to i tak super tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts