ryby 21.08.2003 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Czy ktoś się orientuje jaki jest koszt odrolnienia działki o powierzchni 900m2, grunt rolny IV klasy.Ewentualnie proszę mnie upewnić w tym, że budując dom na działce rolnej w ramach zabudowy zagrodowej, nie jestem zobowiązany do jej odrolnienia. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magero 22.08.2003 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Czy ktoś się orientuje jaki jest koszt odrolnienia działki o powierzchni 900m2, grunt rolny IV klasy. Ewentualnie proszę mnie upewnić w tym, że budując dom na działce rolnej w ramach zabudowy zagrodowej, nie jestem zobowiązany do jej odrolnienia. Pozdrowienia. To, czy masz odrolniać czy nie, napisze ci gmina w warunkach zabudowy. Gmina może kazać odrolniać ale nie musi. To zależy od Gminy. Ja swojej nie musiałam ale miałam pow. 1 ha, ale gdyby mi Staroswto wydawało warunki, to wiem, że musiałabym odroniac. Kosztów odrolniania niestety nie znam. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 22.08.2003 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 musisz wystapić o warunki ... W nich podadzą Ci czy musisz odralniać czy nie. Ja mam działkę rolną z zabudową siedliskową i nie musiałam odralniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 22.08.2003 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Warunki już mam i nic tam nie ma na temat ew. odrolnienia. Czyli wszystko jest ok. Dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 22.08.2003 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Ryby,czy dostałyście warunki w ramach nowej ustawy po 11 lipca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 23.08.2003 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2003 Nie, warunki zostały wydane wg. starych zasad z datą 10.07.2003r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts