Piczman 15.03.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Na pocieszenie dodamy że nasze Warunki Zabudowy będą 2 miesiące po terminie........ Dzisiaj się dowiedzieliśmy Życzymy powodzenia wszystkim którzy czekają na " PAPIERY" Pozdrowionka Z Leżajksa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 31.03.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Nie chce dobijac, ale nam sie przyspieszylo i zaczynamy w maju, najprawdopodobniej 16-go bedziemy wytyczac domek A Wam zycze jak najszybszego zdobycia papierkow!!! PS: No coz, MUSIALAM sie pochwalic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 21.04.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Nareszcie cos sie ruszylo!!!! Teraz juz z gorki!!! Chcecie przyspieszyc proces uprawomocniania sie decyzji o warunkach zabudowy? Poproscie sasiadow, aby kiedy juz dostana pismo natychmisat podpisali papierek, ze nie wyrazaja sprzeciwu wobec wydanych warunkow i zaniescie je do gminy! Bedziecie 2 tygodnie do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 24.04.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 GRATULACJE! MACIE WARUNKI ZABUDOWY!!! PS: Maz budowlaniec, to SKARB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 25.04.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 No i zaczęło się... Chyba tak długo minęło, odkąd "wybraliśmy" nasz ulubiony projekt - OLIWKĘ, że już nam się trochę znudziła (??). W sumie to nie wiem jak to nazwać. Ale przeglądając wczoraj forum trafiłam, ponownie, na forum bertolo, który po długich poszukiwaniach projektu wybrał: TYMKA i pokazałam go mężowi. I zaczęło się...Mężowi nawet się spodobał, do tego stopnia, że powiedział, że podoba mu się bardziej niż OLIWKA. A zaczęło się niewinnie, od błędu w opisie, gdzie było napisane, że Oliwka ma spiżarkę,której nie ma, oczywiście!! No a ja jakoś zapamiętałam, że TYMEK miał spiżarkę...no i ciąg dalszy już znacie. Dziękuję bertolo. Prosze bardzo !!! Cieszę się, że moje "pisarstwo na forum" Wam sie przydało. Ja nie musze chyba mówic co bym wybrał Tymek jest podobny do Oliwki, ale dla mnie bardziej funkcjonalny. Zastanawiałem sie nad Oliwka, ale: - dla nas minus - brak spiżarni - kuchnia od drugiej strony, a my chcielismy miec od frontu - na plus strych i większy salon, ale to i tak ogólnie bardzo podobne projekty. By przekonać Was do Tymka zapraszam na forum tymowiczów: tam jest więcej zapalonych tymkowiczów http://forum.muratordom.pl/forum-dla-tymowiczow-z-horyzontu,t107238.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 26.04.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Prosze bardzo !!! Cieszę się, że moje "pisarstwo na forum" Wam sie przydało. Ja nie musze chyba mówic co bym wybrał Tymek jest podobny do Oliwki, ale dla mnie bardziej funkcjonalny. Zastanawiałem sie nad Oliwka, ale: - dla nas minus - brak spiżarni - kuchnia od drugiej strony, a my chcielismy miec od frontu - na plus strych i większy salon, ale to i tak ogólnie bardzo podobne projekty. By przekonać Was do Tymka zapraszam na forum tymowiczów: tam jest więcej zapalonych tymkowiczów http://forum.muratordom.pl/forum-dla-tymowiczow-z-horyzontu,t107238.htm bertolo, ...dziękuję bardzo za ten link...już go sprawdziłam. Masz rację, co do podobieństwa Oliwki i Tymka. Dla nas najważniejsze jest,żeby była duża kotłownia, sypialnia na dole i na dole łazienka z prysznicem (chociażby). Tymek ma swoje zalety, fakt, nie ma strychu, ale ma ten duży hol na piętrze, który można przerobić na dużą garderobę, gdzie można schować mnóstwo rzeczy. No cóż...dopiero mamy warunki zabudowy, więc jeszcze przepatrzymy z mężem projekty i wybierzemy ten właściwy! Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 27.04.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Zatem powodzenia.!!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki za wybór trafnego projetu Spełnijacego Wasze marzenia i oczekiwania. Naewno wybierzecie właściwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 04.05.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Witam Strumyczek Skoro Wam rozwiązanie Tymka bardzo podoba i nie możecie go brać ze względu na przekroczonego powierzchni zabudowy o 0,4m2 (prawdo mówiąc dla Nas to wielka kpina że coś takiego u was wprowadzili limit PZ w planie zagospodarowania przestrzennego ) tp może Wam zainteresuje projekt który jest złudzenia podobny do Tymka a nawet układ pomieszczeń.a PZ jest mniejszy http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=414&IdKolekcji=&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=codzienny&symbol=&x=0&y=0&nr=2 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 04.05.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Dzięki serdeczne...przeanalizujemy i ten projekt!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 05.05.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam Strymyczek, przed chwilą zaglądałem oryginalny projekt Tymka i tam jest napisane(str 5 jesli macie projekt) powierzchnia zabudowy budynku 125,21 m2 czyli śmiało można postawiC na waszej działce wymarzony Tymek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 05.05.2008 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam Strymyczek, przed chwilą zaglądałem oryginalny projekt Tymka i tam jest napisane(str 5 jesli macie projekt) powierzchnia zabudowy budynku 125,21 m2 czyli śmiało można postawiC na waszej działce wymarzony Tymek Pozdrawiam D Z I Ę K U J E M Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za tą extra wiadomość!! Ja od razu wiedziałam, że na forumowiczów zawsze można liczyć!!! Jeżeli można wiedzieć, to z jakiej firmy projektowej macie TYMKA? Bo ja taką liczbę 125,2 m2 znalazłam na http://www.extradom.pl i z małą różnicą w wymiarach pomieszczeń. Garaż jest większy o chyba 2 metry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola i Jarek 05.05.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Witam Strymyczek, przed chwilą zaglądałem oryginalny projekt Tymka i tam jest napisane(str 5 jesli macie projekt) powierzchnia zabudowy budynku 125,21 m2 czyli śmiało można postawiC na waszej działce wymarzony Tymek Pozdrawiam D Z I Ę K U J E M Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za tą extra wiadomość!! Ja od razu wiedziałam, że na forumowiczów zawsze można liczyć!!! Jeżeli można wiedzieć, to z jakiej firmy projektowej macie TYMKA? Bo ja taką liczbę 125,2 m2 znalazłam na http://www.extradom.pl i z małą różnicą w wymiarach pomieszczeń. Garaż jest większy o chyba 2 metry! Z pracowni projektowej " Dom na horyzoncie" http://www.domnahoryzoncie.pl (a tak naprawdę to załatwiła nam pani Architekt od akceptacji projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bertolo 22.05.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 No i co tam u Was?Zakupiliście już Tymka ?Powiększy się to zacne grono budujących tymka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 09.06.2008 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 No i co tam u Was? Zakupiliście już Tymka ? Powiększy się to zacne grono budujących tymka? bertolo...zapraszamy do naszego dziennika!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartolinka 09.06.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 oj, Strumyczku , zakręciłam się i pomyliłam dziennik z komentarzami Ależ mi wstyd, wykasowałam tamten post, jest trochę czyściej . pozdrawiam, bartolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezzmam 09.06.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Witajcie. Widzę,że Wy zaczynacie bój z budowniem ja zmierzam ku końcowi cudem chyba. Życzę Wam wytrwalości i mocnych nerwów. A projekcik cudny macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 10.06.2008 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 oj, Strumyczku , zakręciłam się i pomyliłam dziennik z komentarzami Ależ mi wstyd, wykasowałam tamten post, jest trochę czyściej . pozdrawiam, bartolinka Bartolinko....na prawdę nic takiego strasznego się nie stało!!! Bywają gorsze rzeczy! pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 12.06.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Po DLUUUGIEJ nieobecnosci witam i o zdrowie pytam!!!!! Jestem i zyje tylko na razie nie moge pisac Widze ze juz materialy zakupione!!!Zycze Wam jak najszybciej tej lezki w oku, co sie kreci jak powstaja fundamenty i tego zawrotu w glowie jak sie patrzy na wlasny MUR U mnie w dzienniku na razie Silent Hill. Niedlugo wytlumacze dlaczego, ale jestem, mysle o wszystkich budowlanych Przyjaciolach i nie moge sie doczekac powrotu. Dzis tylko na chwileczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 12.06.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Po DLUUUGIEJ nieobecnosci witam i o zdrowie pytam!!!!! Jestem i zyje tylko na razie nie moge pisac Widze ze juz materialy zakupione!!!Zycze Wam jak najszybciej tej lezki w oku, co sie kreci jak powstaja fundamenty i tego zawrotu w glowie jak sie patrzy na wlasny MUR U mnie w dzienniku na razie Silent Hill. Niedlugo wytlumacze dlaczego, ale jestem, mysle o wszystkich budowlanych Przyjaciolach i nie moge sie doczekac powrotu. Dzis tylko na chwileczke Dzięki, kotecek!!! Powodzenia! i odezwij się jak będziesz miała czas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budziki 09.07.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 witamy do celu dobrniecie na pewno choc nie przecze trzeba miec duzo cierpliwości i w końcu nadejdzie chwila że będziecie budować własny domek .my tez bawimy się z dokumentacją 7 miesięcy a jeszcze troche to potrwa czekamy na wz . trzymamy za was kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts