bertolo 13.04.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 http://images6.fotosik.pl/453/69fca47ff7cd5242.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 14.04.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam Was w gronie nowosądeczan. Jest nas coraz więcej. Ciesze sie razem z Wami z budowy. U mnie lawy sie juz zalaly. Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 17.04.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Gratuluje rozpoczecia robot!!! Rzeczywiscie Wam te lawy gleboko wyszly, sluchajcie, jak chcecie przemycic ta piwnice, skoro nie ma jej w projekcie? Nie trzeba pozwolenia na nowo skladac? Ale z drugiej strony wiem sama dobrze, ze wszystko sie da zrobic No nie??? Dziewczynki maja na pewno frajde jak nie wiem! Ale sie musicie cieszyc! My lecimy na budowe za tydzien! Powodzenia i nie moge sie doczekac kolejnych etapow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 17.04.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Kotecek... Odpowiedziałaś sobie sama na pytanie!! :) Ja, osobiście nie wiem jak to będzie zrobione...ale myślę, że jakoś się musi udać!! ( Wam się też udało!) Pozdrawiam i czekamy na relację z budowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 18.04.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 Relacje beda dopiero jak wrocimy z Polski czyli jakos w polowie maja a w dodatku sie wlasnie wtedy przeprowadzamy na nowe mieszkanko, jeszcze bez neta wiec sama nie wiem kiedy mi sie uda wkleic zdjecia Ale sie bede starac A Wam powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 17.06.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Witam Wpadłam z rewizytą Widzę, że u was też robota ruszyła pełna parą Pozdrawiam i życzę kolejnych udanych etapów na budowie Będę wpadać i śledzić wasze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Piotr 13.09.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Tak zaglądam bo ciągle czekam na te obiecane mury, a tu nadal nic... macie może jakieś zdjęcia? Pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Piotr 23.09.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 No teraz lepiej Pięknie!!! Gratuluję postępów - tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 16.12.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Graulujemy zamknięcia stanu... otwartego!!! Super, że udało się Wam przed zimą!!! Życzymy Wam w przyszłym roku jeszcze większych postępów na budowie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia i Piotr 19.05.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Przyszłam z rewizytą Fajnie, że u Was już takie postępy. Chętnie byśmy zobaczyli zdjęcia z "pola bitwy". Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts