Dejvid 21.08.2003 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 prosze o opinie, dla mnie przedewszytkim przemawia czas budowy, co dalej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 22.08.2003 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Za: -czas budowy-dokładność-oszczędność na pracach wykończeniowych (nie trzeba tynku, instalacje na etapie produkcji prefabrykatu Przeciw: -cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Dejv 22.08.2003 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 tzn. mam rozumiec ze jedynym minusem jest cena....... chyba znaczaco nie odbiega od dokladnie takiego samego domu w technologii murowanej(tradycyjnej) śmiem nawet zaryzykowac stwierdzenie ze w niektórych przypadkach moze byc tansza, bardziej chodzilo mi o opinie dotyczace ewentualnych wad z ktorymi poznej mozna sie borykac, jednakze bardzo dziekuje za pierwsza wypowiedz i czekam na dalsze sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinka 25.08.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Witajcie,Ja rowniez zastanawiam sie nad domem z elementow gotowych tj. szkieletowcem. Cena z mojego rozeznania jest raczej jego zaleta niz wada. Co do minusów to szybko sie ochladza, jest akustyczny, musi byc budowany przez wyspecjalizowana ekipe zatem raczej odpada system gospodarczy. Jestem ciekawa innych uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts