ines2002 30.01.2008 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 żadna walka z konkurencją, po prostu zostałam oszukana i nie wiem co robić..... dziwna by to była walka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 30.01.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 ...jeżeli faktycznie... to prokurator, policja... czasem przydaje się urząd skarbowy... oni tez potrafią nastraszyć w szczególności za nie wystawienie faktury jeśli to nie pomoże to zostaje długa droga z powództwa cywilnego z rzeczoznawcami i na końcu komornikiem... lub wynajęcie "chłopców z miasta".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 30.01.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 ...... lub wynajęcie "chłopców z miasta".... takiś odważny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 30.01.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 ...... lub wynajęcie "chłopców z miasta".... takiś odważny ? ...stwierdziłem że jest taka opcja... ...jeden z wągrowieckich biznesmenów z branży budowlanej się takimi posługuje do załatwiania m.in. spraw związanych z gwarancją i kwestionowaniem jakości robót! ...znana wągrowiecka szycha... a jaki wierzący! Blisko kościoła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts