zielonooka 24.01.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 No własnie - nie moge! :/ Oczywiscie mowie o sytuacji gdy moj post jest ostatni w watku Zawsze byly 3 opcje "cytuj" "zmień" i "usuń" teraz ten krzyzyk sie nie wyswietla i moge jedynie wstawic np "..." (3 kropki) ktos wie czemu?! I czy tylko JA tak mam?!?!? ps. pisze sie "postu" czy "posta" ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 24.01.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Też tak czasami miewam. Nie irytuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tele-echo 24.01.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 "Miewalam" to bardzo czesto i w trakcie "ponad 12500 wywiadow" zdarzalo sie to bardzo czesto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.01.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Też tak czasami miewam. Nie irytuj się mam tak od 3 dni bu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.01.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 "Miewalam" to bardzo czesto i w trakcie "ponad 12500 wywiadow" zdarzalo sie to bardzo czesto. ale ja tak nie chce!!! ja lubie kasować ps. boski loczek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tele-echo 24.01.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 ..loczek bo jestem troche "zakrecona", a Ty jestes chyba na celowniku. Uwaga na cenzure i "lesniczego", ale tylko jak z giwera chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 No własnie - nie moge! :/ Oczywiscie mowie o sytuacji gdy moj post jest ostatni w watku Zawsze byly 3 opcje "cytuj" "zmień" i "usuń" teraz ten krzyzyk sie nie wyswietla i moge jedynie wstawic np "..." (3 kropki) ktos wie czemu?! I czy tylko JA tak mam?!?!? ps. pisze sie "postu" czy "posta" ?! bo krzyżyk pojawia sie dopóki ktoś nie wpisze sie za Tobą...potem jest tylko zmień lub cytuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.01.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 nie chce byc " na celowniku" za co!? za jakie grzechy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 teraz sie wpisałam za Tobą i znow nie masz x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.01.2008 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 No własnie - nie moge! :/ Oczywiscie mowie o sytuacji gdy moj post jest ostatni w watku Zawsze byly 3 opcje "cytuj" "zmień" i "usuń" teraz ten krzyzyk sie nie wyswietla i moge jedynie wstawic np "..." (3 kropki) ktos wie czemu?! I czy tylko JA tak mam?!?!? ps. pisze sie "postu" czy "posta" ?! bo krzyżyk pojawia sie dopóki ktoś nie wpisze sie za Tobą...potem jest tylko zmień lub cytuj Ew-ka ! napisalam ze mowie o sytuacji kiedy NIKT sie po mnie nie wpisał! Wiem ze potem - po kolejnym wpisie koos- jest tylko zmien lub cytuj Ja mam tak ze moj post jest OSTATNI w watku a krzyzyka "niet" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tele-echo 24.01.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 nie chce byc " na celowniku" za co!? za jakie grzechy???? ...chocby za majty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.01.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 teraz sie wpisałam za Tobą i znow nie masz x krzyzyka nie mam w ogole! a nie tylko wtedy jak sie po mnie wpisalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tele-echo 24.01.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 No własnie - nie moge! :/ Oczywiscie mowie o sytuacji gdy moj post jest ostatni w watku Zawsze byly 3 opcje "cytuj" "zmień" i "usuń" teraz ten krzyzyk sie nie wyswietla i moge jedynie wstawic np "..." (3 kropki) ktos wie czemu?! I czy tylko JA tak mam?!?!? ps. pisze sie "postu" czy "posta" ?! bo krzyżyk pojawia sie dopóki ktoś nie wpisze sie za Tobą...potem jest tylko zmień lub cytuj Ew-ka ! napisalam ze mowie o sytuacji kiedy NIKT sie po mnie nie wpisał! Wiem ze potem - po kolejnym wpisie koos- jest tylko zmien lub cytuj Ja mam tak ze moj post jest OSTATNI w watku a krzyzyka "niet" ....rece do gory, nie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 No własnie - nie moge! :/ Oczywiscie mowie o sytuacji gdy moj post jest ostatni w watku Zawsze byly 3 opcje "cytuj" "zmień" i "usuń" teraz ten krzyzyk sie nie wyswietla i moge jedynie wstawic np "..." (3 kropki) ktos wie czemu?! I czy tylko JA tak mam?!?!? ps. pisze sie "postu" czy "posta" ?! bo krzyżyk pojawia sie dopóki ktoś nie wpisze sie za Tobą...potem jest tylko zmień lub cytuj Ew-ka ! napisalam ze mowie o sytuacji kiedy NIKT sie po mnie nie wpisał! Wiem ze potem - po kolejnym wpisie koos- jest tylko zmien lub cytuj Ja mam tak ze moj post jest OSTATNI w watku a krzyzyka "niet" ups ...z tym sie nie spotkałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tele-echo 24.01.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 No własnie - nie moge! :/ Oczywiscie mowie o sytuacji gdy moj post jest ostatni w watku Zawsze byly 3 opcje "cytuj" "zmień" i "usuń" teraz ten krzyzyk sie nie wyswietla i moge jedynie wstawic np "..." (3 kropki) ktos wie czemu?! I czy tylko JA tak mam?!?!? ps. pisze sie "postu" czy "posta" ?! bo krzyżyk pojawia sie dopóki ktoś nie wpisze sie za Tobą...potem jest tylko zmień lub cytuj Ew-ka ! napisalam ze mowie o sytuacji kiedy NIKT sie po mnie nie wpisał! Wiem ze potem - po kolejnym wpisie koos- jest tylko zmien lub cytuj Ja mam tak ze moj post jest OSTATNI w watku a krzyzyka "niet" ups ...z tym sie nie spotkałam tak maja wybrancy ...pod Twoja opieke....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.01.2008 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 tyle dobrego ze sie poczulam wyjatkowo tele-echo - to nie majtki to tzw. "proca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 teraz sie wpisałam za Tobą i znow nie masz x krzyzyka nie mam w ogole! a nie tylko wtedy jak sie po mnie wpisalas a ja myślałam ,że ja taka mundra jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tele-echo 24.01.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 tyle dobrego ze sie poczulam wyjatkowo tele-echo - to nie majtki to tzw. "proca" uuuuuuuuuuu, super pocisk. Ja sie niepoddam!!! ,strzelaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.01.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 teraz sie wpisałam za Tobą i znow nie masz x krzyzyka nie mam w ogole! a nie tylko wtedy jak sie po mnie wpisalas w tym drugim przypadku nie powinnaś nigdy mieć 'krzyżyka' a pierwszy przypadek powinien występować bodaj jedynie w dziale "Wnętrza" - stosowna adnotacja na dole strony po prawej to pozostałość po przepychankach w tym dziale Forum przed kilkoma laty PS: jeśli chcesz, mogę usunąć ten Twój 'pusty' post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.01.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 w dziale "Wnętrza" - stosowna adnotacja na dole strony po prawej to pozostałość po przepychankach w tym dziale Forum przed kilkoma laty ...rzeczywiście jest taka adnotacja ....wcześniej nie sprawdzałam ps ...pamietam tę zenade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts