tele-echo 24.01.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 teraz sie wpisałam za Tobą i znow nie masz x krzyzyka nie mam w ogole! a nie tylko wtedy jak sie po mnie wpisalas w tym drugim przypadku nie powinnaś nigdy mieć 'krzyżyka' a pierwszy przypadek powinien występować bodaj jedynie w dziale "Wnętrza" - stosowna adnotacja na dole strony po prawej to pozostałość po przepychankach w tym dziale Forum przed kilkoma laty PS: jeśli chcesz, mogę usunąć ten Twój 'pusty' post ...ale mi sie wydaje ,ze i w innych dzialach rowniezc "krzyzuja". Nie jestem tego "pewna":roll:, bo "przestalam" zwracac na to uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.01.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 a pierwszy przypadek powinien występować bodaj jedynie w dziale "Wnętrza" - stosowna adnotacja na dole strony po prawejt na pewno dzieje sie to w dziale wnetrza ! (tam to zauwazylam - sorry nie zauwazylam adnotacji) ale na pewno tez w "doswiadczeniach" tak mam ps. nie musisz usuwac - to tylko 1 post - po prostu bede uwazac co pisze ps. tele - "szczeliłam" ale mam marnego cela odbilo sie rykoszetem od sciany i walnęło mnie w oczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tele-echo 24.01.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 a pierwszy przypadek powinien występować bodaj jedynie w dziale "Wnętrza" - stosowna adnotacja na dole strony po prawejt na pewno dzieje sie to w dziale wnetrza ! (tam to zauwazylam - sorry nie zauwazylam adnotacji) ale na pewno tez w "doswiadczeniach" tak mam ps. nie musisz usuwac - to tylko 1 post - po prostu bede uwazac co pisze ps. tele - "szczeliłam" ale mam marnego cela odbilo sie rykoszetem od sciany i walnęło mnie w oczko ...mam wygladzarde, taka wielkosci oczodolu. ps. a jak z moim zapytaniem, moze Pan "nadlesniczy " cos wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.01.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 na pewno dzieje sie to w dziale wnetrza ! (tam to zauwazylam - sorry nie zauwazylam adnotacji) ale na pewno tez w "doswiadczeniach" tak mam a to by było ciekawe, bo w "Wymianie doświadczeń" nie powinno tak być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tele-echo 24.01.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 no wlasnie. Nie jestem "pewna", ale jak cos to zrobie zrzut ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.03.2008 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 na pewno dzieje sie to w dziale wnetrza ! (tam to zauwazylam - sorry nie zauwazylam adnotacji) ale na pewno tez w "doswiadczeniach" tak mam a to by było ciekawe, bo w "Wymianie doświadczeń" nie powinno tak być już powinno być OK - we wnętrzach można usuwać własne posty [o ile są ostatnimi w danym wątku] w "Wymianie doświadczeń" nie było takiego ograniczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.03.2008 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 fajnie thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 18.03.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 ...we wnętrzach można usuwać własne posty [o ile są ostatnimi w danym wątku]... ooo fajnie, znowu może być wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.03.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 no dobra czas najwyższy przestać szpanować i sprawić sobie nowe okulary ... Przeczytałam tytuł wątku: "Nie mogę zasnąć z powodu postu" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts