M3 24.01.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witam, Jestem na etapie wybierania ekip do realizacji tnków wewnętrznych. Dotychczas byłem przygotowany (tak mamy w projekcie) na tynki cementowo-wapienne jednak spotkania z ekipami zaowocowały kolejnym dylematem. 2 Grupy zaczęły namawiać mnie na realizację tynków gipsowych. Ich argumenty: zdrowszy materiał, ciplejszy dom, oszczędność na materiale przy kładzeniu gładzi. Ceny za realizację tynków jednego jak i drugiego rodzaju podobne. Proszę o opinie co wybrać. PS. Na co zwrócić uwagę przy ostatecznym uzgadnianiu z ekipa zasad wykonajia tynków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 24.01.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 http://forum.muratordom.pl/tynk-gipsowy-kontra-cementowo-wapienny,t121365.htm?highlight=tynki%20gipsowe%20cementowowapienne Żeby to nowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 24.01.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 właśnie chciałem napisać ,że ten temat w ostatnim czasie przewijał się z 100 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 24.01.2008 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 właśnie chciałem napisać ,że ten temat w ostatnim czasie przewijał się z 100 razy Super! Bardzo byś mi pomógł! PS. Zajmujesz sie prowadzeniem statystyk ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 24.01.2008 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 http://forum.muratordom.pl/tynk-gipsowy-kontra-cementowo-wapienny,t121365.htm?highlight=tynki%20gipsowe%20cementowowapienne Żeby to nowy... Uprzejmie dziękuję. PS. Nowy na pewno nie, nawet nie na gwarancji - trochę przechodzony ale konserwowany regularnie i sprawny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.01.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts