anjamen 03.10.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Anulka, życze Wam nastepnych wiiiiieeeelu lat razem i w nowym domkugratuluje pieknej rocznicyhttp://images49.fotosik.pl/8/8776179295559d6e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 03.10.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Aniu - Sąsiadko Mężu Ani - Sąsiedzie Gratulacje oraz szczęścia i miłości przez długie wspólne lata życia w pięknym domku! http://images31.fotosik.pl/374/bb6f066f5ec03aa1.jpg Agnieszka&Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 05.10.2008 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Kochani Dziękuję za piękne życzenia, kwiaty, tort i szampana. Serdeczne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 12.10.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Czy 350 tysiecy za stan surowy otwarty (sa tylko ona polaciowe) plus wszelkie przylacza za Atene z Arcchipelagu to duzo? Oto link: http://forum.muratordom.pl/uzytkownik76134.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 12.10.2008 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 tak uważam, że to za dużo o jakieś 100 tysięcy Tyle moje doświadczenia. Najdroższy jest dach, ale też nie przesadzajmy. Okna połaciowe to koszt około 6 tysięcy......uważam ze za stan surowy to bardzo dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.12.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Dotarlam do Ciebie za sprawa Twojego w pisu w moich komentarzach .Domek bardzo mi sie podoba, masz fajnie, bo juz jest otynkowany, a co planujesz polozyc na cokoly?Ja bardzo zaluje, ze nie kupilam takich bram garazowych jak Wy, a takie w pierwszej wersji mialam wybrane.A gdzie sa zdjecia sznaucerka (zaledwie na jednym widac przypadkowo kawalek jego pyszczka)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.12.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Mam pytanie odnosnie podbitki: co to za firma i ile kosztowal jej metr kw? Jest sliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 01.12.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Mam pytanie odnosnie podbitki: co to za firma i ile kosztowal jej metr kw? Jest sliczna! podsufitka zamawiana była przez tą stronę internetową. Super obsługa, dostawałam na każdym etapie zamówienia informacje ze zdjęciami przesyłki. Cena jak widzę się nie zmieniła. polecam podsufitka naprawdę jest śliczna, wygląda jak drewniana i bardzo jest solida, gruby masywny porządny panel a nie jakieś takie tam... http://www.panelepcv.pl/index.php?products=product&prod_id=176 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klakons 01.12.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Podbitka przepięknie wygląda. Jakie elementy musiałaś zamówić, bo na pewno nie tylko jeden typ Na marginesie. Świetny sklep! Mają nawet towary za 0 zl Chyba złożę zamówienie w ciemno, w końcu 0 zł nie majątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 01.12.2008 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Witam Marcin gdzie Ty się podziewasz?/ ja czekam na zdjęcia Twojej Ateny !!!! kupowałam panek zwykły, panel wentylowany 10 % i listy startowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klakons 01.12.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Mam juz pare zdjec i nawet filimik zrobilem Domek na zimowanie przygotowany, na wiosne ostatnie murowanie (taras, schody z przodu no i te przypory czy jak to moja zona mowi - boczki ) Wrzuce na pewno w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klakons 04.12.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Wrzuciłem kilka dodatkowych zdjęć u siebie Może uda mi się zrobić zdjęcia bez śniegu - tylko trzeba w pogodę trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 20.02.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Sasiadka, a opisz jak bedzie wykafelkowana ta gorna łazienka Masz może jakąś wizualizację? Buziaki, ps. wpadnij w weekend na kawke bez kofeinowa A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 20.02.2009 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 ja to tylko z kofeiną piję wizualizację mam w głowie jak będę wpadnę. znalazłam bardzo zła opinię na temat Zaplecza kurde ale może to tylko ktos niezadwolony. Umówiłam się z Panem w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 20.02.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=bramki+&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=0&y=0 widać nasze domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 03.03.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Aniu, znalazłaś juz kogoś od schodów? A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 03.03.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 w piątek wieczorem możne przyjedzie do mnie pan polecany na tym forum a co z Waszymi schodami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 03.03.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Cisza, podobno ma nam oddac kase i kogos polecic, w kazdym razie materialu niet, wiec szukamy kogos od poczatku. Jak bedzie u Ciebie, pls wyslij go też do nas. Dzis przyszły mi drzwi - a ja schodów i podłog nie mam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 03.03.2009 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 ładne drzwi? jak ta okleina ??sprawia wrażenie mocnej??ja cały czas się zastanawiam przyjdę z nim ponoć robi cuda ze szkłem włacznie ten od schodow oczywista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 03.03.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 drzwi widzalam we wzorcowni, do nas jeszcze nie dojechaly bo nie maja gdzie lezec - czekam na podlogi a nie wiem czy pan M. sie wyrobi do konca tygodnia, pewnie nie - wiec drzwi sobie jeszcze poleza w magazynie. Chyba, ze uda mu sie cos zrobc i je zrzucimy w jednym pomieszczeniu aby nie przeszkadzaly. Mam dziewczyne do sprzatania - zrobila cuda z moimi brudnymi oknami Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts