Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Atena mój wymarzony dom....czyli Ani i Tomka

Anula74

Recommended Posts

• Odpowiedzi 113
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

Dotarlam do Ciebie za sprawa Twojego w pisu w moich komentarzach .

Domek bardzo mi sie podoba, masz fajnie, bo juz jest otynkowany, a co planujesz polozyc na cokoly?

Ja bardzo zaluje, ze nie kupilam takich bram garazowych jak Wy, a takie w pierwszej wersji mialam wybrane.

A gdzie sa zdjecia sznaucerka (zaledwie na jednym widac przypadkowo kawalek jego pyszczka)?

Mam pytanie odnosnie podbitki: co to za firma i ile kosztowal jej metr kw? Jest sliczna!

podsufitka zamawiana była przez tą stronę internetową. Super obsługa, dostawałam na każdym etapie zamówienia informacje ze zdjęciami przesyłki. Cena jak widzę się nie zmieniła. polecam podsufitka naprawdę jest śliczna, wygląda jak drewniana i bardzo jest solida, gruby masywny porządny panel a nie jakieś takie tam...

http://www.panelepcv.pl/index.php?products=product&prod_id=176

• 2 months później...
  • 2 weeks później...

drzwi widzalam we wzorcowni, do nas jeszcze nie dojechaly bo nie maja gdzie lezec - czekam na podlogi :roll: a nie wiem czy pan M. sie wyrobi do konca tygodnia, pewnie nie - wiec drzwi sobie jeszcze poleza w magazynie. Chyba, ze uda mu sie cos zrobc i je zrzucimy w jednym pomieszczeniu aby nie przeszkadzaly.

Mam dziewczyne do sprzatania - zrobila cuda z moimi brudnymi oknami :D Polecam :D :D