Anula74 03.03.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 wiem Ania R mówiła ale chyba mnie na nią nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 08.03.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Aniu w dniu naszego Święta - wszystkiego najjjjj.... http://lh3.ggpht.com/_VPeXHocyMoE/SbOadrfR_UI/AAAAAAAAAfc/-bwU2IBw6EU/s400/tulipan.jpg Pozdrowienia, Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 08.03.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 http://www.rtvagd.sklep.pl/?m=re Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 09.03.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Aniu, gdzie zamowilas drzwi? Super. U nas montowac beda w poniedzialek za tydzien - juz sie nie moge doczekac A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 09.03.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 jeszcze nie zamówiłam ale zamawiam tam gdzie Ty u Was pięknie. Byłam wczoraj wieczorem. ściągnę od Ciebie kolor przedpokoju przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 09.03.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dzieki mi tez sie juz bardzo podoba, czekam na te drzwi, listwy i konakty - i wtedy bedzie efekt:) nie ma sprawy co do koloru- co prawda chcialam taki jak ma moja Anka, ale sie okazalo, ze pomylilam Decoral z Duluxem i ja mam Decoral a ona Dulux - nazwa taka sama a kolor inny ale moze byc przynajmniej nie mowi ze od niej ciagnelam:) a jak moja podloga? podoba Ci sie? zamowilam schody w takim samym kolorze Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 20.03.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Aniu, pochwal się łazienką wpadnę w sobotę na herbatkę Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 20.03.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 jeszcze się robi ale pewnie nie będzie Ci się podobała bo ona jest trochę w stylu Twojej Ani ale zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 20.03.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Mi się wszystkie łazienki podobają... A do tych wystrojów mojej siostry już się przyzwyczaiłam Buziaki, A&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 20.03.2009 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 zapraszam jak zawsze jesteś mile widziana .......jesteście mile widziani w moich progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 23.03.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Aniu, super łazienka Musze zobaczyć z bliska A jak te płytki w garażu? Zadowolona jesteś? Co to za gres? NIe są śliskie? A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 23.03.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 to gres nieszkliwiony Opoczno trzeba go zaimpregnować. jest szorstki może nie będzie śliski, ja muszę mieć w garażu coś co mogę zetrzeć mopem. Tomek stwierdził, że we wszystkich warsztatach mechanicznych jest gres i jakoś nikt w poślizg nie wpada zapraszam na oglądanie łazienki. Ani w łazience ani w garażu zdjęcia nie oddają koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 08.04.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 A co sasiadka tak zamilkla? Z dobrze poinformowanych zrodel wiem, ze prace ida jak burza I kiedy bedziemy sie chwalic? Wrzucaj fotki, bo jestem uziemiona i moim jedynym oknem na wiat to laptop z dostepem do internetu No przynajmniej do czasu ... Pozdrowionka, A&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 08.04.2009 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 wrzucę wrzucę ale jak już dojadę do domu to nie mam siły kompa odpalić. do kiedy jesteś uziemiona??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 08.04.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 wrzucę wrzucę ale jak już dojadę do domu to nie mam siły kompa odpalić. do kiedy jesteś uziemiona??!! na razie na 2 tygodnie, a potem sie zobaczy czy sie nie wybieraja juz wiosny ogladac - oj juz czuje, ze to rozrabiaki beda, wiec miej sie na bacznosci Bede podrzucac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 11.04.2009 03:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 http://lh5.ggpht.com/_VPeXHocyMoE/SeAMupqqetI/AAAAAAAAAxs/12QVOj0f5tk/s400/23881_3383.jpg Agnieszka&Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 24.04.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Sasiadka, super lazieneczka Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 24.04.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 dzięki jest naprawdę ładna bardzo mi sie podoba teraz robi kuchnię i tez mi się podoba a jak schody Twoje kiedy przyjeżdża?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 24.04.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 podobno we wtorek i ma je zalozyc plus cala reszte, bo jak nie.... to oberwie moim wielgachnym brzuchem, juz mam dosc tego pylu i chce zalozyc ledy i umyc podlogi.. amasz juz parapety? A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 24.04.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 no coś Tydomierzył i powiedział że przywiezie jak przyjedzie do Ciebie Aga jakie ledy kupowałaś na schody bo ponoć muszą być jakieś specjalne aż się boję ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts