AgnieszkaRobert 24.04.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Z tymi schodowymi to jest masakra, my wymienialismy 3 razy bo za kazdym byly nie takie. Dlatego od razu kupuj skoff'a bo inne nie pasuja Sa troche drogie i musza byc na 12V ale sa najlepsze. My testowalismy te sufitowe i takie podlogowe, ale kazde byly za dlugie albo za grube, skoff'y sa najlepsze Kupowalismy chyba w Castoramie albo w Leroy'u - sztuka 67pln plus zasilacz A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 24.04.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 kurcze to chyba na razie nie będzie ledów na schodach. mam 11 dziur więc sporo kasy. nie miała baba kłopotu to sobie ledy zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 07.05.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Sasiadka - dawaj te sciane z kamieniem bo jestem ciakawa jak wyglada? Tez musimy wymyslic cos w wiatrolapie, ale na razie nie wiemy co tam zaaplikowac - wiec jest farba Fajne te kafelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 16.06.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 cześć mam ogroną prośbę....nareszcie znalazłam kogoś kto kładzie real stona...ja nie mam czasu na dziennik, zaczęłam ale brak samozaparcie. jeśli moge cię prosić żebyś w wolnej chwili( wiem abstrakcja) napisała mi kilka zdań o tych płytkach.. jestem, na tym samym etapie: płytki, malowanie też dulux ale jasny beż i orzech włoski :"o). napiszę konkretne pytania bo tak szybciej się odpowiada...będę ci bardzo wdzięcza: a tak wogóle to gratuluję i wierzę że jesteście już wykończeni my też ale co nas nie zabije to wzmocni....a że wykończeniówka wykańcza wiemy nie jedyni ":o): 1)jaki masz kolor real stone, te brązowe i szare( zwane beżowymi.? 2) jakiej fugi użyłaś...czy może mapei, bo tak radzili w innym dziale? 3) jak była nakładana fuga : wylana na kafelki czy pojedyńczo? 4) widzę że jeszcze ich nie doczyściłaś a straszą że trudno0-próbowałaś? ja i tak je położe bo je uwielbiam tylko może masz jakiąś tajemną wiedzę co do tych płytek dlatego jestem taka upierdliwa....kurcze baba na budowie to przekleństwo- tak mówi mój mąż jak się wkurzy ) bede wdzięczna...dzięki no i jeszcze raz powodzenia: przesyłam maila bo częściej tam zaglądam- będę cierpliwie czekaść na odpowiedź dzięki: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 18.06.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 mam 3 rodzaje -płytekkrem, brąz i karmina fugi nakładane były pojedynczo i w każdym przypadku była to fuga ceresitukrem - fuga bahama,brąz - fuga terrakarmina - fuga sienna co do doczyszczenia podobno jest jakiś specjalny preparat do zmycia z płytki fugi, co do mycia myją się super. pozdrawiam przepraszam że tak krótko ale pisze pomiędzy jednym wyjazdem a drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 19.06.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 dzięki serdeczne za precyzyjną odpowiedź....wiadomo każdy teraz biega gdybyś miała na gorąco jescze jakieś uwagi co do stona to będę zagladać do ciebie pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 03.08.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Co taka cisza w dzienniku, pewnie juz przeprowadzka byla ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 09.09.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no, zajrzałam .... domek pooglądałam ... śliczny jest a teraz trza się kochana otrzepać - i do przodu rybeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.12.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Niech magia Świąt Bożego Narodzeniawypełnia ciepłem wszystkie mroźne dni,a blask gwiazd przypomina,że czasem wystarczy tylko wypowiedzieć życzenie! http://img452.imageshack.us/img452/9153/4682xk3.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.12.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia,te całkiem błahe i te ważne,te dostojne i te ciut niepoważne,niech się spełnią. daggulka http://toska82.blox.pl/resource/Widokowki_swiateczne__nastroj_swiateczny__zdjecia_1557.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnieszkaRobert 27.12.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 http://lh4.ggpht.com/_VPeXHocyMoE/SzfNGnWmS6I/AAAAAAAAC8o/1VbsaO25Qbs/s400/grudzien%2027.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.12.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 No wreszcie sie doczekalam fotek ! Bardzo wszystko mi sie podoba, a najbardziej dolna lazienka! Widze po ilosci nakryc, ze gosci sporo w swieta bylo, ciesze sie, ze zaczelo sie wszystko ukladac! W gabinecie widzialam kosz wiklinowy, gdzie takie kosze mozna kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula74 28.12.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 kiedyś kiedyś kupiłam na targu cieszę się , że Ci się podoba. Na święta było 9 osób. uff dobrze że już po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.03.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/a80c8f33-9324-4747-90ee-198e2f861309_20090306020149_Zabawne-wielkanocne-zyczenia.png Tęczowych pisanek,na stole pyszności,mokrego dyngusai wspaniałych gości.Niech to będzie czas uroczy,życzy Magda miłej Wielkanocy. http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-99.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts