tasha 26.01.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 My nie mamy jeszcze pralki ale juz mamy plan że bedzie w pomieszczeniu gospodarczym. W kuchni to szkoda na to miejsca a w łazience jakoś nie widzę mądrego rozwiązania gdzie ją wcisnąć. Tobie też polecam zabudować jakąś szafką i po bólu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 dzięki za zdjęcia pomyślałam, że zabuduję tą pralkę taką szafką bez dna i bez tylnej ściany, takie same boki i "dach" zamykałoby się na roletę no tak mi się jakoś tak wymyśliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 27.01.2008 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Poczytaj tutajhttp://forum.muratordom.pl/jak-ukryc-pralke-w-lazience,t57972.htm?highlight=wanna%20akrylowa%20czyszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.01.2008 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 dzięki za zdjęcia pomyślałam, że zabuduję tą pralkę taką szafką bez dna i bez tylnej ściany, takie same boki i "dach" zamykałoby się na roletę no tak mi się jakoś tak wymyśliło Bambusową roletką np. Albo inną drzewnianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts