marzycielka_71 24.01.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Jestem przed końcowym dogadaniem ceny za deskowanie stropu na poddaszu oraz jego ociepleniem. Wątek o cenach za ocieplenie poddasza znalazłam, ale brak na forum tematu dotyczącego cen za pokrycie stropu poddasza deskami lub płytą OSB. Czy możecie mi powiedzieć ile płacicie za taką usługę w okolicach Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 25.01.2008 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 5zł/m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzisiek77 28.01.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Zależy od poddasza i jego przeznaczenia, co chcemy uzyskać kładąc deski lub płytę OSB, ceny są rozbieżne od 9-12zł/mkw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 28.01.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Co prawda to trochę co innego, ale za deskowanie dachu płytą OSB + papowanie zapłaciłem 2 200 PLN. Dachu jest 260 m2. Panowie robili to 3 dni we dwóch. Pozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrenovate 28.01.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Co prawda to trochę co innego, ale za deskowanie dachu płytą OSB + papowanie zapłaciłem 2 200 PLN. Dachu jest 260 m2. Panowie robili to 3 dni we dwóch. Pozdrawiam Dawid Na dachu trzeba sie nagimnastykowac bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal1477 12.02.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Jestem przed końcowym dogadaniem ceny za deskowanie stropu na poddaszu oraz jego ociepleniem. Wątek o cenach za ocieplenie poddasza znalazłam, ale brak na forum tematu dotyczącego cen za pokrycie stropu poddasza deskami lub płytą OSB. Czy możecie mi powiedzieć ile płacicie za taką usługę w okolicach Warszawy? połozenie legarów,ocieplenie wełna,i pokrycie płyta OSB=35zl/m2 poddasze bardzoniskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts