neeon 24.01.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Ekipa budowlana przyjmie zlecenie na terenie: - małopolski- śląska jeśli jest ktoś zainteresowany proszę o kontakt na PW lub po prostu na forum nie mamy nic do ukrycia. Ekipa składa się z kilku fachowców zaprawionych w bojach na terenie kraju jak i za granicą. Proszę tylko o poważne oferty Kontakt: F.R.B. CONSTRUCTION Grzegorz Niewiara tel: 508 -901-221 Osoby które już skorzystały z naszych usług proszę o wypowiedź w tym temacie. Tak co by inni forumowicze mogli nabrać do nas zaufania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neeon 27.01.2008 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 witam wszystkich w niedzielny poranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neeon 30.01.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 Przepraszam że pytam ale czy nikt tu nic nie buduje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neeon 03.02.2008 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Witam ,dziękuję wszystkim za zainteresowanie naszą ofertą , mam do was jedna prośbę o ile to możliwe to proszę piszcie dokładne miejsce budowy , jest do dla nas bardzo ważna sprawa , głownie zainteresowani jesteśmy regionem Kraków , oraz Katowice , i oczywiści taj jak już wcześnie pisałem pracami na terenie Śląska i Małopolski. Dalsze regiony na chwilę obecną nie wchodzą w grę , jak się to zmieni to oczywiście poinformuje was o tym .. jeszcze raz dziękuje tym którzy odpowiedzieli nam na ogłoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
herianek 04.02.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Witam jestem zainteresowana Państwa ofertą.Chodzi mi o termin wiosna 2008.Dom ma ok 160m2pow użytkowej z garażem w bryle domu.DAch dwuspadowy prosta konstrukcja.Strop gęstożebrowy.Prosze o wstępną wycene za samą robocizne na meila [email protected] Wiem iż bez projektu nie można podać dokładnej wyceny ale chodzi mi o wstępną wycene.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neeon 08.02.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 o ile to możliwe proszę o podanie linku do projektu ( może się uda znaleźć coś podobnego w Internecie ) , numer telefonu do państwa , oraz o podanie lokalizacji tej budowy , informacje te można przesłać na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budziki 14.02.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 dzien dobry, chcielibyśmy zapytac o koszt stanu surowego zamkniętego,od fundamentów po dach pokryty dachówką dom jest powiekszony o 50 cm na szerokosc, długosc i wysokośc sciany kolankowej też o 50 cm,niz przedstawiony na stronie: http://www.domdlaciebie.com.pl/?akcja=szczegoly&id_domku=29&unset=2 termin rozpoczecia budowy to sierpięń-wrzesien 2008,okolice nowego brzesk prosimy o odpowiedz na prywat chcemy budować z porothermu 38,strop teriva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts