Tomuśś 24.01.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witam. Otóż jestem nowym użytkownikiem tego forum. Piszę w tym dziale bo nie mam pojęcia gdzie to umieścić. Drodzy forumowicze, mam zamiar zrobić generalny remont kuchni. Potrzebne mi są zdjęcia na których jest podłoga w połowie wyłożona kamieniem (imitacja itp) a druga drewnem (panel etc). Tak po przekątnej powierzchni kuchni. Między nią najlepiej taki szlaczek który oddzieli jedną jak i drugą stronę. Moja żona chciała by to zobaczyć na zdjęciach bo nijak sobie to wyobraźnić. Proszę o pomoc, bo mam super plan do stworzenia pięknej kuchni tylko że musze mieć podłoge taką pokazaną mniejwięcej na zdjęciu. Dało by radę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margarytka 27.01.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Tomuś raczej trudno Ci będzie znaleźćto co sobie wymyśliłeś, ale może te fotki http://www.gazetadomprojekt.pl/artykuly.php?kategoria=1&id=4 pomogą Ci przekonać żonę do Twego pomysłu Szczególnie pięknie wyglądają schody w takim połączeniu , o którym piszesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts