Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ech ta telewizja

Cpt_Q

Recommended Posts

I to jest Qubo "nasza, telewizja która ma misję" A w cholerę? Nie płacę i mam tę telewizję w d..m poważaniu Są łepsze.

A tak nawiasem, nie oglądam żadnej. :D

a pamiętacie? jakieś 25 lat temu były w tv tylko trzy programy: 1,2 i czechy ...ludzie byli jakoś tak ....hm.... szczęśliwsi? :roll: , więcej czasu spędzali na spacerach, więzi rodzinne jakieś takie bardziej zacieśnione :roll:

a jeśli słyszało się o jakichś katastrofach, wypadkach.... pokiwano głowami ze współczuciem , pomodlono się i przechodzono do porządku dziennego..... :roll:

a teraz żałoba, tydzień ględzenia w tv o tym samym ....a nikt się nie zastanowi że gdzieś w Ekwadorze umierają dziennie z głodu setki dzieci i nikt z tego powodu jakoś nie ogłasza żałoby :evil:

współczesne media ze swoją siłą przekazu powinny pomagać właśnie w takich sprawach bo mają możliwość pokazać co naprawdę się na świecie dzieje a nie pier.... o d...maryni :evil:

I to jest Qubo "nasza, telewizja która ma misję" A w cholerę? Nie płacę i mam tę telewizję w d..m poważaniu Są łepsze.

A tak nawiasem, nie oglądam żadnej. :D

Ja oglądam najczęściej Discovery i National Geographic.Nie oglądam żadnego polskiego serialu bo moim zdaniem to strata czasu

Ja oglądam najczęściej Discovery...

Które działy Discovery? Czy u Ciebie również pojawiają się czarne pasy u góry i u dołu ekranu ograniczające pole widzenia. Właśnie na wszystkich kanałach Discovery (tylko) mam to zjawisko i chcę reklamować w UPC. Próbowałem zmieniać proporcje ekranu na z 4:3 na panoramiczny i nie daje to efektu :evil: