Cpt_Q 25.01.2008 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Najpierw program poświęcony wczorajszej katastrofie, w której zginęło 20 osób, nastrój - wiadomo jaki. Żałoba narodowa... Dosłownie po chwili reklama - potworny Michał Wiśniewski drący się (niby do cen) w animowanym samolocie "SPADAAAACIE"!!! co za syf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 25.01.2008 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 I to jest Qubo "nasza, telewizja która ma misję" A w cholerę? Nie płacę i mam tę telewizję w d..m poważaniu Są łepsze. A tak nawiasem, nie oglądam żadnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.01.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Okropne to. Czy w tych telewizjach nie ma nikogo, kto by zastanowił się trochę nad tym, co widać w okienku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 25.01.2008 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Kasa z reklam ważniejsza niz wyczucie chwili.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.01.2008 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 show must go on nie pierwszy i nie ostatni raz tak jestłącznie z tymi frazesami wypowiadanymi przez każdą gębę pokazaną w tiwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.01.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Przełącz na Eurosport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 25.01.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Nie mam w domu tv i jestem szczesliwy. Polecam.Martwie sie tylko troszke o najblizsze ME w pilce noznej ... ale moze sobie jakos poradze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.01.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 a pamiętacie? jakieś 25 lat temu były w tv tylko trzy programy: 1,2 i czechy ...ludzie byli jakoś tak ....hm.... szczęśliwsi? , więcej czasu spędzali na spacerach, więzi rodzinne jakieś takie bardziej zacieśnione a jeśli słyszało się o jakichś katastrofach, wypadkach.... pokiwano głowami ze współczuciem , pomodlono się i przechodzono do porządku dziennego..... a teraz żałoba, tydzień ględzenia w tv o tym samym ....a nikt się nie zastanowi że gdzieś w Ekwadorze umierają dziennie z głodu setki dzieci i nikt z tego powodu jakoś nie ogłasza żałoby współczesne media ze swoją siłą przekazu powinny pomagać właśnie w takich sprawach bo mają możliwość pokazać co naprawdę się na świecie dzieje a nie pier.... o d...maryni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.01.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Przełącz na Eurosport tak tylko walne se uśmiecha bez żadnych zobowiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 27.01.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 I to jest Qubo "nasza, telewizja która ma misję" A w cholerę? Nie płacę i mam tę telewizję w d..m poważaniu Są łepsze. A tak nawiasem, nie oglądam żadnej. Ja oglądam najczęściej Discovery i National Geographic.Nie oglądam żadnego polskiego serialu bo moim zdaniem to strata czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 27.01.2008 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Ja oglądam najczęściej Discovery... Które działy Discovery? Czy u Ciebie również pojawiają się czarne pasy u góry i u dołu ekranu ograniczające pole widzenia. Właśnie na wszystkich kanałach Discovery (tylko) mam to zjawisko i chcę reklamować w UPC. Próbowałem zmieniać proporcje ekranu na z 4:3 na panoramiczny i nie daje to efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts