malypatrys 05.04.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Hej! objechaliśmy wczoraj Santocko z każdej strony i niestety nie znalezliśmy ul. owocowe, pytaliśmy tubylców ale tylko kiwali głowami ze nie wiedzą bo nowe nazwy są od kilku dni i nikt jeszcze nie ma rozeznania.......moze nasrępnym razem będziemy mieli więcej szczęścia POZDROWIONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 07.04.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Co do kwiatków sie nie przejmuj , ja odkryłam dzisiaj, że moje piekne 2-letnie tulipany giną pod ziemią, cos je podżera i leżą sobie!! . Nawet posiadanie teriera niewiele daje . A budowlańców to trzeba b. pilnować albo nakazywać ze 100 razy by uważali, bo to taki "ciężki sprzęt", zniszczą co się nawinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 08.04.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 cześć kochani, co do budowlańców to ja się nie wtrącam, ponieważ scedowałam wszystko na kierbuda, jak coś mi się nie podoba to przekazuję jemu, a on już sobie działa sam, a jeżeli chodzi o okazywanie zadowolenia to oczywiście sama to okazuję , żeby nie było inwestorka jest super:) :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 08.04.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 mały patrys za pierwszym krzyżem w prawo obok transformatora:) Jak będzie ciepło to w sobotę ok 14 będziemy więc zapraszam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.04.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Kotku dla Ciebie pogoda jak marzenie http://emoty.klimacik.pl/mini/199.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 08.04.2008 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Edmar wielkie dzięki- od razu się rozebrałam tak mi się cieplutko zrobiło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 10.04.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 hej! juz wiemy gdzie się budujecie....doszlismy po zdjęciach. czy szef waszej ekipy nie ma czasem na nazwisko Warmuz? jeśli tak to mój mąż go zna....Jeśli w sobote damy rade to przyjedziemy w odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 11.04.2008 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 cześć w sobotę jak będzie lało to nie ma po co jechać na działkę, chyba że kajaki weźmiemy:):), a w niedzielę ma być rozpogodzenie więc ok 14 będziemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 11.04.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Hej, Kotek999, pogoda wymarzona, tylko budować...no a ja ciągle papierologia...cholery można z tym dostać! A wracając do Waszej budowy. Myślę, że cena za całość (150 000) dość przyzwoita , czy macie już upatrzoną gdzies dachówkę, tzn. firma+kolor+typ? Czy 25000 zł. to cena dachówki+ orynnowanie, blacharka, itd, czyli full wypas? . Proszę o wyczerpujące informacje, bo ten dach sen mi z oczu spędza A i jak cenowo wyszła wam adaptacja projektu do warunków lokalnych u architekta itp. dyrdymały, a przecież ławy też poszerzaliście, jak super, że papierki już za wami? heh... My zupełnie zmieniliśmy projekt, obecnie to "dm 24" z pracowni Bauherr, po lekkim liftingu i bez piwnicy jednak, czy dobrze? Oby! Chociaż z wnętrz jestem zadowolona mam wszystko czego chciałam, a nawet wiecej!! , chociaz dach też wieeelki!! pochwaliłabym się, ale nie bardzo wiem jak wstawić ten rzut, muszę nad tym jeszcze popracować . A i rzecz najważniejsza!! Polecam wszystkim teriery i koty oczywiście!! . Poległy już dwie nornice , jedna dla kotki, druga dla terierki, hmm...smakowe! . Jak tak dalej pójdzie może tulipany ocaleją . A swoją drogą, nornica to całkiem wielgachne stworzenie, dlatego tyle cebul poległo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 11.04.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Kotku jeśli chodzi o deszcz to łączę się z Tobą w bólu i zazdroszczę wszystkim, którzy mają zamknięte stany i leją na pogodę Tobie i sobie życzę ....braku deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 12.04.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Adanielak - kochana u nas od 1,5 miesiąca non stop leje deszcz, na działce tylko kajaków brakuje - stoimy w miejscu, ekipa na urlopie Co do dachu mam zrobioną wycenę na sam materiał na 27 000 - dachówka ceramiczna roben plus - kasztan 320 m + wszystkie dodatkowe materiały ( gąsior, trójniki, wyłaz itp) - z tym że jest to wycena przed tym jak podpisaliśmy umowę z Firmą na kompleksową budowę domu (stan surowy zamknięty) - bo oni będą robić wszystko sami (ich materiały), dachówka zostanie ta sama:):) Co do adaptacji projektu to za wszystko wyszło nam 2300 ( 1800 architekt + 500 mapki geodezyjne), wytyczenie budynku 550 zł, a humus 480. Kochana bobowo:) co do deszczu u nas dzisiaj znowu pada ostaję powoli kur.... żołądka, tym bardziej że na mojej działce jak na razie można pływać ( a może wybuduję sobie staw i rybki będę łowić hihihihihihi) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 15.04.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Kotku przyjmij ode mnie wyrazy głębokiego współczucia. http://republika.pl/blog_dx_689459/1335744/tr/kerze57.z_malym_plomykiem.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.04.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Żadne słowa nie wyrażą żalu i smutku po takiej stracie. Przyjmij moje kondolencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanielak1 15.04.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Jest mi naprawdę przykro...Współczuję, to wielki cios dla Waszej rodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.04.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Kotku, trzymaj sie dzielnie, współczuję Ci bardzo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 18.04.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Witam Bardzo dziękuję wszystkim za wsparcie, niewyobrażacie sobie ile to dla mnie znaczy. Jeszcze raz wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.04.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Kochani od trzech dni nie pada, działeczka się suszy po potopie i mam nadzieję że wkońcu ruszy budowa mojego domku:) I tego życzę Ci z całego serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 21.04.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli http://www.republika.pl/malypatrysmurator/swieczka.gif Przyjmij proszę wyrazy współczucia od naszej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Pawlicka 22.04.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Maleńka...strasznie mi przykro z powodu Twojego brata, chociaż wiem, że żadne słowa nie umniejszą Twojego bólu Jestem pewna, że ucieszyłby się, że Twoja budowa rusza z kopyta i serdecznie by Ci kibicował ...Tak jak ja Andzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.04.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 O Boże...dopiero dzisiaj przeczytałam, że straciłaś brata Serdecznie współczuję Mam nadzieję, że budowa spowoduje, że nie będziesz miała czasu płakać.... Przykro mi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts