kotek999 18.01.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Witaj Aniu, lepsze zdjęcia wkleję wieczorkiem cenę podałam na priv. Pozdrawiam P.S. Co u Ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Pawlicka 21.01.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 Kotek, u mnie w porządku...większość materiałów już kupiona...wiosna ruszamy z budowa Już nie mogę się doczekać Pozdro Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Pawlicka 07.02.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Nie mogę uwierzyć jak to wszystko szybko idzie...Oby tak dalej...Trzymam kciuki Pozdro Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.02.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 kotku co u Ciebie tak cichutko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 07.02.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Hej Monika! widze że pełna para ruszyliście z wykończeniówką Kominek bardzo ładny, my właśnie dostaliśmy swój i mam nadzieje że tez niedługo będzie na takim etapie jak wasz. Wszystko zalezy od tego kiedy tynki wyschną....A tak apropo tynków ile schły u was? Poydrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 08.02.2009 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Wiolka- tynki schły trzy miechy, ale po miesiącu dobiero zaczęliśmy grzać Efilko - nic nie piszę żeby nie zapeszać, ale tak po cichutku powiem że podpisaliśmy umowę przedwstępną sprzedaży naszego kochanego mieszkanka, kominek już jest, szpachlują nam ściany, w następnym tygodniu zaczną szlifować, w piątek (mam nadzieję) zaczną malować, drzwi zewnętrzne już nam zamontowali - zdjęcia będą w dzienniku, mamy myszki w domku, ale za nic w świecie nie chcą się złapać hihihiihihihi i mam dylemat co do kolorystyki poszczególnych pokoji - co minuta inna kocepcja:) Aniu - u Was też tak pójdzie, mam nadzieję że u Was wszystko ok, niemogę doczekać się wiosny - Pozdrawiam wszystkich cieplutko Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.02.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 no to super. koniec tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 15.02.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Witam, Trafiłam do Twojego dziennika przez wątek o meblach kuchennych i proszę warto było się zapuścić tak daleko, aby zwiedzić taka ładną parterówkę A propos mebli czy te, ktore widac w Twoim dzienniku to własnie takie, które wyceniają Ci w BRW? Środek zimy a u Ciebie praca wre, brawo! Powodzenia w pracach i oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 15.02.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Witaj, fanie że ktoś do mnie zagląda, jeżeli chodzi o meble z BRW, to jest promocja i te meble drewniane wyjdą mie w prawie takiej samej cenie jak z płyty mdf. (20%) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 18.02.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 To muszę się wybrać do salonu BRW z moim wstępnym projektem. A jak nazywa się ten model frontów, które są w Twoim dzienniku? Aha, i zapomniałam dopisać, że bardzo ładnie nazywa sie projekt Twojego domku Pisałaś w wątku kominkowym o problemach z paleniem w kominku. Czy już się wyjaśniło co było przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 19.02.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Witaj, cieszę się że do mnie trafiłaś, co do kominka - dzisiaj był Pan i będzie jeszcze w sobotę rano jak kominek będzie zimny i wtedy zobaczymy, a na raznie nic nie wiadomo, co do kuchni nie pamiętam nazwy frontów, wiem tylko że są drewniane:) . Pozdrawiam Acha, co do nazwy naszego projektu - wybierałam w śród najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 25.02.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Wpadki zdarzają się wszystkim, nie przejmuj się... jeśli można to poprawić to jest to mała wpadka, gorzej gdyby stało się coś co nie da się zmienić lub jest to bardzo kosztowne... Ale Ci dobrze - masz już problemy z malowaniem!!! Widzisz, są tacy którzy zazdroszczą No i proszę o zdjęcia!!! A wracając do kuchni BRW to czy te frony, które tak nam się podobają to model Camello? Jeśli tak to czy zdjęcie w Twoim dzienniku to fotka z salonu czy też czyjejś kuchni? Byłam dziś w wielkim salonie w W-awie i wyobraź sobie nie mieli ekspozycji z frontami Camello. Pan z działu mebli kuchennych poinformował mnie, że to nowość i nie spodziewa się, aby gdzieś była już przygotowana ekspozycja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 17.03.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 aż mnie dreszcze przeszły jak przeczytałam "PRZEPROWADZKA"., my na początku zamieszania wykończeniowego brrrr. Gratuluje tempa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 17.03.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witaj, ewo uwierz mi mam już dość wykończeniówki. tak niewiele nam został a jednocześnie wydaje mi się że tak strasznie dużo. Mam powoli dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.03.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witaj, ewo uwierz mi mam już dość wykończeniówki. tak niewiele nam został a jednocześnie wydaje mi się że tak strasznie dużo. Mam powoli dość Mam te same odczucia. Z tym, że ja jeszcze nie odliczam dni do przeprowadzi, choć zaczęłam wcześniej od Ciebie. Masz w sumie gigantyczne tempo i powinnaś sie z tego cieszyć. A jakie kafle i drzwi wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 17.03.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 kotek999, a mozna ciebie odwiedzić na budowie? tyle się nasuwa różnych pytań ......Wierzę że coraz mniej siły na te wybory, pilnowanie i dopieszczanie domu, ale efekty widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 17.03.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Ewo oczywiście że tak, telefon do mnie wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 27.03.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Monia, serdeczne dzięki za umozliwienie obejrzenia twojego domku, niech ci się robota w terminarzu zmieści a następnie dobrze mieszka. Mam nadzieję, że kiedyś będziesz na rewizycie u nas. Czy możesz podzielić się ile wyniosła was instalacja wod-kan-co, z podziałem robocizna/materiał? Dostaliśmy dzisiaj wycenę i ...jestem w szoku , a może to takie ceny? Na priva puszczę ci nasze ceny, jeśli możesz zerknąć, to napisz czy są normalne, czy szukać dalej. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.04.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Niech te święta będą pełne nadziei i wiary, radosnych spotkań przy wielkanocnym stole oraz smacznego święconego jajka. http://2.bp.blogspot.com/_lddFFu6s4yQ/SZSEiVDiqII/AAAAAAAAOz8/KBvtWnOOo5g/s400/wielkanoc4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 27.04.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Moniko gratuluje przeprowadzki!!!!! i nie powiem ...zazdroszcze ci jak diabli U nas tez przeprowadzka w toku, ale narazie tylko do rodziców( nie wiem w co ręce włożyć przy pakowaniu... ). Daj znać jak troche ochłoniecie to wpadniemy na kawke popodziwiać włości Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts