Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika budowy "Dwie myszki i kaczuszka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 200
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Wiolka- tynki schły trzy miechy, ale po miesiącu dobiero zaczęliśmy grzać

Efilko - nic nie piszę żeby nie zapeszać, ale tak po cichutku powiem że podpisaliśmy umowę przedwstępną sprzedaży naszego kochanego mieszkanka, kominek już jest, szpachlują nam ściany, w następnym tygodniu zaczną szlifować, w piątek (mam nadzieję) zaczną malować, drzwi zewnętrzne już nam zamontowali - zdjęcia będą w dzienniku, mamy myszki w domku, ale za nic w świecie nie chcą się złapać hihihiihihihi i mam dylemat co do kolorystyki poszczególnych pokoji - co minuta inna kocepcja:)

Aniu - u Was też tak pójdzie, mam nadzieję że u Was wszystko ok, niemogę doczekać się wiosny - :lol: :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam wszystkich cieplutko

Monika

Witam,

Trafiłam do Twojego dziennika przez wątek o meblach kuchennych i proszę warto było się zapuścić tak daleko, aby zwiedzić taka ładną parterówkę :D A propos mebli czy te, ktore widac w Twoim dzienniku to własnie takie, które wyceniają Ci w BRW?

Środek zimy a u Ciebie praca wre, brawo! Powodzenia w pracach i oby do wiosny :D

To muszę się wybrać do salonu BRW z moim wstępnym projektem. A jak nazywa się ten model frontów, które są w Twoim dzienniku?

Aha, i zapomniałam dopisać, że bardzo ładnie nazywa sie projekt Twojego domku :wink:

Pisałaś w wątku kominkowym o problemach z paleniem w kominku. Czy już się wyjaśniło co było przyczyną?

Witaj, cieszę się że do mnie trafiłaś:), co do kominka - dzisiaj był Pan i będzie jeszcze w sobotę rano jak kominek będzie zimny i wtedy zobaczymy, a na raznie nic nie wiadomo, co do kuchni nie pamiętam nazwy frontów, wiem tylko że są drewniane:) .

Pozdrawiam

Acha, co do nazwy naszego projektu - wybierałam w śród najlepszych :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Wpadki zdarzają się wszystkim, nie przejmuj się... jeśli można to poprawić to jest to mała wpadka, gorzej gdyby stało się coś co nie da się zmienić lub jest to bardzo kosztowne... Ale Ci dobrze - masz już problemy z malowaniem!!! Widzisz, są tacy którzy zazdroszczą :wink: No i proszę o zdjęcia!!!

A wracając do kuchni BRW to czy te frony, które tak nam się podobają to model Camello?

Jeśli tak to czy zdjęcie w Twoim dzienniku to fotka z salonu czy też czyjejś kuchni? Byłam dziś w wielkim salonie w W-awie i wyobraź sobie nie mieli ekspozycji z frontami Camello. Pan z działu mebli kuchennych poinformował mnie, że to nowość i nie spodziewa się, aby gdzieś była już przygotowana ekspozycja...

• 3 weeks później...
Witaj, ewo uwierz mi mam już dość wykończeniówki. tak niewiele nam został a jednocześnie wydaje mi się że tak strasznie dużo.

Mam powoli dość

Mam te same odczucia. :roll: :(

Z tym, że ja jeszcze nie odliczam dni do przeprowadzi, choć zaczęłam wcześniej od Ciebie. :roll: :lol:

Masz w sumie gigantyczne tempo i powinnaś sie z tego cieszyć. :)

A jakie kafle i drzwi wybrałaś?

• 2 weeks później...

Monia, serdeczne dzięki za umozliwienie obejrzenia twojego domku, niech ci się robota w terminarzu zmieści a następnie dobrze mieszka. Mam nadzieję, że kiedyś będziesz na rewizycie u nas.

Czy możesz podzielić się ile wyniosła was instalacja wod-kan-co, z podziałem robocizna/materiał? Dostaliśmy dzisiaj wycenę i ...jestem w szoku :o , a może to takie ceny? Na priva puszczę ci nasze ceny, jeśli możesz zerknąć, to napisz czy są normalne, czy szukać dalej.

Pozdrawiamy

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...