Anna Pawlicka 28.04.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 GRATULACJE!!! Tyle trudu i wysiłku...ale za to jaki efekt i ile szczęścia My na razie jesteśmy na etapie fundamentów więc jeszcze długa droga przed nami Pozdrowienia dla Rodzinki Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natix 04.05.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 wow- naprawde fajny domek! jestem pod sporym wrażeniem. Fajne pomysły na ściany i kolorystyka doś odważna:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolanta k 04.05.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam KOTKU.Super wnętrza!Wdomku macie ślicznie.Możesz zdradzić jakie masz fronty w kuchni i kolor szkła bo to chyba nie jest mleczna biała tafla?I skąd te fajne drzwi wewnetrzne?Pozdrawiam.I zazdroszcze że już mieszkacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 05.05.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 dzięki:) drzwi wewnętrzne z porty, fronty to wenge i zebrano obite listwą aluminium- satyna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sephira 06.05.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Witam, mam pytanie o płytki podłogowe w kuchni - czy mogę poznać ich nazwę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malypatrys 06.05.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Moniś ..pięknie po prostu pięknie Widze że jeśli chodzi o kolorystyke mamy bardzo podobny gust. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 11.05.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 To i ja się dołączę do gratulacji!!! Wzroku nie mogę oderwać!!!!! Po prostu śliczny Pozdrawiam Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__b 03.06.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Monia łałłłłłłł!!!! Gratuluję zestawienia kolorów. Bardzo podobają mi się pasy w pokoiku synka, może coś podpatrzę Naprawdę pięknie Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 04.06.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzięki dziewczyny, ożna zgapiać, zapraszam na kawę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.06.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Fajny domek, Kotek999 - i już skończony! Pisałaś, ze sama zrobiłaś scieżkę - a masz zdjęcie? Chętnie zobaczyłabym, jak to się robi, może się przydać! pozdrawiam, miłego mieszkania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 25.06.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 sure - dzięki, utro postaram się wkleić ak mó małżo oprzytomnieje - ma ospę, zaraził się od syna - mamy szpital na peryferiach:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.06.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 O, dzięki! Małżowi zdrówka życzę. A ja w ten sposób kiedyś przechodziłam świnkę, bylo wesoło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrubia 13.07.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Monika, mam nadzieję że szanowny małżonek wyzdrowiał W tak zwanym międzyczasie czekamy na foty Pozdrowienia P.S. Jak się wychodzi na taras na poranną kawkę w promieniach słońca?? P.S. A propos słońca: jak macie usytuowany domek względem stron świata? czy coś byście zmienili w tej kwestii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 13.07.2009 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Hej, jeżeli chodzi o poranną kawkę jest bosko, czasami się zapominam że mamy sąsiadów:):):) Z nowych wieści - to rodzinka nam się powiększyła o małego 2,5 miesięcznego kotka (czarny) hihihihihiihihi Małżo dochodzi do siebie - jeszcze ma kropki i wygląda jak muchomorek:) Zdjęcia wkleję jutro Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrubia 30.07.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 no kotek czarrrrrrny - pierwsza klasa ale tu ciągle zdjęć nie ma czekam i czekam i czekam...... pozdrowienia dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 02.11.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 firanki i zasłonki extra O ja głupia dopiero się zorientowałam, że powinnam była to napisać w komentarzach, a nie w dzienniku budowy już się nie pomylę -obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 05.11.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 domek naprawdę śliczny, kotek też P.S. A co tam macie na dachu garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 07.11.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Iwonko, solarki:), antenkę i trochę kurzu:). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 14.03.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Witaj, przeglądnęłam Twój dziennik: bardzo ładnie urządziłaś domek. Czarny kotek także mi się podoba! Bardzo trafnie ujęłaś podsumowanie budowy , z dnia 4 maja, zgadzam się z Tobą całkowicie. Pozdrawiam serdecznie, wszystkiego najlepszego! Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 09.04.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Jolu, dzięki za odwiedziny - mój dziennik i tak już gdzieś na ostatniej stronie. Zainspirowana Twoim wpisem, pozwoliłam troszeczkę pooglądać i poczytać Twój dziennik:) Wnioski: - jak ja Ci zazdroszczę - ogrodzenia, elewacji, zagospodarowania działki, oj długo by wymieniać. - piękny macie dom:) Pozdrawiam P.S. porobię trochę nowych zdjęć i wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts