Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

GRATULACJE!!! Tyle trudu i wysiłku...ale za to jaki efekt i ile szczęścia :lol: :lol:

My na razie jesteśmy na etapie fundamentów więc jeszcze długa droga przed nami :o

Pozdrowienia dla Rodzinki

Ania

• Odpowiedzi 200
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam KOTKU.Super wnętrza!Wdomku macie ślicznie.Możesz zdradzić jakie masz fronty w kuchni i kolor szkła bo to chyba nie jest mleczna biała tafla?I skąd te fajne drzwi wewnetrzne?Pozdrawiam.I zazdroszcze że już mieszkacie!
  • 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

Fajny domek, Kotek999 - i już skończony! :D

Pisałaś, ze sama zrobiłaś scieżkę - a masz zdjęcie? Chętnie zobaczyłabym, jak to się robi, może się przydać!

pozdrawiam, miłego mieszkania!

• 3 weeks później...

Monika, mam nadzieję że szanowny małżonek wyzdrowiał :)

W tak zwanym międzyczasie czekamy na foty ;)

Pozdrowienia :)

P.S. Jak się wychodzi na taras na poranną kawkę w promieniach słońca??

P.S. A propos słońca: jak macie usytuowany domek względem stron świata? czy coś byście zmienili w tej kwestii??

Hej, jeżeli chodzi o poranną kawkę jest bosko, czasami się zapominam że mamy sąsiadów:):):):):)

Z nowych wieści - to rodzinka nam się powiększyła o małego 2,5 miesięcznego kotka (czarny) hihihihihiihihi

Małżo dochodzi do siebie - jeszcze ma kropki i wygląda jak muchomorek:)

Zdjęcia wkleję jutro

Pozdrawiam

• 3 weeks później...

no kotek czarrrrrrny - pierwsza klasa :)

ale tu ciągle zdjęć nie ma :cry:

czekam i czekam i czekam......

pozdrowienia dla całej rodzinki :)

• 3 months później...

firanki i zasłonki extra :D

O ja głupia :o dopiero się zorientowałam, że powinnam była to napisać w komentarzach, a nie w dzienniku budowy

:o :o :oops: :oops:

już się nie pomylę -obiecuję :wink: :wink: :wink:

• 4 months później...
Witaj, przeglądnęłam Twój dziennik: bardzo ładnie urządziłaś domek. Czarny kotek także mi się podoba! Bardzo trafnie ujęłaś podsumowanie budowy , z dnia 4 maja, zgadzam się z Tobą całkowicie. Pozdrawiam serdecznie, wszystkiego najlepszego! Jola
  • 4 weeks później...

Jolu, dzięki za odwiedziny - mój dziennik i tak już gdzieś na ostatniej stronie. Zainspirowana Twoim wpisem, pozwoliłam troszeczkę pooglądać i poczytać Twój dziennik:)

Wnioski:

- jak ja Ci zazdroszczę - ogrodzenia, elewacji, zagospodarowania działki, oj długo by wymieniać.

- piękny macie dom:)

Pozdrawiam

P.S. porobię trochę nowych zdjęć i wkleję:)