TomKa 24.02.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2008 Pierwszy raz u Ciebie jestem, ale na pewno nie ostatni !! W końcu znalazłam Kogoś, kto buduje parterówkę, do tego ładną! I mniej więcej jesteśmy na podobnym etapie! Mogłabyś napisać, jakie wymiary ma Twoja kuchnia ( te ścianki z szafkami)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 25.02.2008 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Witaj TomKa w moich komentarzach, bardzo się cieszę że podoba Ci się mój domek. Wymiary kuchni zaraz Ci wyślę:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.02.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 No to ja już piję za pozwolenie i szybkie rozpoczęcie budowy. http://www.szampan.net/image/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 25.02.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 Dzięki:) Mam nadzieję że nie upiję się dzisiaj za mocno - jutro do pracy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.02.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 No to ja już piję za pozwolenie i szybkie rozpoczęcie budowy. http://www.szampan.net/image/szampan.jpg Dołączam się do życzeń i do ...picia Gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 25.02.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 No to ja już piję za pozwolenie i szybkie rozpoczęcie budowy. http://www.szampan.net/image/szampan.jpg Dołączam się do życzeń i do ...picia Gratulacje!!!! G R A T U L U J Ę ! ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Pawlicka 06.03.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Cześć kotku:) Ja włsciwie dopiero zaczynam i jak widze...jeszcze dłuuuuga droga przede mną Strasznie podoba mi się Twój dziennik - bardzo dobry pomysł na wymianę doświadczeń:) Będę zaglądać I komentowac regularnie(słowo harcerki:))...a póki co...mam nadzieje że rzeczywistość przerośnie wizję Twojego domku ze snu :) DO BOJU Pozdrawiam Andzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 07.03.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 cześć Aniu, miło mi Cię widzieć u siebie:), trzymam Cię za słowo co do stałej obecności, na jakim etapie jesteś?? Gorąco pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Pawlicka 07.03.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Kotku...ja dopiero jestem na początku drogi przez męki:):) Po wielu za i przeciw zdecydowałam się, że kupuję ten projekt Jednak moja wiedza na temat budowy domu jest bardzo znikoma - całe życie mieszkałam w bloku. Na razie brnę przez etap papierkowy:) Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu żebym ''podglądała'' realizację Twojego domku Pozdro, Andzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 08.03.2008 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Aniu, nie martw się ja też nie miałam "zielonego pojęcia" co i jak, nie dość że jestem baba to jeszcze blondyna zajmująca się budową:):). Jakoś idzie:) Trzymam za Ciebie kciuki i gorąco pozdrawiam P.S. Wszystkiego babskiego z okazji dnia kobiet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Pawlicka 13.03.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Maleńka...strasznie mi przykro, że tak wyszlo z twoją ekipą Ja bym chyba rozstrzelała Tydzień przed budową to zwykłe chamstwo Szukasz teraz kogoś innego?? Ciężko będzie bo teraz budowlańcy to mają jak w raju...i już się losem zwykłego człowieczka nie przejmują Wszędzie tylko kasa, kasa, kasa Ale wierze w pozytywne rozwiązanie sprawy...Koniecznie daj znać co dalej. Pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki Andzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 13.03.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 kotek999 to przykre, co Cię spotkało. Podziwiam Cię, że się nie załamujesz i jeszcze śpiewasz przy tym . Może uda Ci się gdzieś wstrzelić w wolne? Jeszcze będzie i pięknie i po amerykańsku. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.03.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 To przykre faktycznie ręce opadają Jednak to prawda, że nieszczęścia lubią chodzić parami Ale nie ma tego złego... Przecież kiedyś musi się ułożyć, nieprawdaż? A teraz życzę rodzince szybkiego powrotu do zdrowia. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 14.03.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dzięki dziewczyny za wsparcie chyba pierwszy raz się poryczałam Ale mam nadzieję że będzie dobrze Trzeba być twardym a nie "miętkim" Więc biorę się od dzisiaj do roboty Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.03.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Kotek, na pocieszenie: nie Ty pierwsza i nie ostatnia. W moim przypadku specjalnie nie rozpoczynałam budowy jesienią, bo czekalam na polecaną, znajomą ekipę do wiosny. A wiosną - bez skrupułów po prostu "NIE budujemy" usłyszałam. I szukam teraz i szukam, bo wiadomo, że po takiej zimie i wiosną każdy już coś ma zaplanowane. Zostają albo długie terminy, albo szalone ceny, albo źli fachowcy, albo.....dużo szczęścia A tego ostatniego Tobie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.03.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Kotku a co to za złe wiadomości u Ciebie Najważniejsze to dużo zdrowia Wam wszystkim życzę nie daj się, bądź dobrej myśli a my trzymamy kciuki A z tą ekipą to może warto ponegocjować????Nie wiadomo jaka ekipa będzie następna i za jaką cenę, bo wiesz jak się pali to ceny wzrastają??? Choć zachowali się nie fair....hm...a może oni tak robią???? i stawiają klienta przed faktem ???? Nieładnie tak, ale może jednak warto ponegocjować????? Tylko jak się na nich zdecydujesz to koniecznie spisz dokładną umowę z płatnościami i datami i konsekwencjami, żeby Cię na następnym etapie też nie zrobili w bambułko Trzymaj się i daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 14.03.2008 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Kochana Bobowo - próbowałam zbić troszkę, negocjować a oni twardo przy swoim, miałam ich już zaklepanych w zeszłym roku, tak mnie wnerwili że powiedziałam im że nie dam się i nie zgadzam się na podwyżkę, a oni że za taką cene to im się nie opłaca budować - więc nie to nie. Jestem w trakcie rozmowy z firmą mojego dobrago znajomego, która buduje domy razem z materiałami, jak cena będzie ok to biorę ich, bo nie mam już siły dzwonić, jeździć a później wszystko odmawiać i chyba wolę trochę dopłacić i mieć ŚWIĘTY SPOKÓJ Więc trzymajcie kciuki. Maminkę i brata pogotowie zabrało wczoraj do szpitala - zapalenie płuc (ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - przynajmniej mają dobrą opiekę lekarską), a mój tatinko który ma 190 i 125 kg żywej wagi chodzi i chlipie w rękaw , a ja myślałam że on taki twardziel Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.03.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Maminkę i brata pogotowie zabrało wczoraj do szpitala - zapalenie płuc (ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - przynajmniej mają dobrą opiekę lekarską), a mój tatinko który ma 190 i 125 kg żywej wagi chodzi i chlipie w rękaw , a ja myślałam że on taki twardziel Ojej to przede wszystkim dużo zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotek999 14.03.2008 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki za wsparcie nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.03.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki za wsparcie nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy Po to tu jesteśmy Kotku Zdrówka dla wszystkich raz jeszcze życzę A o ekipie koniecznie daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts