Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika budowy "Dwie myszki i kaczuszka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 200
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Cześć kotku:):) Ja włsciwie dopiero zaczynam i jak widze...jeszcze dłuuuuga droga przede mną :o Strasznie podoba mi się Twój dziennik - bardzo dobry pomysł na wymianę doświadczeń:):) Będę zaglądać I komentowac regularnie(słowo harcerki:))...a póki co...mam nadzieje że rzeczywistość przerośnie wizję Twojego domku ze snu :):):) DO BOJU :D

Pozdrawiam

Andzia

Kotku...ja dopiero jestem na początku drogi przez męki:):):)

Po wielu za i przeciw zdecydowałam się, że kupuję ten projekt :wink: Jednak moja wiedza na temat budowy domu jest bardzo znikoma - całe życie mieszkałam w bloku. Na razie brnę przez etap papierkowy:) Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu żebym ''podglądała'' realizację Twojego domku :oops: Pozdro, Andzia

Maleńka...strasznie mi przykro, że tak wyszlo z twoją ekipą :cry:

Ja bym chyba rozstrzelała :evil: :evil: :evil: Tydzień przed budową to zwykłe chamstwo :evil: :evil: :evil: Szukasz teraz kogoś innego?? Ciężko będzie bo teraz budowlańcy to mają jak w raju...i już się losem zwykłego człowieczka nie przejmują :cry: Wszędzie tylko kasa, kasa, kasa :evil: Ale wierze w pozytywne rozwiązanie sprawy...Koniecznie daj znać co dalej.

Pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki

Andzia

Kotek,

na pocieszenie: nie Ty pierwsza i nie ostatnia. W moim przypadku specjalnie nie rozpoczynałam budowy jesienią, bo czekalam na polecaną, znajomą ekipę do wiosny. A wiosną - bez skrupułów po prostu "NIE budujemy" usłyszałam. I szukam teraz i szukam, bo wiadomo, że po takiej zimie i wiosną każdy już coś ma zaplanowane. Zostają albo długie terminy, albo szalone ceny, albo źli fachowcy, albo.....dużo szczęścia :D A tego ostatniego Tobie życzę.

Kotku a co to za złe wiadomości u Ciebie :(

Najważniejsze to dużo zdrowia Wam wszystkim życzę :lol:

nie daj się, bądź dobrej myśli :lol: a my trzymamy kciuki :lol: :lol: :lol: :lol:

A z tą ekipą to może warto ponegocjować????Nie wiadomo jaka ekipa będzie następna i za jaką cenę, bo wiesz jak się pali to ceny wzrastają??? Choć zachowali się nie fair....hm...a może oni tak robią???? i stawiają klienta przed faktem ???? :lol: :lol: :lol: Nieładnie tak, ale może jednak warto ponegocjować?????

Tylko jak się na nich zdecydujesz to koniecznie spisz dokładną umowę z płatnościami i datami i konsekwencjami, żeby Cię na następnym etapie też nie zrobili w bambułko

Trzymaj się i daj znać :lol:

Kochana Bobowo - próbowałam zbić troszkę, negocjować a oni twardo przy swoim, miałam ich już zaklepanych w zeszłym roku, tak mnie wnerwili :evil: że powiedziałam im że nie dam się i nie zgadzam się na podwyżkę, a oni że za taką cene to im się nie opłaca budować - więc nie to nie.

Jestem w trakcie rozmowy z firmą mojego dobrago znajomego, która buduje domy razem z materiałami, jak cena będzie ok to biorę ich, bo nie mam już siły dzwonić, jeździć a później wszystko odmawiać i chyba wolę trochę dopłacić i mieć ŚWIĘTY SPOKÓJ :wink:

Więc trzymajcie kciuki.

Maminkę i brata pogotowie zabrało wczoraj do szpitala - zapalenie płuc (ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - przynajmniej mają dobrą opiekę lekarską), a mój tatinko który ma 190 i 125 kg żywej wagi chodzi i chlipie w rękaw :oops: :oops: , a ja myślałam że on taki twardziel

Pozdrawiam

Maminkę i brata pogotowie zabrało wczoraj do szpitala - zapalenie płuc (ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - przynajmniej mają dobrą opiekę lekarską), a mój tatinko który ma 190 i 125 kg żywej wagi chodzi i chlipie w rękaw :oops: :oops: , a ja myślałam że on taki twardziel

Ojej :o to przede wszystkim dużo zdrówka życzę :D